FODBOLD

Vi sveder, vi kæmper, vi vinder. Fodbold er vores nationalsport men også en livsstil. En sport som samler mennesker og skaber folkehelte. Det kræver talent, men også hårdt arbejde, brede skuldre, teamwork, overskud for at nå langt. Målet med FODBOLD er, at give dig mulighed for sparke gang i dine fodbolddrømme i en række udfordrende sammenhænge med dine medspillere og prøve kræfter med en seriøs sportsverden på højt plan.

UNDERVISNING
Hverdagen på FODBOLD vil være undervisning på Akademiet med både feltspecifikke fag indenfor FODBOLD samt undervisning sammen med resten af skolen. Fællesundervisningen vil særligt gå på forståelse af karakter og tro i en sekulær verden. Du kan læse mere om indholdet i undervisningen, der går på tværs af sporene her.

INDHOLD
På Fodbold vil du få konkret undervisning i teknik, holdspil, kampanalyse, fysisk sundhed, kost og søvn, stresshåndtering og trænerkursus. Sideløbende med din undervisning på Akademiet vil du være koblet på et superligaklubben Hobro IK’s talenthold, hvor du indgår i en træning, kampe og rejser. På den måde får du mulighed for at udvikle dig optimalt sammen med andre fodboldspillere.

REJSE
Vi har erfaring med, at rejserne på et efterskoleophold har en stor betydning både for fællesskabet, den individuelle karakterdannelse og elevens perspektiv på udviklingsmuligheder. Derfor vægter Akademiet rejser. Udover en fælles rejse med hele Akademiet, skal du også på en rejse med fodboldeleverne. FODBOLD skal på en rejse ud i verden, hvor du vil se spændende fodboldmiljøer.