GAF 2020

Gl. Hobrovej 10B
9550 Mariager

HVEM
For at komme på GAF skal du have:
– Afsluttet 8 års skolegang
– ELLER afsluttet 7. klasse
– Eller være fyldt 14 år
(Du må ikke være fyldt 18 år, når GAF starter)

Medbring: Sovepose, sengelinned, toiletsager, sportstøj og tøj der må blive snavset, håndklæde, badetøj, penge til slik (vi tager også mobilepay!), bibel, notesblok, kuglepen.

Vi vil gerne give alle teenagere en bedste sommerferie og vi gør derfor en dyd ud af at skabe plads til så mange teenagere som muligt. Derfor sover teenagerne på GAF tæt, dvs. enten på 8-mands værelser eller sovesale.

MEGET VIGTIGT: Hvis man er på GAF og har allergier, diagnoser eller brug for andre særlige hensyn osv. SKAL dette skrives i tilmeldingen.

GAF-REGLER

– Ingen gaffere på modsatte køns områder
– Ingen opbevaring eller indtagning af alkohol eller euforiserende stoffer
– Ingen rygning på GAFs område (evt. rygetilladelse skal medbringes fra forældre)

COVID-19

GAF følger Covid19 situationen nøje. På nuværende tidspunkt er der ingen som kan forudsige hvordan de kommende uger og måneder vil udvikle sig. Vi fortsætter planlægningen af GAF20 i forventning om, at vi kan gennemføre – men vi vil naturligvis følge myndighedernes anvisninger og vil til enhver tid tage de forholdsregler vi bør. Ender vi i den situation at GAF ikke kan afvikles, vil hele deltagergebyret blive returneret.