Følg Sam's år på Mariager Efterskole

Mød Sam, han går i 9. Klasse på Mariager Efterskole, elsker venner, sjov, skolens kristne profil og aktiviteter… ja, og så har han nærmest altid et kamera med i hånden. Det bliver til mange timers video, som han klipper og laver en videodagbog ud af som du kan se her. Sam er kreativ og engageret, der er ikke det stykke elektronik på skolen han ikke sætter sig ind i og mestre. Han ved allerede hvad han vil næste år, nemlig på Kommunikations på Akademiet, så han kan gøre en forretning ud af hans mange evner. 

Videoerne er udelukket lavet og redigeret af Sam. Vi har heldigvis fået lov til at viser dem her for alle jer andre. Så få et godt indblik i hvad der sker i løbet af skoleåret 22/23. Du kan også se hans videoer og følge ham på Youtube her.

Sæson 1, episode 9

Episode 9 er delt op i parts, da det er hele Italiensturen Sam har filmet, se også part 2, part 3, part 4 og part 5 her.

Sæson 1, episode 8

Sæson 1, episode 7

Sæson 1, episode 6

Sæson 1, episode 5

Sæson 1, episode 4

Sæson 1, episode 3

Sæson 1, episode 2

Sæson 1, episode 1

Skal du opleve det samme som Sam?

Kom og besøg os og oplev Mariager Efterskole selv. Du kan booke et besøg her eller skrive dig op til 9. 10. Klasse eller Akademiet her.