Stillingsopslag: Inklusionsleder søges til Mariager Efterskole

Mariager Efterskole sigter mod at skabe et inkluderende læringsmiljø, hvor alle elever føler og oplever sig som kompetente bidragsydere! Vi tilbyder niveauopdelt undervisning i udvalgte fag, samt generel faglig differentiering, der tilpasser metoder og indhold til dit faglige behov.

Mariager Efterskole tilbyder særlig støtte til elever, som har behov for ekstra faglig hjælp i form af lektiehjælp, enten individuelt eller i grupper, og ekstra støtte i undervisningen. Vi kan også tilbyde undervisning i dansk som andetsprog, som varetages af lærere med uddannelse indenfor dette.

Til de elever, som har vanskeligt ved at indgå socialt i undervisningen og i fællesskabet, udvikler vi et særligt socialpædagogisk forløb, som kan indebære særlige fysiske aktiviteter eller individuelle samtaler, hvor fokus er, at eleven får bearbejdet de problemstillinger, der skaber udfordringer i undervisningen.

KOMPETENCER

• Kan koordinere og lede inklusionsindsatsen på skolen
  • Har stærke organisatoriske evner
  • Kan udarbejde individuelle inklusionstilbud og handleplaner målrettet den enkelte elev
  • Kan give sparring til medarbejdere, hvis elever er i mistrivsel.

FAGLIGE PROFIL

• Har viden om specialpædagogik herunder lovgivningen og kompenserende hjælpemidler
  • Har læreruddannelsen, socialrådgiveruddannelsen eller anden relevant specialpædagogisk uddannelse.
  • Har erfaring med elever med særlige behov
  • Har evne til at samarbejde med forældre, PPR og kommuner, herunder afholdelse af netværksmøder
  • Kan lede og inspirere skolens inklusionsudvalg
  • Kan samarbejde med skolens lederteam, lærere og psykolog
  • Kan udarbejde skolens inklusionsskema, herunder facilitere faglig og social støtte i og uden for inklusionsklasserne.

PERSONLIGE PROFIL

• Har respekt for det enkelte menneske og dets iboende værdi
  • Har evnen til at se potentiale i hvert enkelt elev
  • Har hjerte for elever med særlige udfordringer og behov.

Får reference til efterskoleforstanderen

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgninger skal sendes til skolens forstander jhk@mariager-skolerne.dk

Ansøgningsfrist: senest 20. marts 2019

Tiltrædelse 1. Maj eller snarest derefter

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte efterskoleforstander Jens-Henrik Kirk på 4030 7079 eller inklusionsleder for Trine Jakobsen på 29723907.