Den rene skære sandhed

Man må blive knust for at blive hel. Musicalen er en barsk fortælling om den unge Angel, der, som barn, er blevet solgt til prostitution. Angel arbejder på bordellet, Paladset. En aften får hun besøg af den gudfrygtige Michael Hoseas, der føler, at Gud har kaldet ham til at gifte sig med hende og tage hende med væk derfra. Stædigt afviser Angel Hoseas’ forslag, men den unge mand giver ikke op så let. Efter en mand mishandler Angel, indvilger hun i at rejse med Hoseas og blive hans hustru. Dette bliver begyndelsen på et spændingsfyldt og udfordrende venskab. Hoseas vender op og ned på Angels forståelse af kærlighed, sex og mænd. Gennem Hoseas’ mange mislykkede forsøg på at finde ind til Angels hjerte, erfarer han, at denne unge kvinde er meget mere ødelagt og såret, end han nogensinde havde forestillet sig.  Fortællingen om den unge Angel bringer os omkring emner som skam, forkastelse, misbrug, trafficking, selvhad, identitetskrise, seksuel skam, tilgivelse, kærlighed og håb. Den rene skære sandhed er inspireret af New York Times bestseller, romanen Den Kærlighed som Sætter Fri, skrevet af Francine Rivers. Musicalen henvender sig til et publikum fra 13 år og opefter.

Køb billet her: www.billetto.dk

Mariager Efterskole
D.17 marts
Kl. 14:00 og 19:00

Vendsyssel Kulturcenter
D.21 marts kl.19:00

Bygningen i Vejle
D.22 marts kl.19:00

Alive Frikirke i Hillerød
D.23 marts kl.19:00

Randers Egnsteater
D.25 marts kl.15:00 og 19:00
Billetbestilling og information: http://frikirkenranders.dk/den-rene-skaere-sandhed

DEN RENE SKÆRE SANDHED

Mariager Efterskole forvandles til et teaterhus, en teatertrup og tager på turné

For fjerde gang præsenterer Mariager Efterskole en egenproduceret musical. I år er det stykket Den rene skære sandhed, som er inspireret af Francine Rivers bestseller roman Den kærlighed der sætter fri. I et tæt samarbejde med professionelle producere, skuespillere og scenografer er eleverne engageret med sang og musik, skuespil, markedsføring, kostumer og meget mere.

Vi ønsker med musicalen at fremme kreativiteten

og spotte talenter inden for performance.

Eleverne udvikler sig utrolig meget i deres forskellige talenter,

og vi ser nye sider af eleverne,

når de bliver udfordret til at bryde deres grænser.

Jens Henrik Kirk, forstander

Køb billet her: www.billetto.dk