GAF er 2 uger med alt hvad du drømmer om i sommerferien. Nye venner, masser af action, hygge, oplevelser med Gud, surprises, Djurs Sommerland, natteløb, slushice, sport og meget meget andet.

GAF er en teenagelejr med ca. 300 teenagere og frivillige ledere, der giver den gas med alt det fede i sommerferien.

GAF er en del af Sommercamp, som hvert år samler over 4000 deltagere fra hele Danmark.

Se mere på: www.sommercamp.dk

Generel info

Adresse: Gl. Hobrovej 10B, 9550 Mariager

Start: Lørdag d. 2. juli 2016

Slut: Fredag d. 15. juli 2016

Medbring: Sovepose, sengelinned, toiletsager, sportstøj og tøj der må blive beskidt, håndklæde, badetøj, penge til slik, bibel, notesblok, kuglepen.

Alder: For at komme på GAF skal du have:

  • Afsluttet 8.års skolegang
  • ELLER afsluttet 7. klasse
  • ELLER være fyldt 14 år

GAF-regler:

Ingen gaffere på modsatte køns områder, ingen alkohol eller euforiserende stoffer. Ingen rygning på GAFs område (evt. rygetilladelse skal medbringes fra forældre)

Økonomi

Pris: Baseret på husstandsindkomsten fra 2014 (på grund af statsstøtte). Nedenstående er eksempler.

Ved husstandsindkomst på indtil 335.000 er prisen ca. 1.236 kr.

Ved hustandsindkomst på indtil 600.000 er prisen ca. 1.814 kr.

Ved hustandsindkomst på indtil 885.000 er prisen ca. 2.462 kr.

Ved hustandsindkomst på over 885.000 får man ingen statsstøtte og prisen er 3.600 kr.

Alt i forbindelse med GAF (undtagen lommepenge) er inkluderet i prisen.

Ved tilmelding efter 30. maj tillægges et gebyr på kr. 100,-

Spørgsmål ang. økonomi kan besvares på tlf. +45 96 68 27 00

GAF+

GAF+ er for dig, der er fyldt 16 år og gerne vil udfordres på GAF. Du vil få den bedste ledertræning og være med i et team af jævnaldrende.

Du vil få ansvar og udfordringer til at give gas med dit potentiale, så du udvikler dig til at gøre en forskel og få andre til at lykkes.

Hvis du er frisk på GAF+ så snak med din lokale teenageleder og få en anbefaling.

Tilmeld dig og skriv ”GAF+” i kommentarfeltet for at ansøge.

Tilmelding til GAF

Når du tilmelder dig til GAF foregår det i 3 step:

1. Du udfylder tilmeldingen på linket herunder, med oplysninger om dig selv, og dine forældre mv.

2. Du får en kvittering på mail med et skema vedhæftet, som du og dine forældre skal udfylde og sende til os – du kan scanne det og sende pr. mail, eller sende det med posten. Dine forældre skal ikke selv gøre noget for at søge statstilskud – det ordner vi.

3. Når vi har modtaget skemaet, er du endelig tilmeldt. Efter et stykke tid sender vi besked om, hvor meget dine forældre skal betale for GAF.

Når vi nærmer os GAF, vil du modtage en mail med praktiske informationer. Du kan altid ringe eller maile, hvis der er noget du eller dine forældre er i tvivl om.

BLIV

LEDER

PÅ GAF

TILMELD DIG SOM

GAF-LEDER HER

Tilmeldingen er åben!

Bliv leder på GAF

Tilmeldingen til GAF-Leder lukker 25. marts.

GAF har gennem mere end 20 år udrustet og trænet teenageledere fra hele landet. VI har en drøm om at udvikle de bedste ledere, på den bedste teenagelejr gennem det bedste lederforløb!

Vi drømmer om at videreudvikle og inspirere teenagearbejdet i kirker og klubber og ønsker at investere i hver enkelt leder.

Som leder får du ansvar for en gruppe af teenagere. DU bliver udfordret praktisk og er en del af et fællesskab med over 80 andre ledere (+ alle de andre Børne- og Ungdomsledere på Sommercamp).

DU bliver trænet og fulgt op på før og under GAF, og du er aktivt en del af, hvad der sker på GAF.

Vi arbejder i teams, og du vil være sammen med andre om at afvikle bestemte områder på en unik og gennemført måde. Det kunne f.eks. være aktiviteter, hygge, bøn, multimedie og en masse andet.

Har du lyst til at give dit BEDSTE og investere i den næste generation af teenagere?

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at skabe det bedste miljø, hvor du bliver udrustet, udfordret og udviklet.

Forventninger

· Du er en kristen der er pjattet med Jesus

· Du er en aktiv del af din lokale kirke

· Du er aktiv i dit lokale teenage/ungdomsarbejde

· Du ønsker at være et forbillede før, under og efter GAF og lever derefter

· Du er villig til at tjene og give dit allerbedste for teenagerne og fællesskabet

· Du er villig til at blive udfordret og udfordre andre

· Du er committed til to sjove, hårde, fantastiske, forvandlende og udviklende uger med en masse andre mennesker og med Gud

Praktisk

Du forventes at være til stede på lejren fra start til slut: torsdag den 30. juni til fredag den 15. juli.

Det er gratis at være leder på GAF, dvs. du får kost og logi betalt i to uger.

Beskrivelse af de enkelte arbejdsgrene:

Hygge

Hyggeteamet er for dig, der elsker at skabe god atmosfære og sørge for at andre har det rart. Det indebærer alt lige fra at sælge slik, arrangere konkurrencer, pynte op, afholde temaaftener, hælde slushice i gafferne, spille spil og planlægge andre events. Hyggeteltet er din hjemmebane til at skabe de bedste rammer for at alle trives og hygger!

Aktiviteter

Aktivitetsteamet er for dig, der elsker at arrangere og udføre de FEDESTE, VILDESTE og mest kreative aktiviteter. Teamet har før afholdt stjerneløb, disco-night, mudderbrydning, natløb og den store afslutningsaften!

Du vil få masser af udfordring og aktivitetsteamet er det bedste sted at udfolde dit indre legebarn!

Underholdning

Underholdning er for dig, der elsker at få andre til at grine. Hvis du elsker sjov og ballade og er klar til at planlægge og udføre shows for/med teenagere, så join teamet.

Er du kreativ og vil du være med til at stå for underholdning, shows som talentshow, åbningsshow, zappernight og andre events, så kom fresh og vær i dit es!

Sport

Sport er (sjovt nok) for dig der elsker sport. Vær med til at stå for at flere hundrede teenagere og ledere kan spille fodbold, ultimate, volleyball, basket, hockey, flag-football og hvad I ellers har lyst til at udfordre os andre med. Bring it on!

Medieteam

Hvis du elsker at arbejde med foto, videoproduktion, redigering, grafisk udtryk og design, så er det her du skal være! Vær med til at udvikle GAFs medieside med nye og kreative måder at kommunikere de gode historier. Vi drømmer om en medieside, som kan fungere hele året på nettet! I år arbejdes bl. a. med podcast, temavideoer, grafisk udtryk og daglige video updates på GAF.

Vagtleder

At være vagtleder er at få en hel dag på GAF til at fungere. Nøgleordet er service, smil og overblik. En vagtleder skal lede sit team på 15 ledere og sikre, at alle arrangementer og punkter i programmet kører gnidningsfrit. En vigtig rolle!

Lederhygge/trivsel

Efter en lang GAF-dag er der intet bedre end at slå benene op i en hyggelig lederstue og blive kræset lidt om. Vil du være med til at hygge om de andre ledere og sørge for stearinlys, kage, spas og en masse hygge så er lederhygge lige noget for dig!

Lyd/lys

Vores møder er supervigtige og derfor vil vi skabe de bedste rammer for teenagerne. Det skal være ekstraordinært at være på GAF!

Er du pjattet med lyd og lys, og gemmer der sig et gen for at gøre tingene til perfektion, så join temaet. Vi har brug for dig, hvis du vil have fokus på det, der foregår på scenen!

Workshops

Workshops kan være alt fra pakour, cookiebagning, smykkeværksted, underlige sportsgrene til selvforsvar, bueskydning, squaredance og klatring. Vil du være med til at skabe de bedste tilbud til gafferne, for at lære noget nyt, så meld dig på teamet.

Koordinering

Hvis du kan li at skabe orden, have overblik, få opgaver løst og planlægge ting, så vil du trives på teamet. Her er masser at arbejde med: Værelsesfordeling, registrering og meget mere. Vi har brug for dig, for du får GAF til at fungere!

Produktion

En producer står for at få alt på vores møder til at fungere. Du skal skabe rammer og program for aftenmøderne og sørge for at alle involverede har, hvad de behøver. Vil du udfordres i at producere møder og skabe rammerne, så brug dit talent her!

Tema

Elsker du at være kreativ og udtrykke dig? Temaet er hvert år nyt og skal udtrykkes. Du skal skabe et miljø hvor udtrykket på GAF hænger sammen med temaet. Du kommer til at arbejde med sceneudsmykning, GAF-pladsen, merchandise og ALT der er med til at gøre, at GAF har wow-factor! Fyr dine evner af her hvis du vil gøre GAFs tema gennemført!