UNDERVISERE

Annemette Mark Iversen Larsen

”Et stort ønske for mig, er at se mine elever vokse, både relationelt, fagligt og trosmæssigt. Mit vigtigste job er at udfordre eleverne og fremelske det potentiale jeg ved Gud har lagt i dem.”

Annemette er gift med André og de bor nu i Aalborg. Hun har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017.Annemette elsker at bruge tid i Hillsong Aalborg Connect, som er hendes andet hjem.

 

Uddannelse: Lærer

 

Fag/Funktion: Engelsk, Kristendom og CREATE.

 

Start på ME: 2017

 

Camilla Storsul Kirk

”Det er så fantastisk at arbejde med teenagere og se hvilke valg, de tager i løbet af sådan et år – at se den udvikling der sker i dem, som får betydning for deres fremtidige liv.”

Camilla er gift med Jens-Henrik og sammen har de Joachim, Lucas og Amalie..Camilla er fra sit 12. år opvokset i Mariager, hvor hun har været en del af efterskolelivet i sine teenageår på grund af forældrenes job.

Teenagere har fyldt meget i Camillas liv – hun har været en del af forskellige teenageklubber, både som medlem og medarbejder.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Matematik, Fysik/kemi, Biologi og MOVE.

Start på ME: 2005

David Nørholm

”Teenagere har i min verden altid været noget helt særligt. Og for mig er elevernes individuelle udvikling den vigtigste. Det, der gør efterskolelivet unikt i den sammenhæng, er, at man her har mulighed for at præge hele elevens udvikling; både fagligt, åndeligt og personligt””

David flyttede med sin kone, Theresa, til Mariager fra Aalborg i 2016. I Aalborg kom David og Theresa i Aalborg Citykirke, hvor David tidligere har fungeret som teenage- og ungdomsleder. I Aalborg læste han også til lærer, og blev færdig inden de flyttede. Han har dog også arbejdet som salgsassistent i et par fotoforretninger, ligesom han har fungeret som fotograf i en periode. David og Theresa har børnene Oscar, Sigurd og Rosa. Han har en stor lidenskab for tysk fodbold, akvarifisk og ikke mindst Star Wars.

Uddannelse: Lærer

Fag: Samfundsfag, Dansk, Kristendom og Foto.

Start på ME: 2016

Glory Fuglsang Ku

”Jeg elsker at rejse med elever og se, hvordan mødet med nye kulturer og traditioner er med til at udvide deres horisont. Et år på efterskole er med til at udfordre dem til at blive mere selvstændige.”

Glory er født og opvokset i Tyskland. Hans forældre kommer fra Sydkorea. Glory er gift med Iben. Han har tidligere boet i Mariager i fire år, hvor han var lærer på efterskolen Alterna. Glory blev sommeren 2018 færdiguddannet i klaver- og sammenspilsledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ham og Iben er tilknyttet Aalborg Citykirke, hvor han er lovsangsleder. Glory er glad for mad – både at tilberede og spise mad! Han har arbejdet som kok et år i Tyskland. Endelig er han ret ferm til sprog – han taler tysk, dansk , engelsk og koreansk.

Uddannelse: Diplom i teologi (Mariager højskole), kandidat i klaver- og sammenspilsledelse.

Fag/funktion: EXPLORE, Akademiet, Musik, Kor og Lovsang.

Start på ME: 2017

Heidi Klentz

”Jeg elsker en-til-en kontakten med teenagerne og nyder de dybe samtaler om personlig udvikling og tro/tvivl. Jeg er ikke særlig god til at acceptere de overfladiske relationer og går derfor også gerne tæt på for at komme ind bag facaden. Det er fantastisk livsbekræftende at være sammen med teenagere, som er så umiddelbare og fulde af energi.”

Heidi bor i Mariager med sin mand Jimmy og deres fire børn. Hun er opvokset både i Danmark og Tanzania – og hendes multikulturelle opvækst præger hendes farverige personlighed. Heidi elsker at synge – gerne i en jazz’et stilart.

Fag/Funktion: Pilates og Billedkunst

Start på ME: 2016

Iben Fuglsang Ku

”Jeg synes, det er vigtigt, at fokusere på hele mennesket. For at lykkedes i livet, skal vi alle have det godt og udvikle os på alle fronter. Derfor er et år på en efterskole så godt givet ud. Her er der mulighed for at udvikle sig både personligt, socialt, kulturelt, fagligt og åndeligt – imens man har det sjovt, hygger sig og har det bedste år i sit liv.”

Iben er bosat i Mariager med sin mand Glory. Parret har tidligere arbejdet på efterskolen Alterna. Hun har tilbragt 4 ½ år i Australien, hvor hun har studeret teologi på Hillsong College. Iben har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017. Hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer. Ibens hjerte smelter, når hun ser baby kænguruer.

Uddannelse: Bachelor i teologi og lærer

Fag: Tysk, Dansk, Engelsk og EXPLORE.

Start på ME: 2017

Jeanette Mathiesen

”Jeg elsker at være på vagt og nå rundt om en masse elever. På sådan en dag får jeg en masse gode snakke og grin. Jeg har verdens bedste arbejde!”

Jeanette er gift med Henrik, som hun har kendt siden, de gik på efterskole. Sammen har de datteren Rebecca. Hun er tilknyttet Kronjyllands frimenighed i Randers, og er oprindeligt opvokset i Indre Mission på den jyske vestkyst. Jeanette står ikke vejen for en god film, og når snakken på pigegangen handler om sko og make-up, er hun ekspert.

Uddannelse: Lærer

Fag: Dansk, Engelsk

Start på ME: 2009

Jimmy Klentz

”Det er fantastisk at være vidne til, når drømme bliver født i undervisningen.”

Jimmy er mentor på iværksætteri og underviser også hele Akademiet i kommunikation og projektarbejde. Jimmy har været med på sidelinjen af Akademiet siden fødslen – som sparringspartner, udviklingskonsulent og underviser. En del af hans ansvar er også at arbejde med Mariager Efterskoles markedsføring. Jimmy er gift med Heidi, sammen har de 4 børn og bor i Mariager

Uddannelse: Kandidat i Kommunikation

Fag: Iværksætteri, Jimmys fag på Akademiet

Start på Akademiet: 2018

Johannes Brøgger Fhær

”Jeg brænder for at se unge mennesker vokse i troen på Gud, opdage og udvikle deres eget potentiale og danne meningsfulde relationer for livet”

Johannes er gift med Line Brøgger Fhær og de bor sammen i Mariager. Han har tidligere været elev og ung-medarbejder på skolen. Derudover er han altid klar på en udfordring i en hvilken som helst sportsgren, spil eller hvad man ellers kan konkurrere i – og så elsker han at lave sjov med eleverne.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Matematik, Idræt og CREATE.

Start på ME: 2015

Karina Rasmussen

”Det man gør, skal man gøre helt. Alt andet er tåbeligt.”

Karina er københavner, men med fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hun er gift med Klaus og sammen har de to drenge: Frederik og Mathias. Karina er – udover en meget (nogle ville sige ekstrem) dedikeret dansklærer – også meget interesseret i europæisk fodbold.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Uddannelsesvejleder, Dansk, Historie

Start på ME: 1999

Klaus Roed

“Det er vigtig for mig at være nærværende, autentisk og ægte i  troen. Brænder for at jeg selv og eleverne skal få et solidt fundament og kendskab til Gud. Elsker lovsang, lovsang og atter lovsang.”

Klaus er gift med Debbie. Sammen har de to børn; Jeff og Jessica. Han er indbegrebet af et friluftsmenneske og elsker at være aktiv i naturen. Klaus er en del af lovsangsgruppen i Mariagerfjord Frikirke, med i bestyrelsen for hjælpeorganisationen Børn Sulter og endelig kan han til tider blive kaldt ud som frivillig brandmand.

Uddannelse: Socialpædagog og Familieterapeut

Fag/Funktion: Personlig støtte, Idræt, Fitness

Start på ME: 2002

Knud Bendtsen

”Jeg brænder for at videregive den indsigt og erfaring jeg har høstet som lydtekniker – i kirker, på Sommercamp i Mariager, som medarbejder i KKR-TV og i eget firma – gennem mere end 40 år.”

Knud er gift med Vera. De har to børn, og 4 børnebørn.
Knud har gennem en årrække serviceret kirker i ind- og udland med elektroakustisk rådgivning, installation og undervisning.

Fag/Funktion: Lys- og Lydteknik

Start på ME: 2008

Kristian Hansen

”Jeg elsker at arbejde med teenagere, og se den udvikling et eller to år på efterskole kan gøre ved dem. Samtidig brænder jeg for, at eleverne får lov til at opleve, hvor sjov og spændende en fysikundervisning også kan være.”

Kristian er gift med Marie Louise og sammen har de døtrene Ella Astrid og Asta Edith. Han opdagede sin passion for at arbejde med teenagere, gennem sin ansættelse som ung-medarbejder på ME. Har sidenhen taget læreruddannelsen, mens han arbejdede på skolen. Så han har efterskolen helt inde under huden, både som ung-medarbejder, timelærer og nu som fuldtidsansat lærer.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik, Geografi, Idræt og Floorball.

Start på ME: 2002

Kristina Henningsen

”Jeg nyder efterskolelivet, fordi det giver mulighed for at se teenagerne, som de hele personer de er, og ikke kun hvordan de agerer i en undervisningssituation. Det er fantastisk at have mulighed for at gå ”et spadestik dybere” og se hvert enkelt individ udvikle sig personligt.”

Kristina er gift med Lasse. Sammen har de tre børn: Magnus, Bastian og Lea Anemone. De bor i Mariager og er en del af Mariagerfjord Frikirke, hvor Kristina er lovsangsleder. Hun elsker at synge og bruge tid sammen med familie og venner. Lovsang er hendes helt store passion.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Tysk, Kristendom

Start på ME: 2014

Lise Hjørnholm Thomsen

”Teenageårene er en særlig tid, hvor store beslutninger træffes. Derfor er det et stort privilegie at få lov at følge teenagerne på tæt hold i løbet af et efterskoleår. Jeg brænder for at se dem vokse i troen samt at hjælpe dem til at vinde personlige og faglige sejre.”

Lise er gift med Mark, som hun har kendt siden efterskoletiden. Sammen har de to skønne børn, Mikas og Liva. De bor i en lille by syd for Aalborg, der hedder Godthåb. Lise har tidligere været ansat på andre efterskoler som ung-medarbejder og danselærer, og derfor har det altid været en drøm at komme tilbage til efterskolemiljøet. Lise har desuden danset det meste af sit liv og nyder meget at have det ’på skemaet’ igen.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Engelsk og Dans

Start på ME: 2015

Peter Pedersen

”Det skal både være trygt, sjovt, kreativt og udfordrende for eleverne. Der skal være plads til at eksperimentere, til at dumme sig og til alverdens skæve og gale idéer. Jeg har en tyrkertro på, at vi kan lave teateroplevelser, der er lige så gode som dem, man kan få ude i byen – måske på andre parametre. Og jeg brænder for, at det kreative og det kunstneriske bliver en langt mere integreret del af kirkens liv.”

Peter bor i Aarhus med sin kone Alice og deres to børn.
Peter kommer i Århus Valgmenighed, hvor han er team- og teaterleder for de kreative gudstjenester. Peter har som teaterlærer og instruktør stået bag en lang række forestillinger og opsætninger og kan undervise i mange forskellige teaterdiscipliner og emner.

Peters anden store passion er tegneserietegning. Han har siden 2006 arbejdet professionelt som tegner og forfatter. Han har udgivet to bøger og har tegnet for flere aviser. 

Uddannelse: Bachelor i psykologi samt to årsværk på dramaturgi på Aarhus Universitet.

Fag/Funktion: Mentor for Skuespilsfeltet, underviser valgfagene tegning og skuespil.

Start på Akademiet/ME: 2018

Peter Sandegaard

”Mit mål er at være en øjenåbner i elevernes musikalske vandring, så de ser, hvad de kan, hvad det kan bruges til og ikke mindst hvordan det kan videreudvikles.”

Peter er gift med Kristina og de bor i Århus.
Peter er, sideløbende med sit undervisningsjob, engageret i en håndfuld forskellige musikalske projekter som guitarist, sanger, sangskriver og arrangør. Disse projekter har det til fælles, at materialet er originalt. Han har en forkærlighed for det kreative element i musikken og for at skabe et unikt udtryk omkring gode sange.

Uddannelse: Musikuddannelse fra Musicians Institute i Los Angeles, Læreruddannelse fra lærerseminariet i Århus, Diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse fra konservatoriet i Århus.

Fag/Funktion: Band/sammenspil, Lovsang, guitar-, sang-, klaver-, bas- og trommeundervisning.

Start på ME: 2007

Pia Andresen

”Som skolemor ser jeg det som en vigtig opgave at være med til at give eleverne et kærligt skub bagi, så de også på denne måde kan udvikles til at blive mere selvstændige unge mennesker.”

Pia er gift med Christian, sammen har de to børn. Før Pia kom til ME, var hun skoleassistent på Vester Hornum skole i perioden 2004 til 2011.Udover at være skolemor, underviser hun i valgfaget Fashion Design.

Uddannelse: Tandklinikassistent

Fag/Funktion: Skolemor, Fashion Design

Start på ME: 2012

Theresa Victoria Nørholm

”Efterskolelivet er fedt, for der får man virkelig lov til at komme ind ‘under huden’ på sine elever. Jeg ønsker at støtte, vejlede og opmuntre dem igennem deres tid her på ME. Ligesom derhjemme, får især mine gruppeelever lov til at opleve mit moderhjerte”

Theresa flyttede med sin mand David, der også arbejder på ME, til Mariager i 2016. Før det boede de i Aalborg, hvor hun arbejdede på en kommuneskole nær Svenstrup. Sammen har de tre dejlige børn Oscar, Sigurd og Rosa, og er en del af Mariagerfjord Frikirke. Theresa er, siden hun var 13 år, vokset op i efterskolemiljøet og har stort set altid haft med teenagere at gøre, bl.a. har hun været teenageleder i Aalborg Citykirke og Hillerød Frikirke. Theresa er altid god for en snak.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Matematik og Hjemkundskab

Start på ME: 2016

UNGMEDARBEJDERE

Alexander Laugesen

“Jeg har en kæmpe brand og passion for teenagere og ønsker at være der for dem, både når livet er en dans på roser, og når de møder udfordringer. Jeg glædes ved at se dem lykkes, og se de har det godt.”

Alexander var selv elev på Mariager Efterskole i 2014/15. Derefter to han to år på HF i Brønderslev. Samtidig var han aktiv i sin kirke, Vesterkirken I Stenum, hvor han bl.a. fungerede som teenageleder. Alexander elsker Gud, kirke, mennesker, sport og specielt løb.

Uddannelse: 2 år på HF.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, MOVE og Basketball.

Start på ME: 2017

Louise Assenholt

“Jeg har et brændende ønske om, at hver enkel elev må opleve og blive bevidst om sin egen værdi. Det er samtidig kanon vigtigt for mig, at værdsætte og elske den enkelte, for hvem han/hun er – med alt hvad de kommer med i bagagen. Jeg ønsker at være med til at skabe nogle unikke rammer, der gør, at eleverne må opleve Jesus og gå på vandring med ham, uanset hvor i livet de står.”

Louise har selv gået på Mariager Efterskole i både 9. og 10. klasse og er forlovet med Tobias Søndergaard. Hun har hele sit liv været meget aktiv i sin kirke, Projekt:KIRKE i Hjørring, hvor hun har fungeret som både teenageleder, multimedieansvarlig og været med til at udvikle gudstjenester. I sin fritid er hun en meget aktiv pige, der elsker de fleste former for sport, men særligt floorball, skiløb og mountainbike har hendes store interesse.

Louise elsker at bruge sin tid med mennesker omkring sig og sætter stor pris på en festlig dagligdag med fis og ballede og et godt grin.

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Lederskab på Akademiet, floorball og production.

Start på ME: 2018

Maria Johansen

“Det er så fedt at have en hverdag, hvor man får lov til at se teenagere blomstre og lykkes – både åndeligt, socialt og fagligt. Jeg ønsker at være med til at skabe plads og rum for hver enkelt elev, så de føler sig set, hørt og opmuntret.”

Maria var selv elev på Mariager Efterskole i 2014/15. Efterfølgende har hun taget en STX på Nørresundby Gymnasium. Samtidig har hun været aktiv i sin kirke bl.a. som ungdomsleder. Maria elsker mennesker, en god kop kaffe og højlydte grin.

Uddannelse: 3 år på STX

Fag/funktion: Ungarbejder, EXPLORE, fodbold og støttelærer

Start på ME: 2018

 

Martin Sand Christensen

“Jeg synes, at det er fantastisk, at være i en hverdag, hvor man er omringet af glade teenagere. Det er skønt, at man kan feste og have det sjovt, og samtidig være med til at udvikle eleverne socialt, åndeligt og fagligt.”

Martin gik på Mariager Efterskole i 2014/15 i 10 klasse. Herefter tog han HF på Brønderslev Gymnasium og HF. Han har ved siden af skole blandt andet fungeret som teenageleder i Vesterkirken i Stenum. Martin elsker fodbold, musik (trommer) og at hænge ud med teenagere.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE, Badminton

Start på ME: 2017

Niklas Dahl Poulsen

“Jeg tror på, at Gud har en plan for den enkelte. Mit håb er, at jeg kan hjælpe eleverne med at stille skarpt på deres drømme samt vokse i deres karakter og tro.”

Niklas Poulsen var selv elev på Mariager Efterskole 2014/15. Herefter blev det til 3 år på HHX i Randers. Lovsang og ledelse er 2 af de ting, som Niklas brænder mest for, hvilket også kom til udtryk i hans tjeneste i kirken. Udover det så elsker han gode snakke og opmuntrende ord.
Uddannelse: 3 år på HHX

Fag/Funktion: Akademiet på feltet Iværksætteri, Lovsang, LOL.

Start på ME: 2018

Thea Dahl

“Jeg elsker at have det sjovt sammen med eleverne, men samtidig også være en de kan komme til når de oplever modgang. Jeg ser det som et kæmpe privilegie, at få lov til at følge deres udvikling socialt, åndeligt og fagligt.”

Thea tog både 9. og 10. klasse på Mariager efterskole. Derefter tog hun 3 år på STX på Aabenraa Statsskole. Hun elsker at få mennesker til at grine og mærke at de kan slappe af i hendes selvskab. Derudover er hun vild med Gud, mennesker, fodbold og at være kreativ.

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, CREATE og støttelærer.

Start på ME: 2018

Tobias Kjelkvist Søndergaard

“Jeg er vild med at være sammen med teenagere, og jeg synes, det er super spændende at se dem udvikle sig – både personligt, socialt og åndeligt. Jeg elsker, at jeg er en, de kan komme til og snakke med – uanset hvad det omhandler.”

Tobias er tidligere 10. klasses elev på Mariager Efterskoles – årgang 13/14. Efterfølgende har han taget en STX på Nørresundby Gymnasium. Han har samtidig været aktiv i sin kirke bl.a. som teenageleder. Tobias er glad for mennesker, kirke og sport – og han siger aldrig nej til en gang brætspil!

Uddannelse: 3 år på STX.

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, MOVE, Idræt og støttelærer.

Start på ME: 2017