FODBOLD AKADEMIET

FODBOLD er med til at give eleverne grundig indføring i sporten som de elsker, træning, kampe, fysisk og psykisk form, kampanalyse og aktiviteter i og omkring sporten. Undervisningen vil have et praktisk udgangspunkt i sporten. Eleverne skal opleve livet i og omkring seriøs fodbold.
Eleverne på FODBOLD vil have mulighed for at spille sammen med andre elever på Mariager Efterskole samt andre klubber i området, hvis eleverne selv arrangerer det med klubben. FODBOLD kommer også omkring en sund krop og psyke, skadeforebyggelse, søvn og kost m.m .

UNDERVISNING
Undervisningen kommer bredt omkring fodbold og sportens verden. Kamptræning, fysisk træning, skadeforebyggelse, inde- og udendørs fodbold, hold og kammeratskab, kampanalyse mm. Undervisningen vil også give indblik hvilke andre muligheder sporten åbner for hvis man ikke når helt til tops. Du kan læse mere om indholdet i undervisningen, der går på tværs af sporene her.

INDHOLD
Undervisningen på feltet FODBOLD indeholder blandt andet
•    Indendørstræning
•    Udendørstræning
•    Futsal
•    Fysisktræning
•    Kampanalyse
•    Teambuiling
•    Vindermentalitet
•    Livet omkring sporten
•    Skadeforebyggelse

REJSE
FODBOLD skal på en rejse sammen med feltets undervisere, hvor eleverne vil møde sportens verden i et land der hylder sport, fællesskab og sejre. Rejsen kommer også til at indeholde besøg klubber og andre sportsarrengementer. Målet er at udvide elevernes horisont og vision for hvad og hvordan sport og fodboldkultur også kan se ud, og tage nu inspiration og erfaringer med hjem.