GENEREL INFO
HVORNÅR
Start: Fredag d. 18 september kl.18:00 (indtjek og aftensmad)
Slut: Søndag d. 20. September kl. 15:00

HVOR
GAF-Light afholdes på:
Mariager Efterskole
Gl. Hobrovej 10B
9550 Mariager

HVEM
For at komme på GAF-Light skal du gå i 7, 8 eller 9 klasse.

MEDBRING
Sovepose, sengelinned, toiletsager, sportstøj og tøj der må blive snavset, håndklæde, penge til slik (vi tager også mobilepay!), bibel, notesblok, kuglepen.

MEGET VIGTIGT: Hvis man er på GAF-Light og har allergier, diagnoser eller brug for andre særlige hensyn SKAL dette skrives i tilmeldingen.

GAF-REGLER

– Ingen gaffere på modsatte køns områder
– Ingen opbevaring eller indtagning af alkohol eller euforiserende stoffer
– Ingen rygning på GAFs område

SPØRGSMÅL

Du kan få mere information og svar ved at kontakte Mariager Efterskoles kontor på kontor@mariager-efterskole.dk eller telefon +45 96 68 27 00.

COVID-19 information
Vi overholder alle de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne for at mindske smitten af COVID19. Det indebærer blandt andet ekstra rengøring, afstand, afspritning, servering fra buffeten, mm. Hvis du som teenager er i risikogruppen, eller har forældre eller søskende i risikogruppen, anbefaler vi IKKE at du tilmelder dig lejren. Ved spørgsmål angående COVID19 retningslinjerne, kontakt da skolens kontor på kontor@mariager-efterskole.dk eller telefon +45 96 68 27 00.