9. KLASSE

9. KLASSE!

På Mariager Efterskole tager vi dig alvorligt. Vi prioriterer derfor arbejdet med din karakter og forståelse af personlige styrker meget højt. På ME bliver du udfordret gennem undervisning og dialog – og lærer dig selv bedre at kende!

I 9. klasse får du undervisning, der lever op til folkeskolens afgangsprøver. Du har mulighed for at fordybe dig i de boglige fag, og kombinere dem med en masse valgfag, som matcher netop dine interesser. Som 9. kl. elev på Mariager Efterskole får du plads, støtte og udfordringer, så du vokser mentalt og styrker dine faglige og sociale evner. Vi stiller skarpt på din karakter. Du skal være villig til at arbejde med dig selv og din evne til at indgå i sociale sammenhænge.

De venskaber jeg har fået på ME er

helt fantastiske. Jeg har fået et bedre

forhold til Gud og tør nu være mere

åben omkring min tro.