HVERDAGEN

Du vil opleve, at hverdagen på Akademiet er præget af både høj aktivitetsniveau med koncentreret undervisning og ture væk fra skolen, samt tid til det sociale sammen med andre elever på Mariager Efterskole.

Som elev på Akademiet vil du blive en del af det generelle efterskole liv på Mariager Efterskole. Det betyder, at du spiser sammen med de øvrige elever, deltager i gudstjenesten GOD&ME, har valgfag sammen og indgår i en gruppe med elever fra 9. og 10. klasser.

Grupper
Akademiets elever er med i grupper på Mariager Efterskole. I gruppen er der mulighed for at dele liv, få hjemlig hygge og ha’ det sjovt sammen. Allerede den første dag vil du blive introduceret til din og din gruppelærer. Du følger den samme gruppe hele året. En gruppe består af 8-10 elever og er sammensat af både drenge og piger. Grupper prioriteres højt på Akademiet, da vi oplever, at det skaber tætte venskaber og er med til at sætte skub i elevernes personlige udvikling.