facebook

GAF FB News

Bemærk!!! Vi starter torsdag den 2. juli med lederweekend, gafferne ankommer lørdag den 4. juli og vi slutter sammen med resten af Sommercamp fredag den 17. juli.

 

Tilmeldingen til GAF-Leder lukker 10. marts.

GAF har i gennem de sidste 21 år udrustet og trænet teenageledere fra hele landet. VI har en drøm om at udvikle de bedste ledere, på den bedste teenagelejr gennem det bedste lederforløb!

Vi drømmer om at videreudvikle og inspirere teenagearbejdet i kirker og klubber, og ønsker at investere i hver enkelt leder.

Som leder får du ansvar for en gruppe af teenagere. DU bliver udfordret praktisk og er en del af et lederfællesskab med over 80 andre ledere (+ alle de andre børne- og ungdomsledere på Sommercamp)

DU bliver trænet og fulgt op på før og under GAF, og du er aktivt en del af, hvad der sker på GAF.

Vi arbejder i teams, og du vil være sammen med andre om at afvikle bestemte områder gennemførte og unikke (f.eks. aktiviteter, hygge, bøn, multimedie osv.)

Har du lyst til at give dit BEDSTE og investere i den næste generation af teenagere?

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skabe det bedste miljø, for at du kan blive udrustet, udfordret og udviklet.

 

Forventninger

  • Du er en kristen der er pjattet med Jesus
  • Du er en aktiv del af din lokale kirke
  • Du er aktiv i dit lokale teenage/ungdomsarbejde
  • Du ønsker at være et forbillede før, under og efter GAF og lever derefter
  • Du er villig til at tjene og give dit allerbedste for teenagerne og fællesskabet
  • Du er villig til at blive udfordret og udfordre andre
  • Du er committed til 2 sjove, hårde, fantastiske, forvandlende og udviklende uger med en masse andre mennesker og med Gud

 

Praktisk

Du forventes at være til stede på lejren fra start til slut: torsdag den 2. juli til fredag den 17. juli.
Det er gratis at være leder på GAF, dvs. du får kost og logi betalt i to uger.

 

Beskrivelse af de enkelte arbedsgrene:

Hygge

Hyggeteamet er for dig, der elsker at skabe god atmosfære og sørge for at andre har det rart. Det indebærer alt lige fra at sælge slik, arrangere konkurrencer, pynte op, afholde temaaftener, hælde slushice i gafferne spille spil og planlægge andre events.
Hyggeteltet er din hjemmebane til at skabe de bedste rammer for at alle trives og hygger!

 

Aktiviteter

Aktivitetsteamet er for dig, der elsker at arrangere og udføre de FEDESTE, VILDESTE og mest kreative aktiviteter. Teamet har før afholdt stjerneløb, disco-night, mudderbrydning, natløb og den store afslutningsaften!
Du vil få masser af udfordring og aktivitetsteamet er det bedste sted at udfolde dit indre legebarn!

 

Underholdning

Underholdning er for dig, der elsker at få andre til at grine. Hvis du elsker sjov og ballade og er klar til at planlægge og udføre shows for/med teenagere, så join teamet.
Er du kreativ og vil du være med til at stå for underholdning, shows som talentshow, åbningsshow, zappernight og andre events, så kom fresh og vær i dit es!

 

Sport

Sport er (sjovt nok) for dig der elsker sport. Vær med til at stå for at flere hundrede teenagere og ledere kan spille fodbold, ultimate, volleyball, basket, hockey, flag-football og hvad i ellers har lyst til at udfordre os andre med. Bring it on!

 

Medieteam

Hvis du elsker at arbejde med foto, videoproduktion, redigering, grafisk udtryk og design, så er det her du skal være! Vær med til at udvikle GAFs medieside med nye og kreative måder at kommunikere de gode historier. Vi drømmer om en medieside, som kan fungere hele året på nettet! I år arbejdes bl. a. med podcast, temavideoer, grafisk udtryk og daglige video updates på GAF.

 

Vagtleder

At være vagtleder er at få en hel dag på GAF til at fungere. Nøgleordet er service, smil og overblik. En vagtleder skal lede sit team på 15 ledere og sikre, at alle arrangementer og punkter i programmet kører gnidningsfrit. En vigtig rolle!

 

Lederhygge/trivsel

Efter en lang GAF-dag er der intet bedre end at slå benene op i en hyggelig lederstue og blive kræset lidt om. Vil du være med til at hygge om de andre ledere og sørge for stearinlys, kage, spas og en masse hygge så er lederhygge lige noget for dig!

 

Lyd/lys

Vores møder er supervigtige og derfor vil vi skabe de bedste rammer for teenagerne. Det skal være ekstraordinært at være på GAF!
Er du pjattet med lyd og lys, og gemmer der sig et gen for at gøre tingene til perfektion, så join temaet. Vi har brug for dig, hvis du vil have fokus på det, der foregår på scenen!

 

Workshops

Worshops kan være alt fra pakour, cookiebagning, smykkeværksted, underlige sportsgrene til selvforsvar, bueskydning, squaredance og klatring. Vil du være med til at skabe de bedste tilbud til gafferne, for at lære noget nyt, så meld dig på teamet.

 

Koordinering

Hvis du kan li at skabe orden, have overblik, få opgaver løst og planlægge ting, så vil du trives på teamet. Her er masser at arbejde med: Værelsesfordeling, registrering og meget mere. Vi har brug for dig, for du får GAF til at fungere!

 

Produktion

En producer står for at få alt på vores møder til at fungere. Du skal skabe rammer og program for aftenmøderne og sørge for at alle involverede har, hvad de behøver. Vil du udfordres i at producere møder og skabe rammerne, så brug dit talent her!

 

Tema

Elsker du at være kreativ og udtrykke dig? Temaet er hvert år nyt og skal udtrykkes. Du skal skabe et miljø hvor udtrykket på GAF hænger sammen med temaet. Du kommer til at arbejde med sceneusdmykning, GAF-pladsen, merchandise og ALT der er med til at gøre, at GAF har wow-factor! Fyr dine evner af her hvis du vil gøre GAFs tema gennemført!

 

Tilmeld dig som GAF-leder her.