På Akademiet tror vi på, at du er udstyret med Gudgivne talenter, som du skal gøre brug af for at udfylde en særlig plads og gøre en forskel i din verden.

Din mentor åbner verden

Om du er på skuespil, lederskab eller et andet felt, så får du en mentor der har været i branchen, har netværk og kan åbne verden for dig. Det er mentorens der planlægger undervisning, så du får bedst mulig erfaring, læring og kendskab til dit felt. Mentoren vil give faglig sparring og coache dig i din udvikling mod individuelle mål. Akademiets mentormodel giver dig udfordringer og erfaringer du ikke vil få på en almindelig skole, da du vil blive kastet ud i real life opgaver sammen med mentoren. Samtidig får du et nyttigt netværk indenfor din branche, som er guld værd også når dit år på Akademiet er forbi.

Se verden

Fodbold er fedt, musik er spændende og iværksætteri er motiverent. Men hvordan Er ser felterne ud andre steder i verden. Som elev på Akademiet tager du på tur i USA og ser nærmere på lige netop det du elsker – om det er skuespillerskole, koncerter, workshops med iværksætteri eller besøg på store stations. så skal du opleve det.

Som elev på Akademiet rejser du også med 9. og 10. klasse på Mariager Efterskole til Italien sidst på året.

Talent, Tro og Karakter

Akademiets undervisning i dagligdagen er fordelt på 3 hovedkategorier; Talent, Tro og Karakter

Talent ­— er det felt du interessere dig for. Feltet udvikler dine talenter inden for det specifikke felt. Målet er, at guide dig til en afklaring af HVAD du brænder for at bruge dine talenter til.

Tro — omhandler den indre drivkraft og forståelsen af det dybere formål med det, du drømmer om. Målet er, at skabe nogle rammer for dig, hvor Guds ånd arbejder i dig til en indre overbevisning om det store HVORFOR.

Karakter — omhandler identitet, selvværd, selvbillede, arbejdsmoral og integritet. Målet er, at etablere et tillidsfuldt fællesskab, hvor du motiveres til at være sårbar og arbejde med dig selv, og forståelsen af HVEM du er skabt til at være.