DANS

Dansevalgfaget har uden tvivl dygtiggjort mig som danser. Jeg har gennem valgfaget lært mange forskellige stilarter og højnet mit niveau. Der er altid højt humør og et niveau til alle. Læreren er super dygtig, og du vil ikke fortryde det! .

Mélanie Noer, tidligere elev

Kan du lide at danse, eller vil du gerne lære det? Så er dette valgfag noget for dig! Både drenge og piger er velkomne. Dans er en stærk udtryksform, som giver genlyd i alle kulturer. Dette ses tydeligt indenfor musikkens verden. Der er ikke noget bedre end et fedt track, og det giver én lyst til at danse, men for mange er netop dette en udfordring.
Derfor vil vi i valgfaget dans arbejde med rytme og bevægelse, både grov- og finmotorisk. Det primære fokus vil være de forskellige genrer indenfor hiphop, men vi vil også se på nogle af de mange andre stilarter. Vi vil arbejde i et tempo, hvor alle kan være med, og målet er ikke lange koreografier, men at have det sjovt sammen og nyde at kunne bevæge sig til god musik. Der vil være udfordring for alle niveauer, både nybegyndere og øvede, så kom og vær med!

Underviser: Lise Hjørnholm Thomsen

Lektioner: 2 pr. uge

Jeg elsker at danse og har gjort det siden, jeg var 9 år gammel. Det har altid været glæden i at kunne udtrykke mig med min krop og få brændt noget energi af på en sjov måde, der har drevet mig. Jeg nyder at se eleverne udvikle deres kompetencer og hjælpe dem til at lykkes i det.

Lise Hjørnholm Thomsen, underviser