fbpx

GAFtyve21

GAFtyve21

Bliv leder på GAF

GAF-Leder

GAF er en helt unik mulighed for at bruge 2 uger på at gøre en forskel for teenagere. Men det er også en mulighed for, at du kan vokse i dine lederevner og talenter. Du vil som leder få ansvar for en gruppe teenagere, blive udfordret praktisk og åndeligt og være er en del af et fællesskab med over 80 andre ledere (+ alle de mange andre børne-, teenage- og ungdomsledere på Sommercamp). Du bliver trænet og fulgt op på før og under GAF, og du er aktivt en del af at skabe et fedt GAF. Hvis du ønsker at vide mere om hvad der sker på GAF, så læs her på hjemmesiden eller vores GAF Facebookside

Alle ledere arbejder i teams, og du vil være sammen med andre om at afvikle bestemte områder på en unik og gennemført måde. Det kunne f.eks. være aktiviteter, hygge, bøn, multimedie eller noget andet der matcher dine egenskaber – du kan læse om de mange muligheder under fanen ”Arbejdsgrene”. Har du lyst til at give dit BEDSTE og investere i den næste generation af teenagere? Så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at skabe det bedste miljø, hvor du kan blive udrustet, udfordret og udviklet som leder.

 Forventninger

  • Du er en kristen og fan af Jesus
  • Du er en aktiv del af din lokale kirke
  • Du er aktiv i dit lokale teenage-/ungdomsarbejde
  • Du ønsker at være et forbillede før, under og efter GAF og lever derefter
  • Du er villig til at tjene og give dit allerbedste for teenagerne og fællesskabet
  • Du er villig til at blive udfordret og udfordre andre
  • Du er committed til to sjove, hårde, fantastiske, forvandlende og udviklende uger med en masse andre mennesker og med Gud.

 

Praktisk

Du forventes at være til stede på lejren fra start til slut, OGSÅ i lederdagene som starter to dage inden GAF. Således er det fra torsdag d. 1. juli til fredag d. 16. juli 2021. Det er gratis at være leder på GAF, dvs. du får kost og logi betalt i to uger.

 

Tilmeld dig her

Tilmeldingen lukker den 12. marts

Læs mere om arbejdsgrene på GAF her