fbpx

MUSICMAKER/ PRODUCER

Lydnørd, elektronisk lydskaber, mixer, arrangør og lydtekniker

Et bredt valgfag hvor man selv vælger sin retning inden for det at optage og programmere musik. Det er for dig, der skriver sange, som du gerne vil optage og færdigproducere. Eller dig som gerne vil skabe elektroniske lyde, beats og lyduniverser på computeren. Eller dig som har små musikalske idéer, du gerne vil bearbejde og videreudvikle. Eller dig som gerne vil optage lydbidder og vride dem rundt i diverse effektmaskiner. Eller dig som allerede bruger musikprogrammer på en helt anden måde…

Vi skal eksperimentere med musikprogrammernes muligheder og lære det, som kræves for at kunne optage diverse instrumenter, programmere elektronisk musik og mixe til et samlet lydbillede.

Du bliver en bedre producer/arrangør med et mere musikalsk blik på det, du arbejder med. Fungerer det? Er det interessant? Du bliver en bedre tekniker med forståelse for at optage regulære instrumenter og få dem til at lyde godt. Du bliver en bedre mixer, som kan samle de forskellige lyde og instrumenter til et velbalanceret lydbillede.

Vi mødes i vores lydhule, inspirerer hinanden, lærer af hinanden og får sat skub i vores lydprojekter.

 

Underviser: Peter Sandegaard

Lektioner: 2 pr. uge

 

Jeg fascineres igen og igen af processen omkring musikskabelse. Jeg bliver fascineret af, hvordan en idé bakkes op af en anden og vokser til noget helt tredje. Lyd tilføjes, lyd ændres, lyd fjernes og man ved aldrig, hvor man ender. 

Peter Sandegaard, underviser