REJSER

En central del af et år på Akademiet er vores fælles rejse til Israel, hvor formålet er at få inspiration fra andre kulturer og undersøge, hvordan dit talent kan være med til at gøre en forskel i verden.

Israel skal give troen ben at gå på

Det er én ting at læse om, hvad Jesus gjorde, hvor han gik, og hvad han oplevede. En anden ting er at se Bethelhem, dyppe fødderne i Genesaret Sø og gå en tur i gravhaven. Det giver troen ben at gå på og bibelens beretninger dybde.

Det er derfor, at alle elever på Akademiet sidst på skoleåret tager en tur til Israel. Fordi troen skal vokse og bibelen blive mere levende. Rejsen kommer både omkring Jerusalem og et besøg til de centrale steder i Jesu sidste dage. Turen fører også eleverne ud i landets varierede natur; lige fra ørken pg bjergområder til lækre strande.

Israel er, trods sin størrelse, et mangfoldigt land med et inspirerende kultur-, musik- og teaterliv. Det er et foregangsland for innovation og arnested for flere verdensreligioner. Samtidig er landet et sted, hvor troen skaber konflikter og spændinger, som bringer eleverne tæt på verdenspolitikken.

Med Akademiets lærerstab og de erfarne rejseledere Poul og Karen Magrethe Kirk, vil vi med stor indsigt blive vist rundt i landet, møde kristne jøder og palæstinensere, en undergrundskirke og meget mere.

Alle elever på Akademiet er med på Israels-turen, som også blive den sidste fælles oplevelse før felt-eksamenerne og afrundingen på skolen.

Udover turen til Israel rejser hvert felt på Akademiet også ud med deres mentor og lærer for at se, hvordan de kan bruge deres evner og talenter på nye måde og tage inspiration med hjem til deres videre udvikling i Danmark.

Udover rejsen til Israel skal du på en feltspecifik rejse. Læs mere under det enkelte felt.