fbpx

FLOORBALL

Gennem valgfaget Floorball, fik jeg atter lysten til spillet, efter en pause fra sporten. Jeg udviklede mine egenskaber som leder på banen og blev teknisk bedre i løbet af mine to år på skolen. I dag spiller jeg i Select Floorball Ligaen og jeg er helt sikker på, at jeg ikke var endt der, hvis ikke jeg havde været på valgfaget Floorball.

Mark Elias Bennike Pedersen, tidligere elev

De fleste kender hockey fra skolen – spillet med den lille hvide plastikbold og de tunge klodsede stave. Floorball er meget mere end det.

I valgfaget floorball er du garanteret sved på panden og med den lette kulfiberstav i hånden, kommer pasningsspillet hurtigt til at flyde på banen.

Floorball er for ALLE – nybegyndere og øvede – drenge og piger.

Vi vil arbejde med tekniske øvelser og taktisk forståelse af spillet, men vil også bruge en masse tid på at spille. Vi vil i løbet af året træne hen imod at kunne stille op til Nordjysk Mesterskab i floorball for efterskoler – Gerne både med et drenge- og et pigehold.

Underviser: Kristian Hansen

Lektioner: 2 pr. uge

 

Jeg har i en lang årrække været en aktiv spiller i de danske floorballdivisioner. Denne erfaring ønsker jeg at give videre, så flere kan få øjnene op for denne lidt oversete sportsgren, der emmer af action, tempo, høj puls og teknik.

Kristian Hansen, underviser