fbpx

UNDERVISERE

Clarissa Amstrup Johansen

“Jeg elsker at være omgivet af teenagere og vandre med dem gennem deres udfordringer og sejre i livet. At se dem udvikle sig og lykkedes er den største drivkraft i min rolle som lærer.

Clarissa er oprindeligt født og opvokset i Herning, men flyttede i 2015 til Aalborg for at blive lærer, hvor hun blev færdig i 2019. Hun danner par med Benjamin Kronborg og er bosat i Aalborg, hvor hun er en aktiv del af Aalborg Citykirke.

Hun elsker teenagere og har i mange år været teenageleder, og leder af en lektiecafé i kirken for byens teenagere. Derudover har hun været leder på GAF i 7 år. Clarissa er en kreativ pige, som i sin fritid godt kan lide at bruge tid på ryggen af en hest

 Uddannelse: Lærer

 Fag/Funktion: Dansk, Engelsk, CREATE, Billedkunst/krea og  Kristendom,

 Start på ME: 2019

 

Camilla Storsul Kirk

”Det er så fantastisk at arbejde med teenagere og se hvilke valg, de tager i løbet af sådan et år – at se den udvikling der sker i dem, som får betydning for deres fremtidige liv.”

Camilla er gift med Jens-Henrik og sammen har de Joachim, Lucas og Amalie..Camilla er fra sit 12. år opvokset i Mariager, hvor hun har været en del af efterskolelivet i sine teenageår på grund af forældrenes job.

Teenagere har fyldt meget i Camillas liv – hun har været en del af forskellige teenageklubber, både som medlem og medarbejder.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Matematik, Fysik/kemi, Biologi og MOVE.

Start på ME: 2005

David Nørholm

”Teenagere har i min verden altid været noget helt særligt. Og for mig er elevernes individuelle udvikling den vigtigste. Det, der gør efterskolelivet unikt i den sammenhæng, er, at man her har mulighed for at præge hele elevens udvikling; både fagligt, åndeligt og personligt””

David flyttede med sin kone, Theresa, til Mariager fra Aalborg i 2016. I Aalborg kom David og Theresa i Aalborg Citykirke, hvor David tidligere har fungeret som teenage- og ungdomsleder. I Aalborg læste han også til lærer, og blev færdig inden de flyttede. Han har dog også arbejdet som salgsassistent i et par fotoforretninger, ligesom han har fungeret som fotograf i en periode. David og Theresa har børnene Oscar, Sigurd og Rosa. Han har en stor lidenskab for tysk fodbold, akvarifisk og ikke mindst Star Wars.

Uddannelse: Lærer

Fag: Samfundsfag, Historie, CREATE og Foto.

Start på ME: 2016

Glory Fuglsang Ku

”Jeg elsker at rejse med elever og se, hvordan mødet med nye kulturer og traditioner er med til at udvide deres horisont. Et år på efterskole er med til at udfordre dem til at blive mere selvstændige.”

Glory er født og opvokset i Tyskland. Hans forældre kommer fra Sydkorea. Glory er gift med Iben. Han har tidligere boet i Mariager i fire år, hvor han var lærer på efterskolen Alterna. Glory blev sommeren 2018 færdiguddannet i klaver- og sammenspilsledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ham og Iben er tilknyttet Aalborg Citykirke, hvor han er lovsangsleder. Glory er glad for mad – både at tilberede og spise mad! Han har arbejdet som kok et år i Tyskland. Endelig er han ret ferm til sprog – han taler tysk, dansk , engelsk og koreansk.

Uddannelse: Diplom i teologi (Mariager højskole), kandidat i klaver- og sammenspilsledelse.

Fag/funktion: Tysk, Idræt, Musik, Lovsang, EXPLORE, Akademiet

Start på ME: 2017

Thomas Sahlholdt Lindberg

”Efterskole giver en helt unik mulighed for at indgå i et fælleskab, hvor vi kan være med til at præge hinandens udvikling – om det enten er på fodboldbanen, undervisningslokalet eller ved sofaen med et godt brætspil”

Thomas er bosat i Aarhus sammen med sin kone Elisabeth, hvor de er en del af Citykirken Aarhus. Thomas er opvokset i Vestjylland, men flyttede for nogle år siden, da han begyndte på læreruddannelsen. Thomas er tosset med fodbold, konkurrencer og brætspil, og er altid frisk på en udfording. 

Uddannelse: Lærer  

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik og Pigefodbold

Start på ME: 2019

Iben Fuglsang Ku

”Jeg synes, det er vigtigt, at fokusere på hele mennesket. For at lykkedes i livet, skal vi alle have det godt og udvikle os på alle fronter. Derfor er et år på en efterskole så godt givet ud. Her er der mulighed for at udvikle sig både personligt, socialt, kulturelt, fagligt og åndeligt – imens man har det sjovt, hygger sig og har det bedste år i sit liv.”

Iben er bosat i Mariager med sin mand Glory. Parret har tidligere arbejdet på efterskolen Alterna. Hun har tilbragt 4 ½ år i Australien, hvor hun har studeret teologi på Hillsong College. Iben har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017. Hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer. Ibens hjerte smelter, når hun ser baby kænguruer.

Uddannelse: Bachelor i teologi og lærer

Fag: Tysk, Dansk, Engelsk og EXPLORE.

Start på ME: 2017

Kristian Norup

”Jeg har stor omsorg for den enkelte elev, og er optaget af, at denne må trives i både undervisningen og på de unikke, sociale arenaer, der knytter sig til efterskolelivet”

Kristian bor i Århus, hvor han i 2019 blev færdiguddannet lærer i dansk, engelsk og idræt. Interessen for sprog og kultur kombineret med eventyrlyst har medført, at han har været rygsæksrejsende på 5 kontinenter. Senest i USA, hvor han har arbejdet med hjemløse.Med idræt på faglinje, og en fortid som studerende på Randers ElitesportsCollege, har han i mange år oplevet, hvor livgivende det er at have boldspil og fysisk udfoldelse tæt inde på livet. Det afspejler sig også i hans hverdag, hvor han styrketræner og løber ture i Marselisborg – ofte med en afsluttende, kold dukkert i Århus Havnebad.

Uddannelse: Lærer

Fag: Dansk, Engelsk, Drengefitness og Volleyball.

Start på ME: 2019

Thomas Carbac

”Der er guld i alle, mit mål er at finde det og få det frem”

Thomas er gift med Eva. De har tre børn; Samuel, Marcus og Adalina. Thomas har været medarbejder i både teenage og ungdomsarbejde samt været mentor for flere unge.

Thomas er uddannet tømrer og har været frikirkepræst i Grenaa i 11 år. Han er helt vild med al sport, især Crossfit og selvfølgelig fodbold, både som spiller og træner. Han er altid frisk på en udfordring og har i den forbindelse ikke drukket cola siden 1. januar 2008

Uddannelse: Tømrer, Frikirkepræst

Fag: Inklusionsmedarbejder, Drengefodbold

Start på Akademiet: 2019

Maria Holm Christensen

Jeg brænder for at se teenagere udvikle sig, og overkomme livets udfordringer. Jeg tror på at man kan alt, man skal bare lige lære det, hvilket forhåbentlig vil smitte af på de unge jeg møder.

Maria bor i Mariager med sine to børn, Victoria på 10 år, og Elias på 5 år. Oprindeligt er Maria fra Vejle, men flyttede med sine forældre til Mariagerområdet da hun var 10 år. Maria har tidligere arbejdet på et opholdssted for udfordrede unge.

Maria er fuld af energi og stort set altid i godt humør, hun er for det meste frisk på fjollede tiltag og skøre udskejelser

 

Uddannelse: Socialrådgiver

Fag/Funktion: Inklusionsmedarbejder, CREATE, Pige fitness og Jumping Fitness

Start på ME: 2019

Karina Rasmussen

”Det man gør, skal man gøre helt. Alt andet er tåbeligt.”

 

Karina er københavner, men med fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hun er gift med Klaus og sammen har de to drenge: Frederik og Mathias. Karina er – udover en meget (nogle ville sige ekstrem) dedikeret dansklærer – også meget interesseret i europæisk fodbold.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Uddannelsesvejleder, Dansk

Start på ME: 1999

Casper Ullemose

”ME’s vision for den unge generation skaber i mig en kæmpe passion. Jeg ønsker med andre ord at bruge alt, hvad der er i mine hænder, til at efterstræbe det, der kan være mine såvel som elevernes egne hjerteønsker – fagligt, personligt, socialt som åndeligt.”

Casper, aka. ”tilbagevenderen”, har tidligere både været elev og ungmedarbejder på ME og er nu, efter et par års studie, vendt tilbage igen – denne gang i en lærerstilling.

Han er født og vokset i Tårs i Nordjylland, men har også været bosat en periode i København, hvor han bl.a. ved siden af studiet har været aktiv med at disciple teenagere både lokalt samt nationalt på GAF.

Foruden at være pjattet med at give, og selv modtage, læring står sport og tid med mennesker også højt på dagsordenen for Casper, der danner par med Nicoline Klems. 

Uddannelse: Lærer, Diplom i Teologi på Mariager Højskole

Fag/Funktion: Dansk, Samfundsfag og Kristendom

Start på ME: 2019

Knud Bendtsen

”Jeg brænder for at videregive den indsigt og erfaring jeg har høstet som lydtekniker – i kirker, på Sommercamp i Mariager, som medarbejder i KKR-TV og i eget firma – gennem mere end 40 år.”

Knud er gift med Vera. De har to børn, og 4 børnebørn.
Knud har gennem en årrække serviceret kirker i ind- og udland med elektroakustisk rådgivning, installation og undervisning.

Fag/Funktion: Lys- og Lydteknik

Start på ME: 2008

Kristian Hansen

”Jeg elsker at arbejde med teenagere, og se den udvikling et eller to år på efterskole kan gøre ved dem. Samtidig brænder jeg for, at eleverne får lov til at opleve, hvor sjov og spændende en fysikundervisning også kan være.”

Kristian er gift med Marie Louise og sammen har de døtrene Ella Astrid og Asta Edith. Han opdagede sin passion for at arbejde med teenagere, gennem sin ansættelse som ung-medarbejder på ME. Har sidenhen taget læreruddannelsen, mens han arbejdede på skolen. Så han har efterskolen helt inde under huden, både som ung-medarbejder, timelærer og nu som fuldtidsansat lærer.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik, Geografi, Idræt og Floorball.

Start på ME: 2002

Kristina Henningsen

”Jeg nyder efterskolelivet, fordi det giver mulighed for at se teenagerne, som de hele personer de er, og ikke kun hvordan de agerer i en undervisningssituation. Det er fantastisk at have mulighed for at gå ”et spadestik dybere” og se hvert enkelt individ udvikle sig personligt.”

Kristina er gift med Lasse. Sammen har de tre børn: Magnus, Bastian og Lea Anemone. De bor i Mariager og er en del af Mariagerfjord Frikirke, hvor Kristina er lovsangsleder. Hun elsker at synge og bruge tid sammen med familie og venner. Lovsang er hendes helt store passion.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Tysk, Kristendom

Start på ME: 2014

Lise Hjørnholm Thomsen

”Teenageårene er en særlig tid, hvor store beslutninger træffes. Derfor er det et stort privilegie at få lov at følge teenagerne på tæt hold i løbet af et efterskoleår. Jeg brænder for at se dem vokse i troen samt at hjælpe dem til at vinde personlige og faglige sejre.”

Lise er gift med Mark, som hun har kendt siden efterskoletiden. Sammen har de tre skønne børn, Mikas, Liva og Sela. De bor i en lille by syd for Aalborg, der hedder Godthåb. Lise har tidligere været ansat på andre efterskoler som ung-medarbejder og danselærer, og derfor har det altid været en drøm at komme tilbage til efterskolemiljøet. Lise har desuden danset det meste af sit liv og nyder meget at have det ’på skemaet’ igen.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Engelsk og Koreografi

Start på ME: 2015

Peter Sandegaard

”Mit mål er at være en øjenåbner i elevernes musikalske vandring, så de ser, hvad de kan, hvad det kan bruges til og ikke mindst hvordan det kan videreudvikles.”

Peter er gift med Kristina og de bor i Århus.
Peter er, sideløbende med sit undervisningsjob, engageret i en håndfuld forskellige musikalske projekter som guitarist, sanger, sangskriver og arrangør. Disse projekter har det til fælles, at materialet er originalt. Han har en forkærlighed for det kreative element i musikken og for at skabe et unikt udtryk omkring gode sange.

Uddannelse: Musikuddannelse fra Musicians Institute i Los Angeles, Læreruddannelse fra lærerseminariet i Århus, Diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse fra konservatoriet i Århus.

Fag/Funktion: Band/sammenspil, Lovsang, guitar-, sang-, klaver-, bas- og trommeundervisning.

Start på ME: 2007

Pia Andresen

”Som skolemor ser jeg det som en vigtig opgave at være med til at give eleverne et kærligt skub bagi, så de også på denne måde kan udvikles til at blive mere selvstændige unge mennesker.”

Pia er gift med Christian, sammen har de to børn. Før Pia kom til ME, var hun skoleassistent på Vester Hornum skole i perioden 2004 til 2011.Udover at være skolemor, underviser hun i valgfaget Fashion Design.

Uddannelse: Tandklinikassistent

Fag/Funktion: Skolemor, Fashion Design

Start på ME: 2012

Theresa Victoria Nørholm

”Efterskolelivet er fedt, for der får man virkelig lov til at komme ind ‘under huden’ på sine elever. Jeg ønsker at støtte, vejlede og opmuntre dem igennem deres tid her på ME. Ligesom derhjemme, får især mine gruppeelever lov til at opleve mit moderhjerte”

Theresa flyttede med sin mand David, der også arbejder på ME, til Mariager i 2016. Før det boede de i Aalborg, hvor hun arbejdede på en kommuneskole nær Svenstrup. Sammen har de tre dejlige børn Oscar, Sigurd og Rosa, og er en del af Mariagerfjord Frikirke. Theresa er, siden hun var 13 år, vokset op i efterskolemiljøet og har stort set altid haft med teenagere at gøre, bl.a. har hun været teenageleder i Aalborg Citykirke og Hillerød Frikirke. Theresa er altid god for en snak.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Matematik og Hjemkundskab

Start på ME: 2016

UNGMEDARBEJDERE

Matthias Kousholt Jakobsen

Jeg brænder for at se teenagere udvikle en stærk og sikker identitet, som er rodfæstet i relationen til Jesus. Derudover elsker jeg at være på vagt og hænge ud blandt eleverne. Det giver ofte muligheden for gode og ærlige snakke, som jeg tidligere har erfaret kan have stor betydning som elev. Jeg føler mig så privilegeret, at få lov at tage del i nogle af de mest betydningsfulde år for teenagernes fremtidige udvikling.

Matthias er født og opvokset i Mariager og har selv gået to år på ME, men har de senere år boet i Randers. Han er tilknyttet Den Evangeliske Frikirke Randers, hvor han de sidste par år har været med til at stå i spidsen for ungdomsgruppen Skywalk. Derudover har han været leder i teenageklubben GOAT og stået for frikirkelig konfirmation i Randers. Han er i sommeren ’19 blevet student fra Handelsgymnasiet, Rådmands Boulevard. Matthias er altid klar på at spille brætspil, Playstation eller svinge forbi fitness med eleverne.

Uddannelse: Studentereksamen, HHX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Iværksætteri på Akademiet, Drengefitness og bordtennis

Start på ME: 2019

Tobias Groen

“Ungmedarbejderne på min årgang var med til at give mig et unikt efterskoleår og et fantastisk præg for livet. Ligeledes ønsker jeg at give eleverne det bedste efterskoleår ved at udfordre dem på det faglige, sociale, personlige og særligt åndelige område! For mig er det også vigtigt at stå til rådighed for eleverne 24-7, være deres ærlige og trofaste ven og samtidig være talerør for Gud.”

Tobias er født i Holland og opvokset i Aars i Nordjylland. Han har selv været elev på ME i skoleåret 15/16, hvor han spillede en del fodbold, da han elsker det.

De seneste år har han været en aktiv del af Aars Frikirke, hvor han har stået i spidsen for en cellegruppe for de unge. Endvidere har Tobias det seneste år været en del af lederstaben for ungdomsmøderne i Bethelkirken, hvor han har haft ansvaret for undervisningen og også prædiket i ny og næ. Til slut er han i sommeren ’19 dimitteret fra Vesthimmerlands Gymnasium og HF som STX-student. Tobias er altid klar på at spille fodbold, nørde bibel, en god snak eller bare hygge.

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, MOVE og drengefodbold

Start på ME: 2019

Kristian Dueholm Jacobsen

“Efterskolelivet er noget helt unikt. Jeg husker tydeligt mit eget år på Mariager Efterskole, og den store kærlighed skolen havde for mig som elev. Nu er jeg vendt tilbage, med en mission om at give teenagerne et vildt år i deres liv, hvor de oplever at rykke sig længder over det de selv havde forventet.”

Kristian er en cykeltosset fyr fra Vejle. Efter sit eget år på ME tog han med en næse for det naturvidenskabelige på Vejle Tekniske Gymnasium. Efter gymnasietiden har Kristian både arbejdet som hjælpelærer på HTX i Vejle og i en cykelforretning i Kolding. Med et arbejdsår i bagagen er Kristian nu parat til et år bestående af glade teenagere sprængfyldt med energi.

Uddannelse: Studentereksamen, HTX

Fag/funktion: Ungmedarbejder, EXPLORE og landevejscykling

Start på ME: 2019

 

Luise Sand Kristensen

“Efterskolelivet fangede mig fra dag ét. Der er gode rammer til hygge og fællesskab, men samtidig også personlig og åndelig udvikling. Efterskolen har givet mig så meget på mange fronter i mit liv, og det ønsker jeg bare at kunne give videre, sådan at eleverne får det bedste år i deres liv.”

Luise kommer fra Brande, hvor hun har boet hele sit liv på nær de to år, hvor hun selv har gået på ME. Hun er tilknyttet Betania Kirkecenter i Blåhøj, hvor hun har været leder for ungdomsflokken, og været med i lovsangsteamet. Luise dimitterede i sommeren 2019 fra Ikast-Brande Gymnasium. Hun er helt vild med fodbold, og har i løbet af sine gymnasieår været frivillig træner for forskellige pigefodboldhold i Brande. Luise holder meget af fællesskabet i holdsport, men hun er også altid klar på en god snak over en kop kaffe.

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, MOVE og pigefodbold.

Start på ME: 2019

Kristine Vingaard Olesen

“Jeg er kæmpe fan af Jesus, og ønsker at vise hans kærlighed til de mennesker, jeg er blandt. Især unge mennesker ligger mig dybt på hjertet, og jeg elsker at få lov til at danne relationer, samt opmuntre og udfordre. Jeg har selv oplevet, hvordan en lærer eller ungmedarbejder har haft stor indflydelse i mit liv, og det ønsker jeg at give videre.”

Kristine er fra det hun selv betegner som Jyllands hovedstad – Stenum. Her har hun boet sammen med sin far, mor og tre søskende. Kristine blev student i sommeren 2019 efter tre år på Brønderslev Gymnasium.

Hun er en del af Vesterkirken i Stenum, hvor hun har fungeret som leder i børnekirken og ungdomsarbejdet. Hendes hjerte glædes af gode relationer, eventyr, søde sager og masser af grin.  

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, lederskab på Akademiet, Adventure for piger og fodbold

Start på ME: 2019

Sofie Hansen

“Jeg elsker at se teenagere møde Jesus, og jeg brænder for at de skal få en personlig relation til ham. Da jeg selv var elev på efterskolen, oplevede jeg at lærere og ungmedarbejdere hjalp mig med dette, og jeg håber på at være det samme for mine elever”

Sofie er født og opvokset i Stenum med sine forældre og tre søskende. Hun er hele sit liv kommet i Vesterkirken i Stenum. Sofie har de sidste tre år gået på STX, hvor hun igennem de tre år blandt andet været en del af teenagearbejdet i kirken. Hun var selv elev på ME 15/16 i 10. klasse.

Hun har stor passion for bagning, og elsker det sociale og hyggelige ved at mødes i køkkenet over en masse køkkensysler. 

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbeder, EXPLORE, Madkundskab og Bagning

Start på ME: 2019

Andreas Drud Bendsen

“Er der noget, jeg holder af, så er det Jesus, teenagere og at få lov til at få en fed, dyb og ærlig relation med mennesker – og det er jo helt fantastisk, når alle tre ting er i centrum på ens arbejdsplads! Det er vigtigt for mig, at enhver elev føler sig set, hørt og elsket, og at der i hverdagen er plads til de hyggelige såvel som seriøse stunder”

Andreas kommer fra København, hvor han er født og opvokset. Han har selv gået på Mariager Efterskole i to år, og er blevet student på Gammel Hellerup Gymnasium i sommeren ’19. Andreas er tilknyttet Kirken I Kulturcenteret København, hvor han har været involveret i kirkens teenageklub med med ansvaret for medie og kommunikation. Andreas elsker at snakke og være blandt eleverne. Han er altid med på sjove, skøre og kreative aktiviteter.

Uddannelse: Studentereksamen, STX

Fag/Funktion: Ungmedarbejder, Kommunikation på Akademiet, Badminton og Grafisk design

Start på ME: 2019