EXPLORE!

Udfordring og udrustning til tjeneste, hårdt arbejde, commitment og TEAM SPIRIT, performance, REJSER, socialt arbejde, kultur, PERSONLIG UDVIKLING, discipelskab, fostre nye ledere – … og alt det, vi ikke kan forudsige!

10. klassesporet EXPLORE er for dig, som ønsker at give dig selv en række udfordringer og tage nogle, til tider, kvantespring, når det gælder din egen personlige udvikling. Vi stiller skarpt på din karakter og din kristne livsstil. Du skal være villig til at arbejde med dig selv, dit forhold til Gud og din evne til at indgå i sociale sammenhænge. Vi rejser til Indien, hvor vi skal se, smage og føle, hvad missionsarbejde er, og hvis du ikke allerede har det, vil du måske opleve at få et hjerte, der banker for mission.

Jeg oplevede en oprigtig kærlighed

fra lærer til elev. Lærerne tør gå tæt på én

og vejlede, hjælpe og udfordre i forhold

til alt – det er så fedt!

Louise Assenholdt