Arbejdsgrene

Som GAF-Leder vælger du dig ind på en arbejdsgren alt efter, hvad der har din interesse. Læs en beskrivelse af de hvad de forskellige arbejdsgrene handler om neden for:

Hygge

Hyggeteamet er for dig, der elsker at skabe god atmosfære og sørge for at andre har det rart. Det indebærer alt lige fra at sælge slik, arrangere konkurrencer, pynte op, afholde temaaftener, hælde slushice i gafferne, spille spil og planlægge andre events. Hyggeteltet er din hjemmebane til at skabe de bedste rammer for at alle trives og hygger!

Aktiviteter

Aktivitetsteamet er for dig, der elsker at arrangere og udføre de FEDESTE, VILDESTE og mest kreative aktiviteter. Teamet har før afholdt stjerneløb, disco-night, mudderbrydning, natløb og den store afslutningsaften!

Du vil få masser af udfordring og aktivitetsteamet er det bedste sted at udfolde dit indre legebarn!

Underholdning

Underholdning er for dig, der elsker at få andre til at grine. Hvis du elsker sjov og ballade og er klar til at planlægge og udføre shows for/med teenagere, så join teamet.

Er du kreativ og vil du være med til at stå for underholdning, shows som talentshow, åbningsshow, zappernight og andre events, så kom fresh og vær i dit es!

Sport

Sport er (sjovt nok) for dig der elsker sport. Vær med til at stå for at flere hundrede teenagere og ledere kan spille fodbold, ultimate, volleyball, basket, hockey, flag-football og hvad I ellers har lyst til at udfordre os andre med. Bring it on!

Medieteam

Hvis du elsker at arbejde med foto, videoproduktion, redigering, grafisk udtryk og design, så er det her du skal være! Vær med til at udvikle GAFs medieside med nye og kreative måder at kommunikere de gode historier. Vi drømmer om en medieside, som kan fungere hele året på nettet! I år arbejdes bl. a. med podcast, temavideoer, grafisk udtryk og daglige video updates på GAF.

Vagtleder

At være vagtleder er at få en hel dag på GAF til at fungere. Nøgleordet er service, smil og overblik. En vagtleder skal lede sit team på 15 ledere og sikre, at alle arrangementer og punkter i programmet kører gnidningsfrit. En vigtig rolle!

Lederhygge/trivsel

Efter en lang GAF-dag er der intet bedre end at slå benene op i en hyggelig lederstue og blive kræset lidt om. Vil du være med til at hygge om de andre ledere og sørge for stearinlys, kage, spas og en masse hygge så er lederhygge lige noget for dig!

Workshops

Workshops kan være alt fra pakour, cookiebagning, smykkeværksted, underlige sportsgrene til selvforsvar, bueskydning, squaredance og klatring. Vil du være med til at skabe de bedste tilbud til gafferne, for at lære noget nyt, så meld dig på teamet.

Koordinering

Hvis du kan li at skabe orden, have overblik, få opgaver løst og planlægge ting, så vil du trives på teamet. Her er masser at arbejde med: Værelsesfordeling, registrering og meget mere. Vi har brug for dig, for du får GAF til at fungere!

Produktion

En producer står for at få alt på vores møder til at fungere. Du skal skabe rammer og program for aftenmøderne og sørge for at alle involverede har, hvad de behøver. Vil du udfordres i at producere møder og skabe rammerne, så brug dit talent her!

Tema

Elsker du at være kreativ og udtrykke dig? Temaet er hvert år nyt og skal udtrykkes. Du skal skabe et miljø hvor udtrykket på GAF hænger sammen med temaet. Du kommer til at arbejde med sceneudsmykning, GAF-pladsen, merchandise og ALT der er med til at gøre, at GAF har wow-factor! Fyr dine evner af her hvis du vil gøre GAFs tema gennemført!