fbpx

FODBOLD (DRENGE OG PIGER)

Fodbold har gjort, at jeg har skabt andre venskaber, end dem jeg normalt hænger ud sammen med. Vi er blevet så tætte, at vi ikke er et fodboldhold, som kun møder op til kamp, men i stedet er vi blevet til ét stort fælleskab med tætte relationer

Clara Maria Rygaard, tidligere elev

Fodbold er sjov, masser af bold og fællesskab!

Fodbold er et valgfag året rundt, som veksler mellem indendørs og udendørs fodbold, og det er både for drenge og piger. Vores idrætshal, som rummer to baner, danner rammen for mange timers indendørs fodbold. Tiden bruges primært på at spille noget fodbold og derigennem udvikle færdigheder og forståelse for spillets forskellige facetter. Lærerens funktion vil være at give gode råd og vejledning, mens spillet er i gang. Så velkommen til nogle gode timer sammen i hallen!

Når årstiden tillader det, indtager vi grønsværen. Formålet med undervisningen er, at du oplever glæden ved og får lyst til at spille fodbold udendørs, og samtidig udvikler færdigheder og forståelse for spillets forskellige facetter. Undervisningen vil bestå af taktisk, teknisk og fysisk træning. Der vil dog blive lagt stor vægt på det færdige spil, som altid vil indgå i en undervisningslektion.

Med fodbold som valgfag får du mulighed for at deltage til en række kampe og turneringer i Danmark.

Undervisere for drenge: Thomas Carbac og Tobias Groen

Undervisere for piger: Thomas Sahlholdt Lindberg, Luise Sand og Kristine Vingaard Olesen     

Lektioner: 4, men tæller kun 2 lektioner pr. uge

 

Jeg har været fodboldtræner i 20 år, og begejstres stadig over at se den enkelte spiller udfolde sit talent. Jeg elsker træningen, kampene og det gode fællesskab man får med hinanden.
Thomas Carbac, underviser