fbpx

UNDERVISERE

Clarissa Amstrup Kronborg

“Jeg elsker at være omgivet af teenagere og vandre med dem gennem deres udfordringer og sejre i livet. At se dem udvikle sig og lykkedes er den største drivkraft i min rolle som lærer.

Clarissa er oprindeligt født og opvokset i Herning, men flyttede i 2015 til Aalborg for at blive lærer, hvor hun blev færdig i 2019. Hun danner par med Benjamin Kronborg og er bosat i Aalborg, hvor hun er en aktiv del af Aalborg Citykirke.

Hun elsker teenagere og har i mange år været teenageleder, og leder af en lektiecafé i kirken for byens teenagere. Derudover har hun været leder på GAF i 7 år. Clarissa er en kreativ pige, som i sin fritid godt kan lide at bruge tid på ryggen af en hest

 Uddannelse: Lærer

 Fag/Funktion: Dansk, EngelskBilledkunst/krea

 Start på ME: 2019

 

Camilla Storsul Kirk

”Det er så fantastisk at arbejde med teenagere og se hvilke valg, de tager i løbet af sådan et år – at se den udvikling der sker i dem, som får betydning for deres fremtidige liv. Mit motto er ‘lev så andre lykkes’”

Camilla er gift med Jens-Henrik og sammen har de Joachim, Lucas og Amalie..Camilla er fra sit 12. år opvokset i Mariager, hvor hun har været en del af efterskolelivet i sine teenageår på grund af forældrenes job.

Teenagere har fyldt meget i Camillas liv – hun har været en del af forskellige teenageklubber, både som medlem og medarbejder.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Matematik, Fysik/kemi, og MOVE.

Start på ME: 2005

Frederic Berner Søndergaard

Et år på efterskole kan noget helt specielt. Jeg brænder for at guide og hjælpe den enkelte elev til at blive klogere på sig selv, og til at opleve og udforske troen på Jesus. Derudover er jeg altid klar på et brætspil eller en god fodboldkamp!‘”

Frederic er oprindeligt fra Vadum i Nordjylland. Efter en årrække i København, hvor han først arbejdede på Alterna som teammedarbejder og senere uddannede sig til pædagog, flyttede han i 2020 tilbage til det nordjyske i form af Aalborg. Her er han er gift med Ditte og sammen er de en del af Aalborg Citykirke.  

Uddannelse: Pædagog

Fag/Funktion: Explore, Kristendom, Idræt, Inklusionsmedarbejder og Pigefodbold.

Start på ME: 2020

David Nørholm

”Teenagere har i min verden altid været noget helt særligt. Og for mig er elevernes individuelle udvikling den vigtigste. Det, der gør efterskolelivet unikt i den sammenhæng, er, at man her har mulighed for at præge hele elevens udvikling; både fagligt, åndeligt og personligt”

David flyttede med sin kone, Theresa, til Mariager fra Aalborg i 2016. I Aalborg kom David og Theresa i Aalborg Citykirke, hvor David tidligere har fungeret som teenage- og ungdomsleder. I Aalborg læste han også til lærer, og blev færdig inden de flyttede. Han har dog også arbejdet som salgsassistent i et par fotoforretninger, ligesom han har fungeret som fotograf i en periode. David og Theresa har børnene Oscar, Sigurd og Rosa. Han har en stor lidenskab for tysk fodbold, akvarifisk og ikke mindst Star Wars.

Uddannelse: Lærer

Fag: Samfundsfag, Dansk, Historie, CREATE og Foto.

Start på ME: 2016

Glory Fuglsang Ku

”Jeg elsker at rejse med elever og se, hvordan mødet med nye kulturer og traditioner er med til at udvide deres horisont. Et år på efterskole er med til at udfordre dem til at blive mere selvstændige.”

Glory er født og opvokset i Tyskland. Hans forældre kommer fra Sydkorea. Glory er gift med Iben. Han har tidligere boet i Mariager i fire år, hvor han var lærer på efterskolen Alterna. Glory blev sommeren 2018 færdiguddannet i klaver- og sammenspilsledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ham og Iben er tilknyttet Aalborg Citykirke, hvor han er lovsangsleder. Glory er glad for mad – både at tilberede og spise mad! Han har arbejdet som kok et år i Tyskland. Endelig er han ret ferm til sprog – han taler tysk, dansk , engelsk og koreansk.

Uddannelse: Diplom i teologi (Mariager højskole), kandidat i klaver- og sammenspilsledelse.

Fag/funktion: Tysk, Idræt, Musik, Lovsang, EXPLORE, Akademiet

Start på ME: 2017

Thomas Sahlholdt Lindberg

”Efterskole giver en helt unik mulighed for at indgå i et fælleskab, hvor vi kan være med til at præge hinandens udvikling – om det enten er på fodboldbanen, undervisningslokalet eller ved sofaen med et godt brætspil”

Thomas er bosat i Aarhus sammen med sin kone Elisabeth, hvor de er en del af Citykirken Aarhus. Thomas er opvokset i Vestjylland, men flyttede for nogle år siden, da han begyndte på læreruddannelsen. Thomas er tosset med fodbold, konkurrencer og brætspil, og er altid frisk på en udfording. 

Uddannelse: Lærer  

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik og Pigefodbold

Start på ME: 2019

Iben Fuglsang Ku

”Jeg synes, det er vigtigt, at fokusere på hele mennesket. For at lykkedes i livet, skal vi alle have det godt og udvikle os på alle fronter. Derfor er et år på en efterskole så godt givet ud. Her er der mulighed for at udvikle sig både personligt, socialt, kulturelt, fagligt og åndeligt – imens man har det sjovt, hygger sig og har det bedste år i sit liv.”

Iben er bosat i Mariager med sin mand Glory. Parret har tidligere arbejdet på efterskolen Alterna. Hun har tilbragt 4 ½ år i Australien, hvor hun har studeret teologi på Hillsong College. Iben har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017. Hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer. Ibens hjerte smelter, når hun ser baby kænguruer.

Uddannelse: Bachelor i teologi og lærer

Fag: Tysk, Dansk, Engelsk og EXPLORE.

Start på ME: 2017

Kristian Norup

”Jeg har stor omsorg for den enkelte elev, og er optaget af, at denne må trives i både undervisningen og på de unikke, sociale arenaer, der knytter sig til efterskolelivet”

Kristian bor i Århus, hvor han i 2019 blev færdiguddannet lærer i dansk, engelsk og idræt. Interessen for sprog og kultur kombineret med eventyrlyst har medført, at han har været rygsæksrejsende på 5 kontinenter. Senest i USA, hvor han har arbejdet med hjemløse.Med idræt på faglinje, og en fortid som studerende på Randers ElitesportsCollege, har han i mange år oplevet, hvor livgivende det er at have boldspil og fysisk udfoldelse tæt inde på livet. Det afspejler sig også i hans hverdag, hvor han styrketræner og løber ture i Marselisborg – ofte med en afsluttende, kold dukkert i Århus Havnebad.

Uddannelse: Lærer

Fag: Dansk, Engelsk, Drengefitness og Volleyball.

Start på ME: 2019

Thomas Carbac

”Der er guld i alle, mit mål er at finde det og få det frem”

Thomas er gift med Eva. De har tre børn; Samuel, Marcus og Adalina. Thomas har været medarbejder i både teenage og ungdomsarbejde samt været mentor for flere unge.

Thomas er uddannet tømrer og har været frikirkepræst i Grenaa i 11 år. Han er helt vild med al sport, især Crossfit og selvfølgelig fodbold, både som spiller og træner. Han er altid frisk på en udfordring og har i den forbindelse ikke drukket cola siden 1. januar 2008

Uddannelse: Tømrer, Frikirkepræst

Fag: Inklusionsmedarbejder, Drengefodbold

Start på Akademiet: 2019

Maria Holm Christensen

Jeg brænder for at se teenagere udvikle sig, og overkomme livets udfordringer. Jeg tror på at man kan alt, man skal bare lige lære det, hvilket forhåbentlig vil smitte af på de unge jeg møder.

Maria bor i Mariager med sine to børn, Victoria på 10 år, og Elias på 5 år. Oprindeligt er Maria fra Vejle, men flyttede med sine forældre til Mariagerområdet da hun var 10 år. Maria har tidligere arbejdet på et opholdssted for udfordrede unge.

Maria er fuld af energi og stort set altid i godt humør, hun er for det meste frisk på fjollede tiltag og skøre udskejelser

 

Uddannelse: Socialrådgiver

Fag/Funktion: Inklusionsmedarbejder, CREATE og Pige fitness

Start på ME: 2019

Karina Rasmussen

”Det man gør, skal man gøre helt. Alt andet er tåbeligt.”

 

Karina er københavner, men med fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hun er gift med Klaus og sammen har de to drenge: Frederik og Mathias. Karina er – udover en meget (nogle ville sige ekstrem) dedikeret dansklærer – også meget interesseret i europæisk fodbold.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Uddannelsesvejleder, Danskvejleder og Dansk

Start på ME: 1999

Casper Ullemose Klems

”ME’s vision for den unge generation skaber i mig en kæmpe passion. Jeg ønsker med andre ord at bruge alt, hvad der er i mine hænder, til at efterstræbe det, der kan være mine såvel som elevernes egne hjerteønsker – fagligt, personligt, socialt som åndeligt.”

Casper, aka. ”tilbagevenderen”, har tidligere både været elev og ungmedarbejder på ME og er nu, efter et par års studie, vendt tilbage igen – denne gang i en lærerstilling.

Han er født og vokset i Tårs i Nordjylland, men har også været bosat en periode i København, hvor han bl.a. ved siden af studiet har været aktiv med at disciple teenagere både lokalt samt nationalt på GAF.

Foruden at være pjattet med at give, og selv modtage, læring står sport og tid med mennesker også højt på dagsordenen for Casper, der danner par med Nicoline Klems. 

Uddannelse: Lærer, Diplom i Teologi på Mariager Højskole

Fag/Funktion: Dansk, Step up og Kristendom

Start på ME: 2019

Knud Bendtsen

”Jeg brænder for at videregive den indsigt og erfaring jeg har høstet som lydtekniker – i kirker, på Sommercamp i Mariager, som medarbejder i KKR-TV og i eget firma – gennem mere end 40 år.”

Knud er gift med Vera. De har to børn, og 4 børnebørn.
Knud har gennem en årrække serviceret kirker i ind- og udland med elektroakustisk rådgivning, installation og undervisning.

Fag/Funktion: Lys- og Lydteknik

Start på ME: 2008

Martin Wahl

“Jeg brænder for den gode lyd! Jeg er passioneret omkring den nyeste teknik, og elsker at få ting til at spille sammen og gå op i en højere endhed. Og så er jeg vild med at se elever udvikle sig fra nybegyndere til entutiaster indenfor lys og lyd.” 

Martin har over 10 års erfaring indenfor lydbranchen, og har lavet lyd på adskillige musiksteder og festivaller i Danmark. Han er passioneret omkring god lyd og den nyeste teknologi. Han elsker at arbejde sammen med musikelskende unge, og se dem tage mere og mere over på pulten og mixeren efterhånden som de lærer at dykke ned i lydmandens forunderlige univers. 

Martin er heller ikke helt ny i forhold til skolen, da han allerede har været involderet i lyden omkring flere af vores musicals. 

Fag/Funktion: Lys- og Lydteknik

Start på ME: 2021

Kristian Hansen

”Jeg elsker at arbejde med teenagere, og se den udvikling et eller to år på efterskole kan gøre ved dem. Samtidig brænder jeg for, at eleverne får lov til at opleve, hvor sjov og spændende en fysikundervisning også kan være.”

Kristian er gift med Marie Louise og sammen har de døtrene Ella Astrid og Asta Edith. Han opdagede sin passion for at arbejde med teenagere, gennem sin ansættelse som ung-medarbejder på ME. Har sidenhen taget læreruddannelsen, mens han arbejdede på skolen. Så han har efterskolen helt inde under huden, både som ung-medarbejder, timelærer og nu som fuldtidsansat lærer.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik, Geografi, Idræt og Floorball.

Start på ME: 2002

Kristina Henningsen

”Jeg nyder efterskolelivet, fordi det giver mulighed for at se teenagerne, som de hele personer de er, og ikke kun hvordan de agerer i en undervisningssituation. Det er fantastisk at have mulighed for at gå ”et spadestik dybere” og se hvert enkelt individ udvikle sig personligt.”

Kristina er gift med Lasse. Sammen har de tre børn: Magnus, Bastian og Lea Anemone. De bor i Mariager og er en del af Mariagerfjord Frikirke, hvor Kristina er lovsangsleder. Hun elsker at synge og bruge tid sammen med familie og venner. Lovsang er hendes helt store passion.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Tysk, Kristendom

Start på ME: 2014

Lise Hjørnholm Thomsen

”Teenageårene er en særlig tid, hvor store beslutninger træffes. Derfor er det et stort privilegie at få lov at følge teenagerne på tæt hold i løbet af et efterskoleår. Jeg brænder for at se dem vokse i troen samt at hjælpe dem til at vinde personlige og faglige sejre.”

Lise er gift med Mark, som hun har kendt siden efterskoletiden. Sammen har de tre skønne børn, Mikas, Liva og Sela. De bor i en lille by syd for Aalborg, der hedder Godthåb. Lise har tidligere været ansat på andre efterskoler som ung-medarbejder og danselærer, og derfor har det altid været en drøm at komme tilbage til efterskolemiljøet. Lise har desuden danset det meste af sit liv og nyder meget at have det ’på skemaet’ igen.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Engelsk og Koreografi

Start på ME: 2015

Peter Sandegaard

”Mit mål er at være en øjenåbner i elevernes musikalske vandring, så de ser, hvad de kan, hvad det kan bruges til og ikke mindst hvordan det kan videreudvikles.”

Peter er gift med Kristina og de bor i Århus.
Peter er, sideløbende med sit undervisningsjob, engageret i en håndfuld forskellige musikalske projekter som guitarist, sanger, sangskriver og arrangør. Disse projekter har det til fælles, at materialet er originalt. Han har en forkærlighed for det kreative element i musikken og for at skabe et unikt udtryk omkring gode sange.

Uddannelse: Musikuddannelse fra Musicians Institute i Los Angeles, Læreruddannelse fra lærerseminariet i Århus, Diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse fra konservatoriet i Århus.

Fag/Funktion: Band/sammenspil, Lovsang, guitar-, sang-, klaver-, bas- og trommeundervisning.

Start på ME: 2007

Pia Andresen

”Som skolemor ser jeg det som en vigtig opgave at være med til at give eleverne et kærligt skub bagi, så de også på denne måde kan udvikles til at blive mere selvstændige unge mennesker.”

Pia er gift med Christian, sammen har de to børn. Før Pia kom til ME, var hun skoleassistent på Vester Hornum skole i perioden 2004 til 2011.Udover at være skolemor, underviser hun i valgfaget Fashion Design.

Uddannelse: Tandklinikassistent

Fag/Funktion: Skolemor, Fashion Design

Start på ME: 2012

Theresa Victoria Nørholm

”Efterskolelivet er fedt, for der får man virkelig lov til at komme ind ‘under huden’ på sine elever. Jeg ønsker at støtte, vejlede og opmuntre dem igennem deres tid her på ME. Ligesom derhjemme, får især mine gruppeelever lov til at opleve mit moderhjerte”

Theresa flyttede med sin mand David, der også arbejder på ME, til Mariager i 2016. Før det boede de i Aalborg, hvor hun arbejdede på en kommuneskole nær Svenstrup. Sammen har de tre dejlige børn Oscar, Sigurd og Rosa, og er en del af Mariagerfjord Frikirke. Theresa er, siden hun var 13 år, vokset op i efterskolemiljøet og har stort set altid haft med teenagere at gøre, bl.a. har hun været teenageleder i Aalborg Citykirke og Hillerød Frikirke. Theresa er altid god for en snak.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Inklusionsansvarlig og Matematik

Start på ME: 2016

Ann Mae Ræbild Sørensen

”Jeg brænder for at se mennesker udvikle sig og vokse. Jeg elsker at vandre med mine medmennesker, og jeg gør en dyd ud af aldrig at have så travlt, at der ikke er mulighed for en kop kaffe og en god snak

Ann Mae er bosat i Randers, hvor hun også er født og opvokset. Hun elsker alt hvad der er kreativt, og det kommer typisk til udtryk i form af diverse sy- og strikkeprojekter. Vilde rutsjebaner har en særlig plads i hendes hjerte – nok fordi hun har arbejdet 10 år i Djurs Sommerland, inden hun startede på Mariager Efterskole

Uddannelse: Bachelor i anvendt teologi og kandidat i diakoni 

Fag/Funktion: Akademiet, Kristendom, Strikkevalgfag 

Start på ME: 2021

UNGMEDARBEJDERE

Josefine Verup Nielsen

“Efterskole var for mig to livsforvandlende år, der styrkede mig i min karakterdannelse, personlige relation til Jesus og gav mig stærke venskaber. Dette brænder jeg for at andre teenagere også får lov at opleve, og særligt de elever, der har mistet troen på dem selv”

21-årige Josefine er født og opvokset i Aalborg. Hun har selv haft 2 år på Mariager efterskole, først som 10 klasser på EXPLORE, og efterfølgende på Akademiets Lederskabs linje. Josefine afsluttede sin STX sommeren 2020, hvorefter hun havde et sabbat år, og arbejde som Junior Koordinater og danseinstruktør i GAME Streetmekka Aalborg. Josefine har været tilknyttet Aalborg Citykirke hvor hun bl.a. har været leder i teenageklubben Attention.

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbeder, EXPLORE, Scenekunst, Dans og Fitness for piger

Start på ME: 2021

Cathrine Ildal Petterson

“Jeg elsker at være sammen med unge mennesker, og skabe relationer med dem, og jeg kan ikke forstille mig et bedre sted til det end Mariager Efterskole. Selv gik jeg på efterskolen i to år, hvor jeg oplevede at få venner for livet, at blive set og vist omsorg af lærere og ungmedarbejdere. Mit efterskoleophold gav mig plads til udvikling i min tro, og som person, og DET vil jeg gerne give videre til mine elever”

Cathrine kommer fra Sulsted nord for Aalborg, hvor hun er opvokset. Hun har gået på Mariager Efterskole i to år, og er blevet student på Nørresundby Gymnasie og HF i sommeren ’19. Efter Gymnasie har Cathrine haft et sabbatår, hvor hun har arbejdet på et hotel i Aalborg. Cathrine er tilknyttet Aalborg Citykirke i A2, hvor hun har været involveret i kirkens teenageklub med ansvar for temaaftner og kreative opgaver. Cathrine elsker bare at have det sjovt og er meget lattermild, hvilket hun oplever hver dag med eleverne her på Mariager Efterskole.

 

Uddannelse: Studentereksamen, HF

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Lederskab og Billedkunst

Start på ME: 2020

Rebekka Juhl Ehmsen

Jeg brænder for at hjælpe teenagere til at hvile i, hvem Gud har skabt dem til at være, og jeg elsker at udfordre dem til at bruge deres evner og talenter uden begrænsning. Jeg vil arbejde for et fællesskab, hvor alle føler sig set, elsket og inkluderet

Rebekka er fra Aabenraa. Hun har gået på Akademiets musiklinje, da hun var elev på ME, og hun er nu vendt tilbage med ønsket om at give det videre, som hun selv modtog. I 2021 blev hun STX-student, og gymnasietiden blev også brugt på at undervise elever i klaver og være en del af Gospel Musical Akademiet. Her har hun optrådt med skuespil, dans og sang, og hun har været lovsangsleder til gospelgudstjenester. Rebekka er med på skøre idéer og bygger gerne en tømmerflåde, klatrer i træer eller tager en tur på pennyboardet… hvis nogen er klar? 

Uddannelse: Studentereksamen, STX 

Fag/funktion: Ungmedarbejder, CREATE, Lovsang, Sang og Musik

Start på ME: 2021

 

Sara Sayali Linnebjerg

“Jeg elsker unge mennesker, at få en god relation til dem, se dem vokse i deres relation til Gud og i troen på dem selv! Jeg brænder for at møde eleverne, der hvor de er, og opmuntre og hjælpe dem på bedste vis, så de oplever sejre – små såvel som store. Mariager Efterskole gav mig livslange venskaber og en klar oplevelse af at være værdsat, elsket og respekteret af lærere og ungmedarbejdere, hvilket jeg ønsker, at mine elever også vil opleve.””

Sara er født i Indien, men blev adopteret til Danmark, hvor hun er opvokset i Randers. I sommeren ’20 blev hun student på Randers HF & VUC, men inden da gik hun selv to år på Mariager Efterskole, hvoraf det ene år var på Akademiet. Da hun gik på gymnasiet, var hun tilknyttet teenageklubben i Den Evangeliske Frikirke Randers, hvor hun var leder for en masse skønne teenagere. Sara er vendt stærkt tilbage til Mariager Efterskole, som UMA, og hun er altid klar på en god snak eller et godt grin.

Uddannelse: Studentereksamen, HF

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE, Step Up og Fitness for piger

Start på ME: 2020

Daniel Hvidberg Thomsen

“Jeg kan tydeligt huske mine 2 år på Mariager Efterskole, og hvilken betydning det har haft i mit liv, både personligt og åndeligt. Her var lærerne og ungmedarbejderne en central del af min udvikling, og de var med til at udruste og modne mig til livet efter ME. Så at få muligheden for at gøre det samme, og at være noget for teenagerne, er et stort privilegium”

Daniel kommer fra Haderslev, hvor han har boet de sidste tolv år. Han er født i Randers og har med sin Familie været et år i USA, da han var seks år gammel. Han blev HF student i sommeren 2020. Daniel har været ungdomsleder og klubmedarbejder i Frikirken Multihuset i Haderslev. Daniel elsker at være aktiv og dyrke sport og er altid klar på at hygge og være sammen med eleverne.

 

Uddannelse: Studentereksamen, HF

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Iværksttæri

Start på ME: 2020

Jacob Burek Kaas

“At være tilbage på ME er så fedt!! Alle de muligheder, der er hver dag, for at lave en masse sjov, kendetegner jo efterskole! Jeg kan selv se tilbage på mine efterskole år, og se hvor moden jeg blev – både inden for min tro, faglighed og personlighed. Det privilegium det er, at jeg kan arbejde med unge mennesker fra morgen til aften, i et helt år, er noget jeg ser frem til”

Jacob er fra Haderslev. Han har selv gået på Mariager Efterskole, og er i år en del af sporet MOVE, som han selv var med på da han var elev. I 2019 blev han STX student, med hovedfag i matematik og samfundsfag. I løbet af hans studieår, har han arbejdet på KFUM’s Soldaterhjem, og ved siden af har han været frivillig i kirken, og i hans sabbatår blev han ansat der.
Jacob elsker at være i fællesskab med eleverne.

 

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbeder, MOVE, Fodbold, Badminton og Volleyball

Start på ME: 2020

Jonathan Laursen

Jeg oplevede selv at få lov til at blive udfordret og vokse i mit år på ME, og det ville jeg ikke have været foruden. Jeg håber, at kunne være med til at give eleverne den samme livsforvandlende oplevelse

Jonathan kommer fra Tønder, og gik selv på Mariager Efterskole og bagefter Alterna. Herefter flyttede han tilbage til det sønderjyske, hvor han tog sin studentereksamen på Tønder Gymnasium. I sommeren 2021 afsluttede han sin tjeneste ved Den Kongelige Livgarde. I år medvirker Jonathan på 10.-klasse sporet MOVE. 

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder og MOVE

Start på ME: 2021

Sara Elgaard

Jeg brænder virkeligt for relationen med den enkelte elev, og for at se dem hvor de er. Selv fik jeg utrolig meget ud af at være på efterskole, både socialt, åndeligt og personligt, og den oplevelse ønsker jeg at kunne give videre”

Sara kommer fra Spjald i Vestjylland, hvor hun har boet det meste af sit liv. Hun har selv gået på Mariager Efterskole i 2 år, hvoraf det ene år var på Akademiets lederskabsfelt. Gennem sin gymnasietid har Sara været aktiv i pinsekirken i Holstebro, som både ungdomsleder og i lovsangsgruppen. I sommeren 2021 blev hun student, og nu er hun klar på at bruge et år på ME.

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder og CREATE

Start på ME: 2021