GAFtyve21

Gl. Hobrovej 10B
9550 Mariager

HVEM:
For at komme på GAF skal du have:
– Afsluttet 8 års skolegang
– ELLER afsluttet 7. klasse
– Eller være fyldt 14 år
(Du må ikke være fyldt 18 år, når GAF starter)

Medbring: Sovepose, sengelinned, toiletsager, sportstøj og tøj der må blive snavset, håndklæde, badetøj, penge til slik (vi tager også mobilepay!), bibel, notesblok, kuglepen.

MEGET VIGTIGT: Hvis man er på GAF og har allergier, diagnoser eller brug for andre særlige hensyn osv. SKAL dette skrives i tilmeldingen.

GAF-REGLER

– Ingen gaffere på modsatte køns områder
– Ingen opbevaring eller indtagning af alkohol eller euforiserende stoffer
– Ingen rygning på GAFs område (evt. rygetilladelse skal medbringes fra forældre)

GAF+

GAF+ er for dig, som er klar på at få ansvar, nye udfordringer og har lyst til at give den gas med dit potentiale.

Læs mere om GAF+ her

COVID-19

Vi ser som GAF frem mod foråret og følger selvfølgelig genåbningen nøje. Vi tror stærkt på, at vi til sommer kan afholde GAFtyve21! Vi håber og forventer at foråret og sommeren har lige så gode smitte kurver som sidste år. Dog vil vi naturligvis følge myndighedernes anvisninger og vil til enhver tid tage de forholdsregler, vi bør.

Vi vil så gerne have alle med, men skulle der komme en maksimumgrænse for antallet af deltagere, vil det være efter “først til mølle” princippet. Skulle GAFtyve21 mod al forventning blive aflyst på grund af Corona, vil hele deltagergebyret blive returneret