fbpx

Efterskolelærer søges til barselsvikariat i dansk og engelsk 

Trives du i et hav af teenagere og med gode kolleager der alle arbejder på at skabe et fantastisk og uforglemmeligt år. Kan du ikke få nok af teenagere, lige fra dem der har brug for en skulder at græde ud ved, og til dem der giver dig baghjul i enhver sportsgren? Brænder du for at undervise og formidle viden indenfor dine fag? Elsker du at engagere dig i andres verden og omvendt? Opsøger du den gode samtale, den spontane idé eller det store fælleskab? Er du frisk på at indgå i et lærerteam, der sammen løfter eleverne og efterskolen til den bedst mulige udgave? Så er dette jobbet for dig. 

Vi søger en lærer, der vil udfylde en fuld- eller deltidsstilling med fagene engelsk og dansk, stillingen kan tilpasses med tilsyn, familiegruppe mm. efter fællesaftale. 

Vi forventer af dig, at du 

– Er motiveret for at engagere dig i efterskoleformen, med alt hvad den indebærer af undervisning, tilsyn, kontaktgrupper mm. 

– Brænder for din faglighed og din formidling 

– Er rollemodel for eleverne og har lyst til at have dem tæt på dit liv, samt udfordre dem til at tage ansvar og retning for deres liv 

– Aktivt deler vision og værdier med vores kristne bagland 

Du vil indgå i fagudvalg i hvert fag, så du får hjælp til materialer, undervisning mm, så du ikke skal opfinde al undervisningen selv. Du vil også modtage sparring fra andre lærere omkring undervisning, eksamen, elevudfordringer m.m. 

Fagønsker: Engelsk og Dansk 

Ansøgningsfrist: 1. november 2022, samtaler afholdes løbende 

Send din ansøgning til: mwi@mariager-skolerne.dk

Ansættelse Uge 46. 

Andet: Vikariatet løber over resten af skoleåret, deltid er en mulighed. 

Kontakt skolens forstander Morten Iversen, tlf.: 28 77 54 83 eller mwi@mariager-skolerne.dk, hvis du vil høre nærmere om stillingen, fagene, skolen og fremtidsudsigterne. 

Mariager Høj- og Efterskole er en efterskole med 160 elever og en folkehøjskole med 80 elever. Skolen ligger naturskønt nær Mariager Fjord. Nærmeste byer er Randers, Hobro og Hadsund. Skolen er oprettet i 1981 af frikirkerne i Danmark og hviler derfor på et kristent grundlag, hvor det kristne livssyn er en naturlig og væsentlig del af hverdagen. 

Vi mener, udviklingen af den enkelte elevs selvbillede og tro danner baggrund for personlig afklaring og udvikling. Tværkulturel kulturforståelse er en væsentlig ingrediens i institutionens liv. Vi lægger vægt på positiv idealisme og lyst til at gøre en forskel. 

Vi viser tillid ved at stole på hinanden og uddelegere ansvar. Dette fordrer ansvarlighed; at alle tager del i at få dagligdagen til at fungere, og at man hjælper hinanden, når der er brug for dette. Derved opnås en dagligdag, som er præget af respekt for de mennesker og ting, vi omgås, og overordnet set vil venskab karakterisere institutionen. 

Læs mere om os på: www.mariager-efterskole.dk 

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.