fbpx

LEDERSKAB

En har sagt „Før en kan lede andre, skal han mestre sig selv“, hvilket ganske fint indrammer målet med feltet LEDERSKAB. Ønsket er at gøre dig klogere på dine styrker som leder og give dig en forståelse for sunde ledelsesprincipper. 

UNDERVISNING
Hverdagen på LEDERSKAB vil være undervisning på Akademiet med både feltspecifikke fag indenfor LEDERSKAB samt undervisning sammen med resten af skolen. Fællesundervisningen vil særligt gå på forståelse af karakter og tro i en sekulær verden. Du kan læse mere om indholdet i undervisningen, der går på tværs af sporene her.

INDHOLD
LEDERSKAB har et mentorteam fra lederskabet i Aalborg Citykirke. Det giver mulighed for at komme helt ind i ”maskinrummet” i en kirke og følge dens forskellige afdelinger og opgaver. Du vil få løbende sparring fra en mentor, som giver dig konstruktiv feedback og deler ud af sine egne erfaringer. LEDERSKAB har derudover en række partnere, som består af ledere fra erhvervslivet.

På LEDERSKAB vil du blive udfordret og undervist i personlighedsprofiler, organisationsudvikling, konfliktløsning, kommunikation, rådgivning og meget mere. Undervisningen vil have et praktisk-teoretisk udgangspunkt og et personligt fokus – dermed mener vi, at du vil blive klogere din egen ledelsesstil og personlige styrker som leder, samt prøve dem af i praksis. Du skal studere en række ledelsesteorier og tage personlig stilling til, hvilke metoder du finder brugbare.

REJSE
Vi har erfaring med, at rejserne på et efterskoleophold har en stor betydning både for fællesskabet, den individuelle karakterdannelse og elevens perspektiv på eget liv og miljø. Derfor vægter Akademiet rejser højt. Udover en fælles rejse for hele Akademiet skal du også på en rejse med dit felt. LEDERSKAB skal på en rejse ud i verden, hvor du vil stifte bekendtskab med kirker og undersøge andre ledelsesstile.