GAF FB News

GAF

Hvad er GAF?

GAF er 2 uger med alt hvad du drømmer om i sommerferien:

Nye venner, masser af action, hygge, oplevelser med Gud, surprises, Fårup Sommerland, natteløb, slushice, sport og meget meget andet.

GAF er en teenagelejr med ca. 300 teenagere og frivillige ledere, der giver den gas med alt det fede i sommerferien.

GAF er en del af Sommercamp, som hvert år samler over 4000 deltagere fra hele Danmark.

Se mere på: www.sommercamp.dk

Generel info

Start: Lørdag d. 4. juli 2015

Slut: Fredag d. 17. juli 2015

Adresse: Gl. Hobrovej 10B, 9550 Mariager

Medbring: Sovepose, sengelinned, toiletsager, sportstøj og tøj der må blive beskidt, håndklæde, badetøj, penge til slik, bibel, notesblok, kuglepen.

Alder: For at komme på GAF skal du have afsluttet 8.års skolegang, ELLER afsluttet 7. klasse ELLER være fyldt 14 år.

GAF-regler:

Ingen gaffere på modsatte køns områder, ingen alkohol eller euforiserende stoffer. Ingen rygning på GAFs område (evt. rygetilladelse skal medbringes fra forældre)

Økonomi

Pris: Baseret på husstandsindkomsten fra 2012 (på grund af statsstøtte). Nedenstående er eksempler.

Ved husstandsindkomst på indtil 325.000 er prisen ca. 1304 kr.
Ved hustandsindkomst på indtil 600.000 er prisen ca. 1864 kr.
Ved hustandsindkomst på indtil 875.000 er prisen ca. 2494 kr.
Ved hustandsindkomst på over 870.000 får man ingen statsstøtte og prisen er 3600

Alt i forbindelse med GAF (undtagen lommepenge) er inkluderet i prisen.

Ved tilmelding efter 30. maj tillægges et gebyr på kr. 100,-

Spørgsmål ang. økonomi kan besvares på tlf. +45 96 68 27 00

GAF+

GAF+ er for dig, der er fyldt 16 år og gerne vil udfordres på GAF. Du vil få den bedste ledertræning og være med i et team af jævnaldrende.

Du vil få ansvar og udfordringer til at give gas med dit potentiale, så du udvikler dig til at gøre en forskel og få andre til at lykkes.

Hvis du er frisk på GAF+ så snak med din lokale teenageleder og få en anbefaling.

Tilmeld dig og skriv ”GAF+” i kommentaerfeltet for at ansøge.