BILLEDKUNST

For mig er det at være kreativ en fantastisk mulighed for at udfolde mig kunstnerisk. Det danner nye venskaber og udfordrer måden at tænke på. Både at blande tro og kunst.

Sophie Hummelshøj Rostved, tidligere elev

Valgfaget billedkunst og krea er for dig som er kreativ og som elsker at sidde og fordybe dig i små og store projekter i samarbejde med andre. I dette valgfag får du nemlig mulighed for at udfolde dine kreative evner – både dem du har og dem du ikke vidste du havde. At du kan styre en pensel eller ved hvordan man sætter tråden i en nål er ikke nødvendigt for at kunne deltage.

Det eneste vigtige er:

• At du elsker at sidde og hygge med venner. Og sandsynligvis danne nye venskaber.
  • At du elsker at fordybe dig i noget kreativt.
  • At du er villig til at prøve noget nyt og gøre dine ting færdige.

Valgfaget indeholder meget forskelligt kreativt indhold og du kan være med til at inspirere og komme med dine egne ideer. Det er kun dig der sætter begrænsninger.

Nogle af projekterne kunne være:

• Malerier
  • Smykkeværksted
  • Arbejde med ler
  • Tegning med kul
  • Og mange flere..

Så hop ombord og udfold dine kreative evner sammen med os!

Underviser: Clarissa Amstrup Johansen

Lektioner: 2 pr. uge

Jeg elsker at være kreativ med mine elever. Den ro der er når man fordyber sig og de snakke der opstår imens vi alle er i gang, er ofte de mest hyggelige stunder. Jeg er overbevist om at alle mennesker er kreative og besidder kreative evner.

Clarissa Amstrup Johansen, underviser