LEDELSE

Morten Wøhler Iversen

“Jeg brænder for, at eleverne ser den værdi og det potentiale, som Gud har lagt i dem. At de ikke er begrænset af hvad skole, venner eller andre har fortalt dem, men at Gud helt fra starten af deres liv har haft en plan for dem, som de kan komme ind i og lykkes i.”

Morten er gift med Maria. Sammen har de fire børn, Vanilla, Storm, Lucia og Nord. Morten har sin læreruddannelse fra seminariet i Aalborg, hvor han også har arbejdet et år på en folkeskole. Han er er efterfølgende flyttet til Mariager på grund af ansættelsen på Mariager Efterskole. Morten er forstander på ME.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Forstander, Kristendom

Start på ME: 2009

Klaus Rasmussen

Jeg brænder for, at alle elever føler sig elskede, værdsatte og respekterede.

Klaus er gift med Karina. Sammen har de to drenge, Frederik og Mathias.  Klaus har været lærer på Vivild Idrætsefterskole i perioden 1995 til 1999. Elsker sport – især fodbold, håndbold og sejlads. Klaus nyder at være en del af Mariagerfjord Frikirke. Når tiden er til det, drager han af sted med familien på sejlads rundt i Danmark og det nærmeste udland. Klaus er leder af MOVE.

Uddannelse: Bankuddannet

Fag/Funktion: Viceforstander, MOVE, Idræt og Samfundsfag.

Start på ME: 1999

Jimmy Klentz

Det er fantastisk at være vidne til, når drømme bliver født i undervisningen

Jimmy er daglig leder på Akademiet.Han har været med på sidelinjen af Akademiet siden fødslen – som sparringspartner, udviklingskonsulent og underviser. En del af hans ansvar er også at arbejde med Mariager Efterskoles markedsføring. Jimmy er gift med Heidi, sammen har de 4 børn og bor i Mariager.

Uddannelse: Kandidat i kommunikation

Fag/Funktion: Daglig leder på Akademiet