MUSIK

Musik i blodet – sender impulser ud i hele kroppen – rører hjertet. En dygtig musiker formidler følelser og skaber stemninger. Taler et sprog der trodser kulturforskelligheder. Målet med feltet MUSIK er, at booste dit talent for rytmisk musik. Samtidig skal du sammen med de øvrige elever på MUSIK danne et band, der spiller max!

UNDERVISNING
Hverdagen på MUSIK vil være undervisning på Akademiet med både feltspecifikke fag indenfor MUSIK samt undervisning sammen med resten af skolen. Fællesundervisningen vil særligt gå på forståelse af karakter og tro i en sekulær verden. Du kan læse mere om indholdet i undervisningen, der går på tværs af sporene her.

INDHOLD
Undervisningen på MUSIK vil koncentrere sig om, hvordan man bygger en stærk identitet som musiker – det kan både være som performer og underviser. Dine fag vil være sammenspil, sangskrivning, teori, pædagogisk læring, sceneangst og performance og meget mere. Vi koncentrerer os om de rytmiske instrumenter og vil tilbyde undervisning på højt niveau i en lang række rytmiske instrumenter. Du vil også blive tildelt individuel undervisning i dit instrument. De instrumenter vi ikke tilbyder undervisning i, vil der være mulighed for at indgå aftale med eksterne tilbud.

REJSE
Vi har erfaring med, at rejserne på et efterskoleophold har en stor betydning både for fællesskabet, den individuelle karakterdannelse og elevens perspektiv på eget liv og miljø. Derfor vægter Akademiet rejser højt. Udover en fælles rejse for hele Akademiet skal du også på en rejse med dit felt. MUSIK skal på en rejse ud i verden , hvor du vil se spændende musikmiljøer.

Julie Zielke Jørgensen

– Det er vildt at kunne tage på Akademiet, hvor formålet er at udvikle min sangstemme. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med min mentor, som kan hjælpe mig videre. Det er også fedt at vide, at min mentor er kristen, så jeg har et forbillede i at udleve min drøm sammen med min tro.

Julie er målrettet med hvad hun vil, hun har sunget 6 år i pigekor, hendes mor er klassisk musiker. Og nu vil Julie gerne bruge sin stemme i rytmisk musik. Men Julie drømmer om mere end det.

– Jeg drømmer om at få gode venner og oplevelser med hjem, inspirerende undervisning i tro og liv. Men målet med Akademiet er, at komme et skridt videre på en karriere indenfor musik.

Julie kan se frem til over 200 timers sammenspilsundervisning med andre udvalgte talenter. Derudover kommer individuel sangundervisning, musikteori, musical, koncerter og lovsang. Undervisningen bliver foretaget af professionelle musikere.