fbpx

GAFtyve21

GAFtyve21

Arbejdsgrene

 Som GAF-Leder ønsker du dig ind på 3 forskellige teams alt efter, hvad der har din interesse. Vi forsøger vores bedste for at alle får mindst 1 ønske opfyldt. Læs en beskrivelse af hvad de forskellige teams handler om nedenfor:

Hygge

Hyggeteamet er for dig, der elsker at skabe god atmosfære og sørge for, at andre har det rart. Det indebærer alt lige fra at sælge slik, arrangere konkurrencer, pynte op, afholde temaaftener, hælde slushice i gafferne, spille spil og planlægge andre events. Hyggeteltet er din hjemmebane til at skabe de bedste rammer for, at alle trives og hygger!

 

Aktiviteter

Aktivitetsteamet er for dig, der elsker at arrangere og udføre de FEDESTE, VILDESTE og mest kreative aktiviteter. Teamet har før afholdt stjerneløb, disco-night, mudderbrydning, natløb og den store afslutningsaften!

Du vil få masser af udfordring, og aktivitetsteamet er det bedste sted at udfolde dit indre legebarn!

 

Underholdning

Underholdning er for dig, der elsker at få andre til at grine. Hvis du elsker sjov og ballade og er klar til at planlægge og udføre shows for/med teenagere, så join teamet.

Er du kreativ, og vil du være med til at stå for underholdning, shows som talentshow, åbningsshow, zappernight og andre events, så kom fresh og vær i dit es!

 

Sport

Sport er (sjovt nok) for dig der elsker sport. Vær med til at stå for at flere hundrede teenagere og ledere kan spille fodbold, ultimate, volleyball, basket, hockey, flag-football, og hvad I ellers har lyst til at udfordre os andre med. Bring it on!

 

Medieteam

Hvis du elsker at arbejde med foto, videoproduktion, redigering, grafisk udtryk og design, så er det her du skal være! Vær med til at udvikle GAFs medieside med nye og kreative måder at kommunikere de gode historier. Vi drømmer om en medieside, som kan fungere hele året på nettet!

 

Vagtleder

At være vagtleder er at få en hel dag på GAF til at fungere. Nøgleordet er service, smil og overblik. En vagtleder skal lede sit team på ca. 15 ledere og sikre, at alle arrangementer og punkter i programmet kører gnidningsfrit. En vigtig rolle!

 

Lederhygge/trivsel

Efter en lang GAF-dag er der intet bedre end at slå benene op i en hyggelig lederstue og blive kræset lidt om. Vil du være med til at hygge om de andre ledere og sørge for stearinlys, kage, spas og en masse hygge så er lederhygge lige noget for dig!

 

Workshops

Workshops kan være alt fra pakour, cookiebagning, smykkeværksted, interessante sportsgrene til selvforsvar, bueskydning, squaredance eller klatring. Vil du være med til at skabe de bedste tilbud til gafferne, så meld dig på teamet og noter i tilmeldingen dit bud på en spændende workshop.

 

Koordinering

Hvis du kan lide at planlægge, have overblik og skabe nogle gode rammer for gafferne, så vil du trives på koordineringsteamet. Temaet står for værelsesfordeling, indkvartering af gaffere, GAF-bank og meget mere. Din rolle på dette team er vigtig for at få GAF til at fungere!

 

Produktion

En producer står for at få alt på vores GAF-møder til at fungere, det vil bl.a. sige koordinering mellem de forskellige teams, der er involveret i møderne, heriblandt medie og lovsang. Du skal skabe rammer og program for formiddags- og aftenmøderne og sørge for at talerne har, hvad de behøver. Vil du udfordres i at producere møder, så brug dit talent her!

 

Tema

Kan du lide at være kreativ, handy eller skabe nogle fede fysiske rammer for gafferne, så er dette teamet for dig! Visualiseringen af temaet er en måde at gøre budskabet mere håndgribeligt for gafferne både under GAF men også efter. Du kommer til at arbejde med sceneudsmykning, GAF-pladsen og ALT der er med til at gøre, at GAF har wow-factor! Så meld dig på tema-teamet og vær med til at sætte dit præg på GAFs visuelle udtryk.