bålplads
Mariager Efterskole er en kristen efterskole med høj faglighed og plads til tro

Vi har stadig
plads til dig næste år

Vi har stadig enkelte pladser fri i 9., 10., Eksamensfri 10. Klasse og på Akademiet i 2023. Så book endelig en samtale eller et besøg

Første skridt på vejen til dit skoleår på Mariager Efterskole er at du booker et besøg eller skriver dig op

Vidste du at alle vores elever er på minimum 2 udlandsrejser og to indlandsture? Vi har forskellige projekt-, fag-, spor- eller feltuger, samt musical og mange anderledesdage. Alt dette når du samtidig med at du går i skole og tager din afgangseksamen. Det bedste af det hele er, at ture, skoletøj… ja, hele pakken er inklusiv i prisen. Læs mere om vores rejser her.

Hvorfor Mariager Efterskole?

Mariager Efterskole er en kristen efterskole beliggende ved fjord og skov. Skolen har baggrund i de danske frikirke og du kan tydeligt mærke troen som en levende del af vores hverdag. Vi har over 20 forskellige blok- og valgfag, høj faglighed med linjeuddannede lærere og plads til de elever som har brug for ekstra støtte, samt dem der skal have en ekstra udfordring.

I 2023 starter vi Eksamensfri 10. Klasse med fokus på relevans, motivation og faglighed. Du kan læse mere om det her.