Klasser
& spor.

9. klasse

På Mariager Efterskole tager vi dig alvorligt. Vi prioriterer derfor arbejdet med din karakter og forståelse af personlige styrker meget højt. På ME bliver du udfordret gennem undervisning og dialog – og lærer dig selv bedre at kende!

I 9. klasse får du undervisning, der lever op til folkeskolens afgangsprøver. Du har mulighed for at fordybe dig i de boglige fag, og kombinere dem med en masse valgfag, som matcher netop dine interesser.

Som 9. kl. elev på Mariager Efterskole får du plads, støtte og udfordringer, så du vokser mentalt og styrker dine faglige og sociale evner. Vi stiller skarpt på din karakter. Du skal være villig til at arbejde med dig selv og din evne til at indgå i sociale sammenhænge.

10. klasse

explore.

Udfordring og udrustning til tjeneste, hårdt arbejde, commitment og team spirit, performance, rejser, socialt arbejde, kultur, personlig udvikling, discipelskab, fostre nye ledere – og alt det, vi ikke kan forudsige!

10. klassesporet EXPLORE er for dig, som ønsker at give dig selv en række udfordringer og tage nogle, til tider, kvantespring, når det gælder din egen personlige udvikling. I dette spor stiller vi skarpt på din karakter og din kristne livsstil. Du skal være villig til at arbejde med dig selv, dit forhold til Gud og din evne til at indgå i sociale sammenhænge. Vi rejser til Indien, hvor vi skal se, smage og føle, hvad missionsarbejde er, og hvis du ikke allerede har det, vil du måske opleve at få et hjerte, der banker for mission.

EXPLORE #itmatters

10. klasse

move.

10. klassesporet MOVE er for dig, som nyder at dyrke idræt og er parat til at blive udfordret både fysisk og personligt igennem idrætten. Du vil i dette spor få mulighed for at afprøve en lang række sportsgrene.

Sportsoplevelser samler mennesker og har blandt andet vist sig som et effektivt redskab til at bringe nyt håb og forny unges værdier. Derfor vil vi på MOVE bruge idrætten til at gøre en forskel for andre – både nationalt og internationalt. Et af højdepunkterne på MOVE er vores rejse til Tanzania, hvor vi besøger en fodboldskole. Vi får lov til at hjælpe med træningen og arrangere diverse aktiviteter for eleverne. Samtidig skal vi udforske den afrikanske natur og kultur. Derudover tager MOVE også på en 5-dages skitur.

”MOVE – The best move you will ever make.

10. klasse

challenge.

Bryd grænser, gør noget nyt, kom på dybt vand. CHALLENGE er for dig, som har lyst til at være aktiv og samtidig gøre noget, der udfordrer dit mod. 

 

På CHALLENGE samler vi både alle vovehalsene, som elsker at gøre noget vildt, og alle som har lyst til at udfordre sine egne grænser og lære sig selv bedre at kende ved at udsætte sig for noget, man aldrig har prøvet før. VI hylder mod og hepper på hinanden frem mod “målstregen”. 

Vi kommer tæt på hinanden. Når vi bevæger os ud i det uvisse, vil facaderne komme ned, og vi bliver  sårbare. Sammen skaber vi et trygt miljø til at turde gøre nyt.  

Af konkrete aktiviteter kan nævnes klatring, dykning, sejlads, kajak, udarbejde og afholde teambuildingdage, mountainbiking, mad over bål.

CHALLENGE rejser til et land i en længere periode, hvor vi skal gøre en forskel for børn og unge. Vi tager også på en 5-dages skitur sammen med MOVE.

10. og 11. klasse

akademiet.

På Akademiet tror vi på, at du er udstyret med Gudgivne talenter, som du skal gøre brug af for at udfylde en særlig plads og gøre en forskel i din verden.

 

Akademiets undervisning i dagligdagen er fordelt på 3 hovedkategorier; Talent, Tro og Karakter

Talent ­— er det felt du interesserer dig for. Feltet udvikler dine talenter inden for det specifikke felt. Målet er, at guide dig til en afklaring af HVAD du brænder for at bruge dine talenter til.

Tro — omhandler den indre drivkraft og forståelsen af det dybere formål med det, du drømmer om. Målet er, at skabe nogle rammer for dig, hvor Guds ånd arbejder i dig til en indre overbevisning om det store HVORFOR.

Karakter — omhandler identitet, selvværd, selvbillede, arbejdsmoral og integritet. Målet er, at etablere et tillidsfuldt fællesskab, hvor du motiveres til at være sårbar og arbejde med dig selv, og forståelsen af HVEM du er skabt til at være.

klasser og spor kontakt