GAF 2019

GAF tyve19

TILMELDINGEN ER ÅBEN FRA 22. FEBRUAR

Tilmelding til GAF

1. Dine forældre udfylder tilmeldingen på linket herunder. (Husk at notere, hvis du har allergi eller der er andre ting, vi skal være opmærksomme på)
  2. Vi sender en kvittering på mail sammen med et skema, som skal udfyldes og returneres til os på mail. Dine forældre skal ikke selv gøre noget for at søge statslig elevstøtte – det ordner vi.
  3. Du er først tilmeldt, når vi har modtaget skemaet retur. Senere vil dine forældre modtage en besked om, hvor meget de skal betale for GAF.

I maj/juni vil du modtage en mail med praktiske informationer. Du kan altid ringe eller maile, hvis der er noget du eller dine forældre er i tvivl om.

Økonomi

GAF er et efterskolekursus, som berettiger til statslig elevstøtte afhængig af husstandsindkomsten i 2017. Nedenstående er vejledende eksempler.

Ved husstandsindkomst på indtil 350.000 er prisen for GAF ca. 1.292 kr.
Ved husstandsindkomst på indtil 625.000 er prisen for GAF ca. 1.904 kr.
Ved husstandsindkomst på indtil 895.000 er prisen ca. 2.616 kr.
Ved husstandsindkomst på over 900.000 får man ingen statslig elevstøtte og prisen for GAF vil derfor være 3.800 kr.

Alt i forbindelse med GAF (undtagen lommepenge, t-shirt og kørsel til og fra hjemmet) er inkluderet i prisen. Spørgsmål ang. økonomi kan besvares på tlf. +45 96 68 27 00