fbpx

STEP UP

 STEP UP hjalp mig virkelig med mine dårlige vaner, der tyngede mig i min hverdag. Igennem programmet følte jeg en motivation til at vende mit liv om, som jeg aldrig har gjort det før. Fællesskabet er virkelig med til at forstærke den motivation, da man ikke kun står til regnskab for sig selv, men også de andre. 

Tidligere elev

STEP UP valgfaget henvender sig til alle, der sidder fast i en dårlig vane eller et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster eller udfordrende livsomstændigheder.

Mønsterbrydning er baseret på en undervisningsserie baseret på 12-trinsprogammet. Det er ikke et terapeutisk forløb, men giver redskaber til selvhjælp. Forløbet kan hjælpe med at sætte sunde grænser, og være livsforvandlende, hvis man lider af lavt selvværd, vrede, løgnagtighed, menneskefrygt, dovenskab, stolthed, angst, depression eller misbrugsproblemer m.m

STEP UP baseres på de 12 trin, som oprindeligt har deres afsæt i Oxfordbevægelsen, og kan beskrives som en struktureret og praktisk måde at anvende Guds principper for en sund livsstil. De er en hjælp til at leve i overensstemmelse med egne principper og er effektive i forhold til at bryde uhensigtsmæssig adfærd og tankemønstre.

 

Underviser: Casper Ullemose

Lektioner: 2 pr. uge

 

I mine teenage- og ungdomsår har jeg selv deltaget på en række lederskab-, teologi og discipelskabskurser. Disse har blandt andet givet mig gode værktøjer i rygsækken til vandringen, jeg er ude på som en kristen og som et menneske. Jeg har derudover på forskellig vis selv faciliteret sådanne rum, hvor folk – via Ordet, erfaringer og undervisningsmateriale – kan få livsforvandlende oplevelser.

Casper Ullemose, underviser