fbpx

UD OG SE

Vil du være en af dem som siger ”Der findes ik’ dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, når vi skal ud og rejse? Eller vil du være tæt på lige så god til at overleve uden din mor som Bear Grylls og være overkvalificeret til ”Alene i vildmarken”? Så skal du da ud og se, med ME.

Valgfaget hvor du lærer ikke bare at overleve naturen, men med naturen. At lave mad over bål kan være en hyggelig aktivitet, men når bålet er tændt uden lighter eller lignende, når fisken er fanget med spyd eller sprængstof, og det er dit første måltid i en uge, så begynder det at ligne noget. 

Valgfaget er for dig, der elsker at være ude i naturen, uden hverdagens luksus og mors gryder. Der er ikke mulighed for at smutte i Rema og proviantere, men der er masser af mulighed for at lære om dig selv, om naturen og om at samarbejde når en opgave skal løses under primitive forhold. Du skal være indstillet på en 2-3 dages tur i naturen med masser af udfordringer og mulighed for at bruge det du har lært, som afslutning på dette valgfag. 

Underviser: Palle Palsgård

Lektioner: 2 pr. uge

 

Jeg elsker naturen og at komme ud. 

Palle Palsgård, underviser