LEDELSE

Jens Henrik Kirk

Jeg brænder for at se unge udvikle sig og lykkes som hele mennesker. Det er fantastisk, at vi med Mariager Efterskole skaber rammer, som udfordrer unge fagligt, personligt, socialt og åndeligt. Det er vigtigt for mig, at vi holder fast i en tæt opfølgning af den enkelte. Det er én af årsagerne, til at vi har landets højeste gennemførelsesprocent på næsten 100%.

Jens er gift med Camilla og har tre børn Joachim, Lucas og Amalie. Han har arbejdet med teenagere på fuld tid siden 1998; først i Kirken i Kulturcenteret, senere i ungdomsklubben Azusa. Jens har spillet fodbold i B93 og han er stadig aktiv fodboldspiller på oldboys hold. Er tilknyttet Mariagerfjord frikirke. Jens har selv gået på Mariager Efterskole i 1992/93 og senere på Efterskolen Alterna. Ud over at være forstander på ME er Jens Campleder for det årlige SommerCamp Mariager som har over 4000 deltagere og 600 frivillige medarbejdere.

Uddannelse: International Interkulturel Socialrådgiver, i gang med Diplomuddannelse i Ledelse.

Fag/Funktion: Forstander, Kristendom, Fodbold

Start på ME: 2004

Klaus Rasmussen

Jeg brænder for, at alle elever føler sig elskede, værdsatte og respekterede.

Klaus er gift med Karina. Sammen har de to drenge, Frederik og Mathias.  Klaus har været lærer på Vivild Idrætsefterskole i perioden 1995 til 1999. Elsker sport – især fodbold, håndbold og sejlads. Er i fritiden fodboldtræner for det lokale U11 hold. Klaus nyder at være en del af Mariagerfjord Frikirke. Når tiden er til det, drager han af sted med familien på sejlads rundt i Danmark og det nærmeste udland. Klaus er leder af MOVE.

Uddannelse: Bankuddannet

Fag/Funktion: Viceforstander, MOVE, Idræt og Samfundsfag.

Start på ME: 1999

Trine Jakobsen

Jeg vil gerne opmuntre eleverne til social ansvarlighed, udvise hjerte for den svage og se tro omsat i praksis.

Trine er gift med Kent og sammen har de børnene Camilla, Matthias og Andreas. Hun har ansvar for den faglige- og sociale inklusion på skolen, underviser i dansk og er holdleder på Change. Trine har tidligere været ansat på skolen (1997-2005), og kom tilbage da hun ikke længere kunne undvære ME.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Inklusionsvejleder, Læsevejleder, Dansk, Kristendom

Start på ME: 2014

Morten Wøhler Iversen

“Jeg brænder for, at eleverne ser den værdi og det potentiale, som Gud har lagt i dem. At de ikke er begrænset af hvad skole, venner eller andre har fortalt dem, men at Gud helt fra starten af deres liv har haft en plan for dem, som de kan komme ind i og lykkes i.”

Morten er gift med Maria. Sammen har de fire børn, Vanilla, Storm, Lucia og Nord. Morten har sin læreruddannelse fra seminariet i Aalborg, hvor han også har arbejdet et år på en folkeskole. Han er er efterfølgende flyttet til Mariager på grund af ansættelsen på Mariager Efterskole. Morten er daglig leder af Akademiet.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Daglig leder på Akademiet og Kristendom