SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER 20. JUNI 2017

Tilmelding til GAF

1. Dine forældre udfylder tilmeldingen på linket herunder. (Husk at notere, hvis du har allergi eller der er andre ting, vi skal være opmærksomme på)
2. Vi sender en kvittering på mail sammen med et skema, som skal udfyldes og returneres til os på mail eller med posten (helst på mail, da det går for langsomt med posten). Dine forældre skal ikke selv gøre noget for at søge statstlig elevstøtte – det ordner vi.
3. Du er først tilmeldt, når vi har modtaget skemaet retur. Efter et stykke tid sender vi besked om, hvor meget dine forældre skal betale for GAF.
I maj/juni vil du modtage en mail med praktiske informationer. Du kan altid ringe eller maile, hvis der er noget du eller dine forældre er i tvivl om.

Økonomi

GAF er et efterskolekursus, som berettiger til statslig elevstøtte afhængig af husstandsindkomsten i 2015.

Nedenstående er eksempler.
Ved husstandsindkomst på indtil 340.000 er prisen ca. 1.290 kr.
Ved hustandsindkomst på indtil 615.000 er prisen ca. 1.878 kr.
Ved hustandsindkomst på indtil 890.000 er prisen ca. 2.538 kr.
Ved hustandsindkomst på over 890.000 får man ingen statslig elevstøtte og prisen er 3.700 kr.

Alt i forbindelse med GAF (undtagen lommepenge og kørsel til og fra hjemmet) er inkluderet i prisen.
Spørgsmål ang. økonomi kan besvares på tlf. +45 96 68 27 00