GAFtyve21

TILMELDINGEN ÅBNER 14. FEBRUAR 2021

Tilmelding til GAF

1. Dine forældre udfylder tilmeldingen i den røde cirkel.
  2. Vi sender en kvittering på mail sammen med et ansøgningsskema, som skal udfyldes og returneres til os på mail hurtigst muligt. Dine forældre skal ikke selv gøre noget for at søge statslig elevstøtte – det ordner vi.
  3. Du er først tilmeldt, når vi har modtaget skemaet retur. Senere vil dine forældre modtage en besked om, hvor meget de skal betale for GAF. Hvis ikke vi har modtaget ansøgningsskemaet, kan du ikke komme på GAF.

I maj/juni vil du modtage en mail med praktiske informationer. Du kan altid ringe eller maile, hvis der er noget du eller dine forældre er i tvivl om.

Hvis du tilmelder dig inden d. 1. april får du årets GAF T-shirt gratis! Efter d. 1. april kan den købes for 150 kr.

Økonomi

GAF er et efterskolekursus, som berettiger til statslig elevstøtte afhængig af husstandsindkomsten i 2016.Nedenstående er eksempler.
Ved husstandsindkomst på indtil 360.000 er prisen ca. 1.240  kr.
Ved husstandsindkomst på indtil 635.000 er prisen ca. 1.878 kr.
Ved husstandsindkomst på indtil 885.000 er prisen ca. 2.536 kr.
Ved husstandsindkomst på over 910.000 får man ingen statslig elevstøtte og prisen er kr. 3.850.

Alt i forbindelse med GAF (undtagen lommepenge, t-shirts og kørsel til og fra hjemmet) er inkluderet i prisen.Spørgsmål ang. økonomi kan besvares på tlf. +45 96 68 27 00

Ved tilmelding efter den 19. juni betales 2000 kr. ved tilmeldingen. Efterfølgende indhenter vi oplysning om statslig elevstøtte og man vil enten få penge retur, eller blive opkrævet ekstra i forhold til sin indtægt. Får man ikke statstilskud er max. prisen 3800 kr.