UNDERVISERE

Annemette Mark Iversen Larsen

”Et stort ønske for mig, er at se mine elever vokse, både relationelt, fagligt og trosmæssigt. Mit vigtigste job er at udfordre eleverne og fremelske det potentiale jeg ved Gud har lagt i dem.”

Annemette er i starten af september blevet gift med André, og de bor nu i Aalborg. Hun har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017. Annemette elsker at bruge tid i LightHouse Kirke, som er hendes andet hjem. Det er aldrig svært at lokke Annemette med til noget hygge, når det inkluderer chokolade, cola eller en tøsefilm/actionfilm.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Engelsk, Kristendom

Start på ME: 2017

Camilla Storsul Kirk

”Det er så fantastisk at arbejde med teenagere og se hvilke valg, de tager i løbet af sådan et år – at se den udvikling der sker i dem, som får betydning for deres fremtidige liv.”

Camilla er gift med Jens-Henrik og sammen har de Joachim, Lucas og Amalie..Camilla er fra sit 12. år opvokset i Mariager, hvor hun har været en del af efterskolelivet i sine teenageår på grund af forældrenes job.

Teenagere har fyldt meget i Camillas liv – hun har været en del af forskellige teenageklubber, både som medlem og medarbejder.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Matematik, Fysik/kemi og Biologi

Start på ME: 2005

David Nørholm

”Teenagere har i min verden altid været noget helt særligt. Og for mig er elevernes individuelle udvikling den vigtigste. Det, der gør efterskolelivet unikt i den sammenhæng, er, at man her har mulighed for at præge hele elevens udvikling; både fagligt, åndeligt og personligt””

David flyttede med sin kone Theresa til Mariager fra Aalborg i 2016. I Aalborg læste han til lærer, og blev færdig lige inden de flyttede. Han har dog også arbejdet som salgsassistent i et par fotoforretninger, ligesom han har fungeret som fotograf i en periode. Theresa og David har børnene Oscar, Sigurd og Rosa. David har en stor lidenskab for især tysk fodbold, ligesom man som regel altid kan lokke ham til at se Star Wars.

Uddannelse: Lærer

Fag: Samfundsfag, Dansk, Kristendom og Foto.

Start på ME: 2016

Glory Fuglsang Ku

”Jeg elsker at rejse med elever og se, hvordan mødet med nye kulturer og traditioner er med til at udvide deres horisont. Et år på efterskole er med til at udfordre dem til at blive mere selvstændige.”

Glory er født og opvokset i Tyskland. Hans forældre kommer fra Sydkorea. Glory er gift med Iben. Han har tidligere boet i Mariager i fire år, hvor han var lærer på efterskolen Alterna. Glory er ved at færdiggøre en kandidat i klaver og sammenspilsledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ham og Iben er tilknyttet Aalborg Citykirke, hvor han er lovsangsleder. Glory er glad for mad – både at tilberede og spise mad! Han har arbejdet som kok et år i Tyskland. Endelig er han ret ferm til sprog – han taler tysk, dansk , engelsk og koreansk.

Uddannelse: Diplom i teologi (Mariager højskole), Bachelor i Klaver og sammenspilsledelse og i gang med Kandidat.

Fag/funktion: EXPLORE, Akademiet, Musik, Kor og Lovsang.

Start på ME: 2017

Heidi Klentz

”Jeg elsker en-til-en kontakten med teenagerne og nyder de dybe samtaler om personlig udvikling og tro/tvivl. Jeg er ikke særlig god til at acceptere de overfladiske relationer og går derfor også gerne tæt på for at komme ind bag facaden. Det er fantastisk livsbekræftende at være sammen med teenagere, som er så umiddelbare og fulde af energi.”

Heidi bor i Mariager med sin mand Jimmy og deres fire børn. Hun er opvokset både i Danmark og Tanzania – og hendes multikulturelle opvækst præger hendes farverige personlighed. Heidi elsker at synge – gerne i en jazz’et stilart.

Fag/Funktion: Pilates og Billedkunst

Start på ME: 2016

Iben Fuglsang Ku

”Jeg synes, det er vigtigt, at fokusere på hele mennesket. For at lykkedes i livet, skal vi alle have det godt og udvikle os på alle fronter. Derfor er et år på en efterskole så godt givet ud. Her er der mulighed for at udvikle sig både personligt, socialt, kulturelt, fagligt og åndeligt – imens man har det sjovt, hygger sig og har det bedste år i sit liv.”

Iben er bosat i Mariager med sin mand Glory. Parret har tidligere arbejdet på efterskolen Alterna. Hun har tilbragt 4 ½ år i Australien, hvor hun har studeret teologi på Hillsong College. Iben har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017. Hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer. Ibens hjerte smelter, når hun ser baby kænguruer.

Uddannelse: Bachelor i teologi og lærer

Fag: Tysk, Dansk og Engelsk.

Start på ME: 2017

Jeanette Mathiesen

”Jeg elsker at være på vagt og nå rundt om en masse elever. På sådan en dag får jeg en masse gode snakke og grin. Jeg har verdens bedste arbejde!”

Jeanette er gift med Henrik, som hun har kendt siden, de gik på efterskole. Sammen har de datteren Rebecca. Hun er tilknyttet Kronjyllands frimenighed i Randers, og er oprindeligt opvokset i Indre Mission på den jyske vestkyst. Jeanette står ikke vejen for en god film, og når snakken på pigegangen handler om sko og make-up, er hun ekspert.

Uddannelse: Lærer

Fag: Dansk, Engelsk

Start på ME: 2009

Johannes Brøgger Fhær

”Jeg brænder for at se unge mennesker vokse i troen på Gud, opdage og udvikle deres eget potentiale og danne meningsfulde relationer for livet”

Johannes er gift med Line Brøgger Fhær, som er studerende på læreruddannelsen, og de bor i Aarhus. Johannes har tidligere været elev og ung-medarbejder på skolen. Derudover er han altid klar til en udfordring i en hvilken som helst sportsgren, spil eller hvad man ellers kan konkurrere i – og så elsker han at lave sjov med eleverne.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Matematik og Idræt

Start på ME: 2015

John Nygaard Holst

“Jeg brænder efter at se unge mennesker lykkes. Jeg italesætter de ting, som jeg ønsker at se mere af hos den enkelte. Jeg ønsker at være ærlig, rosende og anerkendende i mit arbejde med teenagere.”

John er gift med Mette og bor i Randers, hvor de er en del af den Evangeliske Frikirke og kirkens ungdomsafdeling: Skywalk. John er meget aktiv og elsker sport, og det må gerne være vildt. Han kører mountainbike og går på jagt, når tiden tillader det. Ellers er John aktiv i iværksættermiljøet i Randers, hvor han og en gruppe erhvervsfolk hjælper iværksættere med at lykkes og bygge netværk.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Tysk, Matematik, Fysik/kemi, Kristendom.

Start på ME: 2015

Karina Rasmussen

”Det man gør, skal man gøre helt. Alt andet er tåbeligt.”

Karina er københavner, men med fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hun er gift med Klaus og sammen har de to drenge: Frederik og Mathias. Karina er – udover en meget (nogle ville sige ekstrem) dedikeret dansklærer – også meget interesseret i europæisk fodbold.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Uddannelsesvejleder, Dansk, Historie

Start på ME: 1999

Klaus Roed

“Det er vigtig for mig at være nærværende, autentisk og ægte i  troen. Brænder for at jeg selv og eleverne skal få et solidt fundament og kendskab til Gud. Elsker lovsang, lovsang og atter lovsang.”

Klaus er gift med Debbie. Sammen har de to børn; Jeff og Jessica. Han er indbegrebet af et friluftsmenneske og elsker at være aktiv i naturen. Klaus er en del af lovsangsgruppen i Mariagerfjord Frikirke, med i bestyrelsen for hjælpeorganisationen Børn Sulter og endelig kan han til tider blive kaldt ud som frivillig brandmand.

Uddannelse: Socialpædagog og Familieterapeut

Fag/Funktion: MOVE, Personlig støtte, Idræt, Fitness

Start på ME: 2002

Knud Bendtsen

”Jeg brænder for at videregive den indsigt og erfaring jeg har høstet som lydtekniker – i kirker, på Sommercamp i Mariager, som medarbejder i KKR-TV og i eget firma – gennem mere end 40 år.”

Knud er gift med Vera. De har to børn, og 4 børnebørn.
Knud har gennem en årrække serviceret kirker i ind- og udland med elektroakustisk rådgivning, installation og undervisning.

Fag/Funktion: Lys- og Lydteknik

Start på ME: 2008

Kristian Hansen

”Jeg elsker at arbejde med teenagere, og se den udvikling et eller to år på efterskole kan gøre ved dem. Samtidig brænder jeg for, at eleverne får lov til at opleve, hvor sjov og spændende en fysikundervisning også kan være.”

Kristian er gift med Marie Louise og sammen har de datteren Ella Astrid. Han opdagede sin passion for at arbejde med teenagere, gennem sin ansættelse som ung-medarbejder på ME. Har sidenhen taget læreruddannelsen, mens han arbejdede på skolen. Så han har efterskolen helt inde under huden, både som ung-medarbejder, timelærer og nu som fuldtidsansat lærer.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik, Geografi, Idræt og Floorball.

Start på ME: 2002

Kristina Henningsen

”Jeg nyder efterskolelivet, fordi det giver mulighed for at se teenagerne, som de hele personer de er, og ikke kun hvordan de agerer i en undervisningssituation. Det er fantastisk at have mulighed for at gå ”et spadestik dybere” og se hvert enkelt individ udvikle sig personligt.”

Kristina er gift med Lasse. Sammen har de tre børn: Magnus, Bastian og Lea Anemone. De bor i Mariager og er en del af Mariagerfjord Frikirke, hvor Kristina er lovsangsleder. Hun elsker at synge og bruge tid sammen med familie og venner. Lovsang er hendes helt store passion.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Tysk, Kristendom

Start på ME: 2014

Lise Hjørnholm Thomsen

”Teenageårene er en særlig tid, hvor store beslutninger træffes. Derfor er det et stort privilegie at få lov at følge teenagerne på tæt hold i løbet af et efterskoleår. Jeg brænder for at se dem vokse i troen samt at hjælpe dem til at vinde personlige og faglige sejre.”

Lise er gift med Mark, som hun har kendt siden efterskoletiden. Sammen har de to skønne børn, Mikas og Liva. De bor i en lille by syd for Aalborg, der hedder Godthåb. Lise har tidligere været ansat på andre efterskoler som ung-medarbejder og danselærer, og derfor har det altid været en drøm at komme tilbage til efterskolemiljøet. Lise har desuden danset det meste af sit liv og nyder meget at have det ’på skemaet’ igen.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Engelsk og Dans

Start på ME: 2015

Mette Burnett

“Jeg brænder for, at se mine elever lykkes – både fagligt, socialt og åndeligt. At se mine elever udvikle sig og få en større forståelse for, hvem de selv er, hvad de kan, og hvilke gaver Gud har lagt i dem, er noget af det, der virkelig giver mening og glæde i min hverdag.”

Mette flyttede sammen med sin mand Matthew til Mariager i 2016. Inden da har de boet i Randers i nogle år, hvor hun har været engageret i teenagearbejde forskellige steder. Derudover har de også boet nogle år på Mariager højskole, hvor hun har studeret og færdiggjort en bachelor i Praktisk Teologi. Mette er uddannet lærer fra Nørre Nissum læreruddannelse og har en stærk brand for at se unge udvikle sig og vokse i deres tro gennem deres relation med Gud.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Engelsk, Kristendom

Start på ME: 2016

Peter Sandegaard

”Mit mål er at være en øjenåbner i elevernes musikalske vandring, så de ser, hvad de kan, hvad det kan bruges til og ikke mindst hvordan det kan videreudvikles.”

Peter er gift med Kristina og de bor i Århus.
Peter er, sideløbende med sit undervisningsjob, engageret i en håndfuld forskellige musikalske projekter som guitarist, sanger, sangskriver og arrangør. Disse projekter har det til fælles, at materialet er originalt. Han har en forkærlighed for det kreative element i musikken og for at skabe et unikt udtryk omkring gode sange.

Uddannelse: Musikuddannelse fra Musicians Institute i Los Angeles, Læreruddannelse fra lærerseminariet i Århus, Diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse fra konservatoriet i Århus.

Fag/Funktion: Band/sammenspil, Lovsang, guitar-, sang-, klaver-, bas- og trommeundervisning.

Start på ME: 2007

Pia Andresen

”Som skolemor ser jeg det som en vigtig opgave at være med til at give eleverne et kærligt skub bagi, så de også på denne måde kan udvikles til at blive mere selvstændige unge mennesker.”

Pia er gift med Christian, sammen har de to børn. Før Pia kom til ME, var hun skoleassistent på Vester Hornum skole i perioden 2004 til 2011.Udover at være skolemor, underviser hun i valgfaget Fashion Design.

Uddannelse: Tandklinikassistent

Fag/Funktion: Skolemor, Fashion Design

Start på ME: 2012

Theresa Victoria Nørholm

”Efterskolelivet er fedt, for der får man virkelig lov til at komme ind ‘under huden’ på sine elever. Jeg ønsker at støtte, vejlede og opmuntre dem igennem deres tid her på ME. Ligesom derhjemme, får især mine gruppeelever lov til at opleve mit moderhjerte”

Theresa flyttede med sin mand David, der også arbejder på ME, til Mariager i 2016. Før det boede de i Aalborg, hvor hun arbejdede på en kommuneskole nær Svenstrup. Sammen har de tre dejlige børn Oscar, Sigurd og Rosa, og er en del af Mariagerfjord Frikirke. Theresa er, siden hun var 13 år, vokset op i efterskolemiljøet og har stort set altid haft med teenagere at gøre, bl.a. har hun været teenageleder i Aalborg Citykirke og Hillerød Frikirke. Theresa er altid god for en snak.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Matematik og Hjemkundskab

Start på ME: 2016

UNGMEDARBEJDERE

Alexander Laugesen

“Jeg har en kæmpe brand og passion for teenagere og ønsker at være der for dem, både når livet er en dans på roser, og når de møder udfordringer. Jeg glædes ved at se dem lykkes, og se de har det godt.”

Alexander var selv elev på Mariager Efterskole i 2014/15. Derefter to han to år på HF i Brønderslev. Samtidig var han aktiv i sin kirke, Vesterkirken I Stenum, hvor han bl.a. fungerede som teenageleder. Alexander elsker Gud, kirke, mennesker, sport og specielt løb.

Uddannelse: 2 år på HF.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, MOVE og Basketball.

Start på ME: 2017

Alexandra Nilsson

“Jeg elsker at få lov til at se eleverne i deres hverdag, og jeg er glad for, at jeg har fået mulighed for at følge dem i et helt år. Jeg elsker at grine med dem, men også at have længere snakke, der går dybere. Jeg ønsker at se hver enkelt elevs potentiale og tale sandhed over dem.”

Alexandra Nilsson gik på Alterna i 10 klasse og efterfølgende på STX i tre år på Københavns Åbne Gymnasium. Hun er ungdomsleder i Kirken i Kulturcenteret, og elsker mennesker, at være kreativ og skabe hygge.

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE, støttelærer.

Start på ME: 2017

Benjamin Engell-Hansen

“Jeg elsker at få lov til at give teenagere et kærligt skub, så de får øjnene op for deres gaver og talenter og opdager, hvad de i virkeligheden kan udrette. Jeg tror på, at langt størstedelen af os har mere potentiale, end vi nogensinde får brugt. Det er mit ønske, at hver elev indser, at de kan være med til at ændre verden.”

Benjamin gik på Mariager Efterskole I 2010/11. Derefter tog han på Ørestad Gymnasium i 2011-14. Efter endt studentereksamen rejste Benjamin til New Zealand på bibelskole. Herefter har han både haft et år på Bornholm og i København, hvor han har arbejdet som lærervikar. Benjamin har lavet en del skuespil over de seneste år og brænder for at kunne formidle evangeliet til mennesker gennem teater/skuespil.

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Drama og Akademiet på feltet Skuespil.

Start på ME: 2017

Jacob Ullemose Pedersen

“Jeg elsker at se teenagere lykkes med deres mål – store som små. Jeg er overbevist om, at hvert lille skridt i løbet af efterskoleåret, kan være med til at forme resten af deres liv. Derfor vil jeg som Ung-medarbejder altid stræbe efter at være den katalysator, der skal til for, at teenagerne opnår disse succesoplevelser.”

Jacob var selv elev på Mariager Efterskole i skoleåret 12/13. Efterfølgende gik han på HTX i 3 år på EUC Nord i Hjørring, hvor han sluttede i sommeren 2016. Jacob har boet hele sit liv i en mindre Nordjysk by ved navn Tårs. Her han været meget engageret i den lokale kirke både som lovsanger og teenageleder. Derudover elsker Jacob at bruge tid på sport, musik og at være sammen med andre mennesker.

Uddannelse: 3 år på HTX.

Fag/Funktion: Akademiet på feltet Iværksætteri

Start på ME: 2016

Levi Jalk

“”Når jeg ser på de teenagere, som vokser i tro på dem selv og på noget større, som jeg har værnet om, bliver fyldt med glæde; det er derfor jeg elsker at arbejde med unge mennesker.”

Levi har en stor del af sit liv boet i Mariager, hvor hans forældre begge har arbejdet som lærere på Mariager Efterskole. Levi gik selv på efterskolen i 2011/12 og 2012/13. Siden da har han taget en STX på Mariagerfjord Gymnasium og været i den Kongelige Livgarde. Han har været involveret i Mariagerfjord Frikirke med klubarbejde for børn, teenagere og unge.

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE, Fodbold

Start på ME: 2017

Maja Schrøder

“Jeg elsker, at få muligheden for at tilbringe et helt år sammen med teenagerne, at følge dem tæt på deres trosvandring og få lov til at fremelske de talenter og gaver, som de hver især har fået givet. Jeg længes efter, at teenagerne skal opleve og se, hvor værdifulde og elsket de er.”

Maja gik på Mariager Efterskole i 2013/14 i 10 klasse. Herefter tog hun STX på Nørresundby gymnasium fra 2014-2017. Maja kommer fra Aalborg City kirke, hvor hun er aktiv i lovsang. Hun elsker kirke, mennesker, fodbold (Brøndby!!) og musik.

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Akademiet på feltet Lederskab.

Start på ME: 2017

Martin Sand Christensen

“Jeg synes, at det er fantastisk, at være i en hverdag, hvor man er omringet af glade teenagere. Det er skønt, at man kan feste og have det sjovt, og samtidig være med til at udvikle eleverne socialt, åndeligt og fagligt.”

Martin gik på Mariager Efterskole i 2014/15 i 10 klasse. Herefter tog han HF på Brønderslev Gymnasium og HF. Han har ved siden af skole blandt andet fungeret som teenageleder i Vesterkirken i Stenum. Martin elsker fodbold, musik (trommer) og at hænge ud med teenagere.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE, Badminton

Start på ME: 2017

Silvia Kærlet Christensen

”Jeg elsker at snakke om små og store ting. I min fritid nyder jeg at hygge og at være kreativ og ikke mindst at være crazy sammen med mine venner. Jeg er vild med teologi og længes efter, at eleverne skal erfare at få deres egen personlige tro.”

Silvia kender til efterskolelivet, da hun har været to år på Mariager Efterskole og et år på Efterskolen ALTERNA. Silvia har taget en HF eksamen og er nu igang med en bachelor i teologi på Mariager Højskole. Silvia brænder for at gøre en forskel for skilsmissebørn og at hjælpe folk med angst. Hun vil på sigt gerne studere til psykolog.

Uddannelse: 2 år på HF

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE

Start på ME: 2017

Tobias Kjelkvist Søndergaard

“Jeg er vild med at være sammen med teenagere, og jeg synes, det er super spændende at se dem udvikle sig – både personligt, socialt og åndeligt. Jeg elsker, at jeg er en, de kan komme til og snakke med – uanset hvad det omhandler.”

Tobias er tidligere 10. klasses elev på Mariager Efterskoles – årgang 13/14. Efterfølgende har han taget en STX på Nørresundby Gymnasium. Han har samtidig været aktiv i sin kirke bl.a. som teenageleder. Tobias er glad for mennesker, kirke og sport – og han siger aldrig nej til en gang brætspil!

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, MOVE, Idræt og støttelærer.

Start på ME: 2017