OPTAGELSES-

FORLØB

For at tilbyde vores elever et optimalt efterskoleophold har vi sammensat et optagelsesforløb, som er med til at give afklaring på, om Mariager Efterskole er noget for dig.

Tilmelding

Første skridt på vejen er, at du skal tilmeldes Mariager Efterskole ved at udfylde skemaet under ’Tilmelding’ her på hjemmesiden. Vi vil anbefale dig at blive tilmeldt i god tid, da vi har venteliste og hvert år desværre ikke kan optage alle tilmeldte. Tilmeldingen er gratis.

Optagelsessamtaler

Som et led i optagelsesproceduren vil du blive inviteret til en optagelsessamtale i september/oktober året før du skal gå på skolen. Formålet med samtalen er at præsentere vores skole og at sikre en gensidig afklaring omkring muligheder og tilbud. Du kan selvfølgelig finde svar på mange spørgsmål her på siden, men det giver et andet indtryk at besøge skolen og hilse på os. Dine forældre skal også medvirke til samtalen.