Felter.

Vi udvikler dit potentiale og skærpe dit talent i et trygt og inspirende miljø. Vi tilbyder en række felter, hvor du kan fordybe og udfolde dig. Uanset om du er interesseret i scenekunst, musik, iværksætteri, lederskab, fodbold eller kommunikation, sikrer vi, at du får den nødvendige støtte og vejledning. Vores afslappede atmosfære fremmer kreativitet, humor og aktiv deltagelse, så alle elever føler sig som kompetente deltagere og oplever faglig, personlig og social udvikling.

Scenekunst.

Ansigtsmimik, replikker, udtrykke menneskelige følelser og drømmen om at røre mennesker gennem teateroplevelser er i dig. Du elsker at optræde og ved teaterkunsten evner at tale ind i følsomme situationer, bringe latter, håb og budskab til dine medmennesker. Bliv en del af et kreativt skuespilmiljø, vær med i produktionen af en unik musical og få undervisning af topprofessionelle kunstnere.

Musik.

Du spiller et rytmisk instrument eller synger og drømmer om at bruge dette til at tale til mennesker. Det kan være, du drømmer om at være med til at ændre dansk lovsang eller ryste Den Orange Scene på Roskilde. Du ser musik som kunst og en kommunikationsform, som du ønsker at dygtiggøre dig i. Vær med når vi sammensætter Akademiets helt eget band, som skal være med i produktionen af en unik musical.

Iværksætteri.

Vi arbejder med iværksætteri og går i dybden med processerne fra idéfase til færdig virksomhed. Du lærer redskaber til ideskabelse, forretningsstrategi, økonomistyring, investorsamtaler, fondsøgning, markedsføring og meget mere. Du er som person iderig og ønsker at se dine ideer blive til virkelighed. Drømmen er at blive selvstændig eller leder for en afdeling/virksomhed. Du ønsker at oprette og udvikle ideer eller produkter, som er med til at ændre måden, mennesker lever, handler eller tænker på, og du er villig til at bruge dig selv, dine talenter, din energi og tid på at opnå dette mål.

Lederskab.

Vi beskæftiger os med at bygge og udvikle den lokale kirke i samtiden. Du kommer tæt på kirkeledere og får lov at deltage i arbejdet på flere områder. Der gives redskaber i ledelse, coaching/sjælesorg, forkyndelse, planlægning, økonomi og organisationskommunikation. Du har en drøm om at arbejde med i den lokale og globale kirke på et ledelsesplan eller være en aktiv del af en kristen organisation. Du har lyst til at gå foran, når det kommer til at tro i hverdagen, hjælpe andre mennesker og fremme den lokale kirkes indflydelse i verden.

Fodbold.

Feltet FODBOLD er med til at give eleverne grundig indføring i sporten med træning, kampe, fysisk og psykisk form, kampanalyse og aktiviteter i og omkring sporten. Undervisningen vil have et praktisk udgangspunkt i sporten. Parallelt med træningen vil vi arbejde med, hvordan sporten giver mening som ramme i socialt arbejde.

Kommunikation.

Vi arbejder med kommunikation og går i dybden med processerne fra afsender til modtager. Du lærer redskaber til at få budskabet ud på sociale medier, klassisk journalistik, brug af big data, krisehåndtering, samt præsentation og fremlæggelse i det virkelige rum. Du er som person passioneret og ønsker at se ideer, drømme og muligheder blive kommunikeret effektivt ud til modtagere lokalt, nationalt eller globalt. Drømmen er at arbejde for en virksomhed, organisation eller selvstændig og komme ud med budskaberne du brænder for. Du ønsker at skabe kontakt og sprede ideer om løsninger eller produkter, som kan være med til at ændre verden, og du er villig til at bruge dig selv, dine talenter, din energi og tid på at opnå dette mål.