GENEREL INFO

HVEM
For at komme på GAFlight skal du gå i 7, 8 eller 9 klasse

TRANSPORT

Vi ved at unge over hele landet gerne ville have været på GAF i år, derfor laver vi også GAF bussen til en skarp pris, som kører fra Københavns Hovedbanegaard og lige til døren og hjem. Se priser og tider her:
- KBH Hovedbanegaard kl.13:45 pris: 275,- (ialt 475,- for transport og lejr)
- Afkørsel ved Ringsted Ø kl. 14:35 pris: 250,- (ialt 450,- for transport og lejr)
- Blommenslyst P-plads ved Odense kl.15:50 pris: 150,- (ialt 350,- for transport og lejr)
- Afkørsel 59, DTC ved Vejle kl. 16:45 pris: 100,- (ialt 300,- for transport og lejr)

Du vælger evt. transport i din tilmelding.

MEDBRING
Sovepose, sengelinned, toiletsager, sportstøj og tøj der må blive snavset, håndklæde, penge til slik (vi tager også mobilepay!), bibel, notesblok, kuglepen.

MEGET VIGTIGT: Hvis man er på GAF LIGHT og har allergier, diagnoser eller brug for andre særlige hensyn SKAL dette skrives i tilmeldingen.

GAF-REGLER

– Ingen gaffere på modsatte køns områder
– Ingen opbevaring eller indtagning af alkohol eller euforiserende stoffer
– Ingen rygning på GAFs område

SPØRGSMÅL

Du kan få mere information og svar ved at kontakte Mariager Efterskoles kontor på kontor@mariager-efterskole.dk eller telefon +45 96 68 27 00.

COVID-19 information
Vi overholder alle de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne for at mindske smitten af COVID19. Det indebærer blandt andet ekstra rengøring, afstand, afspritning, servering fra buffeten, mm. Hvis du som teenager er i risikogruppen, eller har forældre eller søskende i risikogruppen, anbefaler vi IKKE at du tilmelder dig lejren. Ved spørgsmål angående COVID19 retningslinjerne, kontakt da skolens kontor på kontor@mariager-efterskole.dk eller telefon +45 96 68 27 00.