fbpx

LOVSANG

På lovsangsvalgfaget fik jeg en helt unik mulighed for at ære Gud med mit talent. Vi fordyber os i hvordan vi leder folk i lovsang, med vores instrument og udstråling! Valgfaget er præget af vores lærers store kærlighed til os, Gud og musikken

Josva Thomsen, tidligere elev

Lovsang er for dig, som allerede tjener i kirken eller har lyst til at spille lovsang.

Valgfaget lovsang er mere end blot et valgfag. Det er for dig, som ønsker at lovsynge, ikke bare med dine musikalske gaver og talenter, men i høj grad også gennem livsstil.

Lovsangsteamet har blandt andet det formål at stå for lovsang til vores tirsdagsmøder ”God & ME”, og derigennem sætte præg på det åndelige aspekt på skolen.

Valgfaget indeholder lovsangsøvelser og evaluering, samt undervisning i blandt andet performance, sangskrivning, sætlister, spille med backingtracks, at være Music Director og at lede lovsang.

Meningen med dette er, at udruste dig til at kunne gøre en stor forskel i din kirke derhjemme. Det er ikke kun guitar, bas, klaver og trommer, der bruges i lovsang, men også alle andre instrumenter. Det anbefales, at du også vælger instrument- og/eller sangundervisning på øvet niveau.


Lektioner: 4 pr. uge
Underviser: Glory Fuglsang Ku

Jeg har selv spillet lovsang og været en aktiv del af min kirkes lovsangsband siden jeg var 14 år gammel. Allerede som teenager oplevede jeg passionen for lovsang og musik. Jeg var så heldig at have muligheden for at dygtiggøre mig indenfor dette, fordi mange fra kirken investerede i mig og min musikalske udvikling.

Igennem mit liv har jeg fået lov til at spille sammen med folk som Josh Baldwin & Kalley Heiligenthal fra Bethel Music. Jeg leder stadig lovsang i Aalborg Citykirke og elsker at lovsynge både on & off stage.

Glory Fuglsang Ku, underviser