STILLINGSOPSLAG:

Inklusionsmedarbejder søges

Vi søger ny medarbejder med mange talenter, der både udviklings og holdningsmæssigt vil give vores elever støtte og udfordringer, samt indgå i vores inklusions- og støtteteam. Det er vigtigt, at du kan li’ at være sammen med unge mennesker. Det er afgørende, at du kan finde dig godt tilpas i et dynamisk, kreativt og pulserende lærerteam, samt arbejde sammen med skolens inklusionsteam.

Ansøgningsfrist og kontaktoplysninger

Vi ønsker ansøgninger fra lærere, pædagoger, socialrådgivere, idrætsuddannede, professionelle fodboldspillere, skuespillere og andre spændende profiler.

Med til stillingerne følger også de fantastiske ingredienser fra efterskoleverdenen: valgfag efter kompetencer, tilsyn, musical, rejser, sportsstævner, brætspil og meget, meget mere.

En del af arbejdstiden ligger uden for undervisningen i eftermiddags- og aftentimerne.
Ansøgningsfristen er 23. april. Samtaler afholdes d.25. april.

Ansættelserne vil være pr. 1.august 2019.

Kontakt skolens kommende forstander Morten Iversen, tlf.: 9668 2700 eller mwi@mariager-skolerne.dk, hvis du vil høre nærmere om stillingen, skolen og fremtidsudsigterne.

Om Mariager Høj- og Efterskole

Mariager Høj- og Efterskole er en efterskole med 160 elever og en folkehøjskole med 90 elever. Skolen ligger naturskønt nær Mariager Fjord. Nærmeste byer er Randers, Hobro og Hadsund. Skolen er oprettet i 1981 af frikirkerne i Danmark og hviler derfor på et kristent grundlag, hvor det kristne livssyn er en naturlig og væsentlig del af hverdagen.

Vi mener, udviklingen af den enkelte elevs selvbillede og tro danner baggrund for personlig afklaring og udvikling. Tværkulturel kulturforståelse er en væsentlig ingrediens i institutionens liv. Vi lægger vægt på positiv idealisme og lyst til at gøre en forskel.

Vi viser tillid ved at stole på hinanden og uddelegere ansvar. Dette fordrer ansvarlighed; at alle tager del i at få dagligdagen til at fungere, og at man hjælper hinanden, når der er brug for dette. Derved opnås en dagligdag, som er præget af respekt for de mennesker og ting, vi omgås, og overordnet set vil venskab karakterisere institutionen.

Læs mere om os på: www.mariager-efterskole.dk

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.