The
staff.

Undervisere.

Clarissa
Amstrup Kronborg

“Jeg elsker at være omgivet af teenagere og vandre med dem gennem deres udfordringer og sejre i livet. At se dem udvikle sig og lykkedes er den største drivkraft i min rolle som lærer.”

Clarissa er oprindeligt født og opvokset i Herning, men flyttede i 2015 til Aalborg for at blive lærer, hvor hun blev færdig i 2019. Hun danner par med Benjamin Kronborg og er bosat i Mariager.

Hun elsker teenagere og har i mange år været teenageleder, og leder af en lektiecafé i kirken for byens teenagere. Derudover har hun været leder på GAF i 7 år. Clarissa er en kreativ pige, som i sin fritid godt kan lide at bruge tid på ryggen af en hest

Uddannelse: Lærer
Fag/Funktion: Dansk, Engelsk, VV10, Billedkunst/krea
Start på ME: 2019

Thomas
Sahlholdt Lindberg

Thomas er gift med Elisabeth. De har to børn Mathias og Noah. Thomas er opvokset i Midtjylland, men er nu bosat i Mariager. Thomas er tosset med fodbold, konkurrencer og brætspil, og er altid frisk på en udfordring.

”Efterskole giver en helt unik mulighed for at indgå i et fællesskab, hvor vi kan være med til at præge hinandens udvikling – om det enten er på fodboldbanen, undervisningslokalet eller ved sofaen med et godt brætspil” 

Uddannelse: Lærer  

Fag/Funktion: Matematik, VV10 og Drengefodbold. 

Start på ME: 2019

Iben
Fuglsang Ku

”Jeg synes, det er vigtigt, at fokusere på hele mennesket. For at lykkedes i livet, skal vi alle have det godt og udvikle os på alle fronter. Derfor er et år på en efterskole så godt givet ud. Her er der mulighed for at udvikle sig både personligt, socialt, kulturelt, fagligt og åndeligt – imens man har det sjovt, hygger sig og har det bedste år i sit liv.”

Iben er bosat i Mariager med sin mand Glory. Parret har tidligere arbejdet på efterskolen Alterna. Hun har tilbragt 4 ½ år i Australien, hvor hun har studeret teologi på Hillsong College. Iben har studeret til lærer i Aalborg og blev færdig i 2017. Hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer. Ibens hjerte smelter, når hun ser baby kænguruer.

Uddannelse: Bachelor i teologi og lærer

Fag: Tysk, Dansk, Engelsk.

Start på ME: 2017

Kristian
Norup

”Jeg har stor omsorg for den enkelte elev, og er optaget af, at denne må trives i både undervisningen og på de unikke, sociale arenaer, der knytter sig til efterskolelivet”

Kristian bor i Århus sammen med sin kone Rikke. I 2019 blev han færdiguddannet lærer i dansk, engelsk og idræt. Interessen for sprog og kultur kombineret med eventyrlyst har medført, at han har været rygsæksrejsende på 5 kontinenter. Senest i USA, hvor han har arbejdet med hjemløse. Med idræt på faglinje, og en fortid som studerende på Randers ElitesportsCollege, har han i mange år oplevet, hvor livgivende det er at have boldspil og fysisk udfoldelse tæt inde på livet. Det afspejler sig også i hans hverdag, hvor han styrketræner og løber ture i Marselisborg – ofte med en afsluttende, kold dukkert i Århus Havnebad.

Uddannelse: Lærer

Fag: Dansk, Engelsk, Volleyball, Blokfaget Sundhed og motion, MOVE.

Start på ME: 2019

Thomas
Carbac

”Der er guld i alle, mit mål er at finde det og få det frem”

Thomas er gift med Eva. De har tre børn; Samuel, Marcus og Adalina. Thomas har været medarbejder i både teenage og ungdomsarbejde samt været mentor for flere unge.

Thomas er uddannet tømrer og har været frikirkepræst i Grenaa i 11 år. Han er helt vild med al sport, især Crossfit og selvfølgelig fodbold, både som spiller og træner. Han er altid frisk på en udfordring og har i den forbindelse ikke drukket cola siden 1. januar 2008

Uddannelse: Tømrer, Frikirkepræst

Fag/Funktion: Historie, AKA fodbold, Inklusionsmedarbejder, Drengefodbold, 

Start på ME: 2019

Martin
Wahl

“Jeg brænder for den gode lyd! Jeg er passioneret omkring den nyeste teknik, og elsker at få ting til at spille sammen og gå op i en højere endhed. Og så er jeg vild med at se elever udvikle sig fra nybegyndere til entutiaster indenfor lys og lyd.”

Martin har over 10 års erfaring indenfor lydbranchen, og har lavet lyd på adskillige musiksteder og festivaller i Danmark. Han er passioneret omkring god lyd og den nyeste teknologi. Han elsker at arbejde sammen med musikelskende unge, og se dem tage mere og mere over på pulten og mixeren efterhånden som de lærer at dykke ned i lydmandens forunderlige univers.

Martin er heller ikke helt ny i forhold til skolen, da han allerede har været involderet i lyden omkring flere af vores musicals.

Fag/Funktion: Lys- og Lydteknik

Start på ME: 2021

Kristina
Henningsen

”Jeg nyder efterskolelivet, fordi det giver mulighed for at se teenagerne, som de hele personer de er, og ikke kun hvordan de agerer i en undervisningssituation. Det er fantastisk at have mulighed for at gå ”et spadestik dybere” og se hvert enkelt individ udvikle sig personligt.”

Kristina er gift med Lasse. Sammen har de tre børn: Magnus, Bastian og Lea Anemone. De bor i Aalborg og er en del af Aalborg Citykirke, hvor Kristina er lovsangsleder. Hun elsker at synge og bruge tid sammen med familie og venner. Lovsang er hendes helt store passion.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Tysk, Blokfaget Design og krea.

Start på ME: 2014

Frederic
Berner Søndergaard

”Et år på efterskole kan noget helt specielt. Jeg brænder for at guide og hjælpe den enkelte elev til at blive klogere på sig selv, og til at opleve og udforske troen på Jesus. Derudover er jeg altid klar på et brætspil eller en god fodboldkamp!‘”

Frederic er oprindeligt fra Vadum i Nordjylland. Efter en årrække som medarbejder på Alterna blev Frederic i 2020 færdiguddannet pædagog i København. I dag bor han i Mariager, hvor han er gift med Ditte. De kommer i Mariagerfjord Frikirke, hvor de begge er en del af lovsangsteamet.

Uddannelse: Pædagog
Fag/Funktion: EXPLORE, Kristendom, Idræt, Inklusionsmedarbejder og Pigefodbold.
Start på ME: 2020

Monica 
Schmidt

Jeg tror på at ægte, ærlige og betydningsfulde relationer er fundamentet for udvikling – både fagligt, personligt, socialt og åndeligt. Jeg nyder at jeg kan få lov til at lære mine elever at kende, midt i alt hvad efterskoleåret byder på – og jeg elsker at følges med dem mens de opdager nye sider af dem selv, hinanden og Gud.”

Monica bor i Mariager, men er egentlig fra København. I 2018 blev hun færdiguddannet lærer. Monica har i mange år været aktiv i arbejdet med både teenagere og unge i Kirken i Kulturcenteret København, hvor hun også har været en fast del af kirkens lovsangsteam.  

Monica elsker kaffe, gode snakke og er altid klar på en sjov leg eller konkurrence.  

Uddannelse: Lærer

Fag: Engelsk, Matematik og inklusionsmedarbejder. 

Start på ME: 2022

Glory
Fuglsang Ku

“Jeg elsker at rejse med elever og se, hvordan mødet med nye kulturer og traditioner er med til at udvide deres horisont. Et år på efterskole er med til at udfordre dem til at blive mere selvstændige.”

Glory er født og opvokset i Tyskland. Hans forældre kommer fra Sydkorea. Glory er gift med Iben. Han har tidligere boet i Mariager i fire år, hvor han var lærer på efterskolen Alterna. Glory blev sommeren 2018 færdiguddannet i klaver- og sammenspilsledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ham og Iben er tilknyttet Mariagerfjord Frikirke. Glory er glad for mad – både at tilberede og spise mad! Han har arbejdet som kok et år i Tyskland. Endelig er han ret ferm til sprog – han taler tysk, dansk , engelsk og koreansk.

Uddannelse: Diplom i teologi (Mariager højskole), kandidat i klaver- og sammenspilsledelse.

Fag/funktion: Tysk, Idræt, Musik, Lovsang, EXPLORE, Akademiet

Start på ME: 2017

Benjamin Kronborg

“Jeg elsker at undervise og lære fra mig. Den største gave er at se elever udvikle sig, og have det sjovt mens de spiller på deres instrument.”

Benjamin er gift med Clarissa og sammen er de bosat i Mariager. Benjamin er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg med en kandidat i rytmisk trommer og sammenspilsledelse. Han har igennem de sidste otte år undervist en række forskellige steder i klaver, guitar, bas og trommer. Derudover har han spillet med i en række bands blandt andet med Melvin Kakooza latenight show band, Psalmisterne, While I Wonder, Mads Houe & The Quavers og en masse andre. Benjamin har en forkærlighed for gospel og jazz musik, men elsker musik i al sin mangfoldighed. Udover at være passioneret omkring musik, nyder Benjamin også et godt spil Counter-Strike eller en god film.

Uddannelse: Kandidat i trommer og sammenspilsledelse

Fag: Instrumentundervisning i klaver, guitar, bas og trommer.

Start på ME: 2019

 

Karina
Rasmussen

“Gennem mine år på efterskolen har jeg fået lov til at indgyde elever mod til at give sig i kast med livet – fagligt, socialt, personligt og ikke mindst i forhold til troen på en kærlig og favnende Gud. Jeg elsker, når elever opdager at de kan og er villet – af mennesker og Gud – og griber de muligheder som efterskolelivet giver. Ingen er ens, men vi kan alle noget.”
 
Karina er københavner, men efter 28 år i Jylland er fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hun er gift med skolens videforstander, Klaus, og sammen har de to teenagedrenge: Frederik og Mathias. Karina sidder i menighedsrådet i Mariager Frikirke, hader havearbejder, men elsker at læse krimier . Og så er hun faktisk også meget interesseret i europæisk fodbold.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Dansk, Engelsk, VV10, blokfaget Skriveværksted, danskvejleder og uddannelsesansvarlig

Start på ME: 1999

Casper
Ullemose Klems

”ME’s vision for den unge generation skaber i mig en kæmpe passion. Jeg ønsker med andre ord at bruge alt, hvad der er i mine hænder, til at efterstræbe det, der kan være mine såvel som elevernes egne hjerteønsker – fagligt, personligt, socialt som åndeligt.”

Casper, aka. ”tilbagevenderen”, har tidligere både været elev og ungmedarbejder på ME og er nu, efter et par års studie, vendt tilbage igen – denne gang i en lærerstilling.

Han er født og vokset i Tårs i Nordjylland, men har også været bosat en periode i København, hvor han bl.a. ved siden af studiet har været aktiv med at disciple teenagere både lokalt samt nationalt på GAF.

Foruden at være pjattet med at give, og selv modtage, læring står sport og tid med mennesker også højt på dagsordenen for Casper, der er gift med Nicoline Ullemose Klems.

Uddannelse: Lærer, Diplom i Teologi på Mariager Højskole

Fag/Funktion: Dansk, Kristendom, Samfundsfag og MOVE

Start på ME: 2019

Kristian
Hansen

”Jeg elsker at arbejde med teenagere, og se den udvikling et eller to år på efterskole kan gøre ved dem. Samtidig brænder jeg for, at eleverne får lov til at opleve, hvor sjov og spændende en fysikundervisning også kan være.”

Kristian er gift med Marie Louise og sammen har de døtrene Ella Astrid og Asta Edith. Han opdagede sin passion for at arbejde med teenagere, gennem sin ansættelse som ung-medarbejder på ME. Har sidenhen taget læreruddannelsen, mens han arbejdede på skolen. Så han har efterskolen helt inde under huden, både som ung-medarbejder, timelærer og nu som fuldtidsansat lærer.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Fysik/Kemi, Matematik, Geografi, Idræt.

Start på ME: 2002

Peter 
Senholt

”Jeg elsker det fællesskab der opstår, når man på en efterskole har tid nok sammen. Når vi rejser sammen, sejler sammen eller bare lever livet sammen på skolen. Så ser man at ethvert menneske interessant.”

Peter er vokset op som lærerbarn på ME. Han boede ti år på Sjælland for at studere teologi og være præst. Nu bor han i Mariager sammen med sin hustru Sussi.

Peter står på snowboard om vinteren og sejler sejlskib om sommeren. Han er også vild med at lave teater og har i mange år været leder for teateret på Guf under sommercamp.

Uddannelse: Teologi

Fag/Funktion: Engelsk, CHALLENGE, Scenekunst AKA, Sejlads, Musical-producer

Start på ME: 2022

Peter
Sandegaard

Peter er gift med Kristina og de bor i Århus.
Peter er, sideløbende med sit undervisningsjob, engageret i en håndfuld forskellige musikalske projekter som guitarist, sanger, sangskriver og arrangør. Disse projekter har det til fælles, at materialet er originalt. Han har en forkærlighed for det kreative element i musikken og for at skabe et unikt udtryk omkring gode sange.

Uddannelse: Musikuddannelse fra Musicians Institute i Los Angeles, Læreruddannelse fra lærerseminariet i Århus, Diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse fra konservatoriet i Århus.

Fag/Funktion: Band/sammenspil, Lovsang, guitar-, sang-, klaver-, bas- og trommeundervisning.

Start på ME: 2007

Pia
Andersen

”Som skolemor ser jeg det som en vigtig opgave at være med til at give eleverne et kærligt skub bagi, så de også på denne måde kan udvikles til at blive mere selvstændige unge mennesker.”

Pia er gift med Christian, sammen har de to børn. Før Pia kom til ME, var hun skoleassistent på Vester Hornum skole i perioden 2004 til 2011.Udover at være skolemor, underviser hun i valgfaget Fashion Design.

Uddannelse: Tandklinikassistent

Fag/Funktion: Skolemor, Fashion Design

Start på ME: 2012

Theresa
Nørholm

”Efterskolelivet er fedt, for der får man virkelig lov til at komme ind ‘under huden’ på sine elever. Jeg ønsker at støtte, vejlede og opmuntre dem igennem deres tid her på ME. Ligesom derhjemme, får især mine gruppeelever lov til at opleve mit moderhjerte”

Theresa flyttede med sin mand, David, til Mariager i 2016. Før det boede de i Aalborg, hvor hun arbejdede på en kommuneskole nær Svenstrup. Sammen har de tre dejlige børn Oscar, Sigurd og Rosa, og er en del af Mariagerfjord Frikirke. Theresa er, siden hun var 13 år, vokset op i efterskolemiljøet og har stort set altid haft med teenagere at gøre, bl.a. har hun været teenageleder i Aalborg Citykirke og Hillerød Frikirke. Theresa er altid god for en snak.

Uddannelse: Lærer

Fag/Funktion: Inklusionsansvarlig og Dansk

Start på ME: 2016

Ann Mae
Ræbild Sørensen

”Jeg brænder for at se mennesker udvikle sig og vokse. Jeg elsker at vandre med mine medmennesker, og jeg gør en dyd ud af aldrig at have så travlt, at der ikke er mulighed for en kop kaffe og en god snak”

Ann Mae er bosat i Randers, hvor hun også er født og opvokset. Hun elsker alt hvad der er kreativt, og det kommer typisk til udtryk i form af diverse sy- og strikkeprojekter. Vilde rutsjebaner har en særlig plads i hendes hjerte – nok fordi hun har arbejdet 10 år i Djurs Sommerland, inden hun startede på Mariager Efterskole.

Uddannelse: Bachelor i anvendt teologi og kandidat i diakoni

Fag/Funktion: Akademiet, Strikning og Pigefodbold

Start på ME: 2021

Ungmedarbejdere.

Thomas Silva Corneliussen

Amalie Sørensen

Lea Krebs

Ruth Malene Schliebe

Sean Hill

Cecilie Agerholm

Benjamin Berntsen

Christian Weye

Øvrige
medarbejdere.

Doreen Iversen

Bogholder

Mette Jeppesen

Bogholder

Miriam Lieberkind

Sekretær

Martin Boesenbæk

Forretningsfører

Kenneth Merrild

SoMe Manager

Gitte Veibel

Ernæringsassistent

Charlotte Møller

Køkkenleder

Irene Højfeldt

Køkkenmedhjælper

Bente Troelsen

Ernæringsassistent

Antonina Poulsen (Tonya)

Ernæringsassistent

John Elgaard

Pedelleder

Mathias Kjøller

Pedel

Jan S. Christensen

Pedelmedhjælper

Ledelse.

Morten
Wøhler Iversen

“Jeg brænder for, at eleverne ser den værdi og det potentiale, som Gud har lagt i dem. At de ikke er begrænset af hvad skole, venner eller andre har fortalt dem, men at Gud helt fra starten af deres liv har haft en plan for dem, som de kan komme ind i og lykkes i.”

Morten er gift med Maria. Sammen har de fire børn, Vanilla, Storm, Lucia og Nord. Morten har sin læreruddannelse fra seminariet i Aalborg, hvor han også har arbejdet et år på en folkeskole. Han er er efterfølgende flyttet til Mariager på grund af ansættelsen på Mariager Efterskole. Morten er forstander på ME.

Uddannelse: Lærer
Fag/Funktion: Forstander, Kristendom
Start på ME: 2009

Klaus
Rasmussen

“Jeg brænder for, at alle elever føler sig elskede, værdsatte og respekterede.”

Klaus er gift med Karina. Sammen har de to drenge, Frederik og Mathias. Klaus har været lærer på Vivild Idrætsefterskole i perioden 1995 til 1999. Elsker sport – især fodbold, håndbold og sejlads. Klaus nyder at være en del af Mariagerfjord Frikirke. Når tiden er til det, drager han af sted med familien på sejlads rundt i Danmark og det nærmeste udland. Klaus er leder af MOVE.

Uddannelse: Bankuddannet
Fag/Funktion: Viceforstander, CHALLENGE, Idræt og Samfundsfag.
Start på ME: 1999

Jimmy
Klentz

“Det er fantastisk at være vidne til,
når drømme bliver født i undervisningen”

Jimmy er daglig leder på Akademiet. Han har været med på sidelinjen af Akademiet siden fødslen – som sparringspartner, udviklingskonsulent og underviser. En del af hans ansvar er også at arbejde med Mariager Efterskoles markedsføring. Jimmy er gift med Heidi, sammen har de 4 børn og bor i Mariager.

Uddannelse: Kandidat i kommunikation
Fag/Funktion: Daglig leder på Akademiet, Kristendom
Start på Akademiet: 2017

Vores staff

billedkunst staff

Her er en tekst om staff. Vores staff er meget dygtige. Der er ikke en person i skolens staff, der ikke er gode. Det bedste ved vores staff, er deres mange evner. Et staff som vores, gør skolen bedre. Denne tekst er fyld, så siden bliver rangeret højere til ordet staff. Derfor skriver jeg lgie staff en gang mere. Jeg skal have tætheden af ordet op på staff.