fbpx

REJSER

En central del af et år på Akademiet er vores fælles rejse til USA, hvor formålet er at få inspiration fra en anden kultur og undersøge, hvordan mennesker, som arbejder indenfor dit felt, bruger deres talent. 

Landet hvor drømme bliver til virkelighed

Rejsen til USA er en af de helt store højdepunkter for Akademiets elever. Helt specifikt går turen til Californien, hvor en by som Los Angeles med sine smukke strande og Hollywood er populært for eleverne. Mange kender lokationerne fra film og derfor er det ret vildt at se stederne i virkeligheden. Efter et par turistdage splitter eleverne op på deres respektive felter, hvor de skal ud og opleve fire dage med feltspecifikke aktiviteter. Det er alt fra at besøge musikskoler, se Apple og Google og opleve de store multikirker, som nærmest er en lille bydel. En mentor fra hvert felt har planlagt et enestående program og vil rejse rundt med eleverne.

Vi skal også rundt og opleve en række forskellige kirker. Det er stort at opleve en kæmpekirke med flere tusinde mennesker, når vi er vant til de danske forhold. 

Udover turen til USA rejser Akademiet også med hele Mariager Efterskole til Italien i foråret som afslutning på hele året. Vi har erfaret at det er en fantastisk måde at styrke det sociale og få det maksimale ud af fællesskabet. Rejsen til Italien er et mix af kulturelle oplevelser og fysiske aktiviteter som bjergvandring eller cykling.