Tyvstart på ME

HEJ, NU SKAL DU SNART PÅ MARIAGER EFTERSKOLE

Mit navn er Morten Iversen, og jeg bliver din skoleleder næste år. Jeg ser rigtig meget frem til at møde dig og jeg er sikker på du får et helt fantastisk år på Mariager Efterskole. Nogle gange kan man gå med sommerfugle i maven af spænding, forventning eller nervøsitet.

Måske tænker du; det kunne være rimelig fedt at møde alle dem jeg skal gå på efterskole med næste år?

Det kender vi godt. Vi glæder os så meget til at møde dig og alle de andre du skal gå på efterskole med, så vi vil gerne tyvstarte næste skoleår sammen med dig allerede nu.

Derfor inviterer vi dig, og alle andre der skal gå på Mariager Efterskole næste år, til en helt særlig dag. En dag hvor du kan lære de andre at kende, grine og få nogle oplevelser sammen, og komme på forkant med nogle af dem, der bliver dine venner for livet. Så du behøver ikke at vente til august med at starte på Mariager Efterskole

HVORNÅR OG HVAD

Vi tyvstarter skoleåret lørdag den 27. april. Dagen starter kl. 10.00 og slutter kl. 21.00. Vi har sat et super spændende program sammen til dagen. Der vil være teambuilding, sjove lege i hallen, lækker mad, prøv vores 10. klasses spor, møde Akademiet, hænge ud med 9.klasserne og få oplevelser for både kroppen og hjernen og meget, meget mere.

Du skal også prøve dit skoletøj, så det er klart, når du starter første skoledag.

Vi slutter dagen af med et brag af en festkoncert, hvor UngKirke kommer og Akademiets band Dem og Dem varmer op.

JEG BOR LANGT VÆK?
Hvis du kommer langvejsfra, eller hvis du ikke kan få nok af ME, er du velkommen til at overnatte på skolen til søndag. Der vil også være mulighed for at overnatte allerede fra fredag aften, hvis man kommer langvejsfra.

Kommer du med toget, sørger vi for transport fra Hobro station og vi sørger også for at du bliver kørt tilbage til Hobro station, når du skal hjem igen.

TILMELD DIG NU OG FÅ DIN SÆRLIGE T-SHIRT

Hvis du tilmelder dig inden 1. april, så får vi strikket din helt særlige jeg-skal-på-Mariager-Efterskole-t-shirt sammen, så den er klar til dig, når du kommer.

Vi glæder os vildt meget til at se dig og lære dig lidt bedre at kende, så skynd dig at gå til tilmeldingen via dette link:

HVAD MED MIN MOR OG FAR?

Skal dine forældre med? Nej, det skal de faktisk ikke, men hvis de kører dig til Mariager, må de godt blive og spise frokost, inden de tager afsted igen. 😊

Jeg og et begejstret lærerteam ser frem til at møde dig og alle dine kommende venner