Vi er bestemt

et besøg værd

Søndag d. 25 september kl. 13-17 holder vi Efterskolernes Dag, og du er inviteret til at besøge os. Hør om hvordan vi arbejder med skole og tro, se vores faciliteter, mød vores elever, få en rundvisning og kaffe og kage.

Vi elsker gæster og byder indenfor til en rundvisning, hvor du kan møde vores elever og høre, hvad efterskolelivet betyder for dem.

Vi åbner dørene til skolen kl. 13.00, og alle er velkomne forbi til en tår kaffe og en bid kage.

Derudover er alle velkomne til en præsentation af skolen ved forstanderen klokken 13.00, 15.00 eller 17.00

Hvis du ikke komme til Efterskolernes dag er du velkommen til at booke et besøg her.

Læs mere
Venskaber
for livet
Læs mere
Voksende tro
Læs mere
Rejser og ture
Læs mere
Fritid og fællesskab
Tidligere
Næste

Voksende tro

Mariager Efterskole er en kristen efterskole med bagland i de danske frikirker – hvilket præger skolens indhold og værdier. 

I over 40 år har det været en hjerte sag for skolens personale at være med i elevernes trosvandring. Både for dem hvor troen har været en naturlig del af deres opvækst og for dem som er nysgerrige og igang med at lære om troen.

I dagligdagen får troen ben at gå på gennem vores God&Me-teenagergudstjenester, gruppesamlinger og gruppersnakke, morgenandagt og i undervisningen.

Om du tror lidt eller meget er ikke det vigtigste, de vigste er hvor du er på vej hen med din tro, og vi vil gerne gå sammen med dig i det.

Rivende udvikling

Om du skal i 9., 10. Klasse eller på Akademiet, så er efterskole ofte det mest udviklende i år i dit liv. Ikke nok med at du flytter hjemmefra, skal dele værelse med andre og får nye lærere og venner. Så bliver du også sat over for en masse valg og muligheder. På Mariager Efterskole får du en gruppelærer, som følger dig helt tæt og coacher og guider dig gennem disse valg og muligheder, så du får mest muligt ud af dit efterskoleår.

Vi har selvfølgelig krydret året med rejser, musical, ture, spor og meget mere, så du både bliver strukket og udfordret, men også får en masse oplevelser med i løbet af dit efterskoleår.

Spændende faglighed

Hos os er faglighed vigtigt. Efterskole er også en skole og vi står parat til både at hjælpe og støtte de elever der har brug for det og udfordre de elever, for hvem skolegangen har været lettere de sidste par år. Vi har niveaudelt undervisning i både 9. og 10. Klasse, så alle får undervisning der er tilpasset dem.

Undervisningsugerne bliver jævnligt vendt på hovedet med fagdage, udlandsture, terminsuger, sporuger, musical, gruppeture og meget andet. Så bliver skoleugerne ikke grå og lange.