fbpx

LYSTEKNIK 

Vi vil gå igennem en masse forskellige lampetyper, pæretyper, farvetemperatur, tekniske ord og begreber og meget andet i forhold til alt det grundlæggende indenfor lysteknik.

Vi vil også gennemgå forskellige lyssætninger såsom: showlys, teaterlys, spotlys, kantlys, dybdelys, forskellig typer frontlys, den gyldne trekant, arkitektonisk belysning og meget mere.

Vi vil  bruge tid på at lære programmering og betjening af en lysmixer, hvor du lærer, hvordan du designer dit eget lys.

Vi vil på dette forløb gennemgå en masse grundbegreber indenfor lys og dets univers, få en bedre forståelse af, hvad det er og blive dygtigere til både at designe lys og lære hvordan man betjener en lysmixer.

Senere i forløbet vil vi også prøver krafter af med, hvad arkitektonisk belysning er, hvor vi skal lave et flot design med lys på skolens bygninger.


Lektioner: 2 pr. uge
Underviser: Martin Wahl

Jeg har arbejdet professionelt med lys- og lydteknik i koncert og event branchen, hvor jeg har mange års erfaring. Jeg brænder for at give noget af denne viden videre til unge mennesker. 

Martin Wahl, underviser